Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas dėl nelegalių modifikacijų naudojimo. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas penkias dienas. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui tris dienas. Dvi dienas stebėjau aktyvumą bei veiklą, o paskutinę dieną tik veiklą. Į Direktoriaus kėdę pildė ~30 žmonių, iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir jie:

 

Edga_Night - Tvarkinga anketa, gerai atsakyti klausimai bei didelė patirtis mafijų/gaujų gyvenime leido varžytis dėl direktoriaus posto. Anketoje minėjai, kad tavo dienos aktyvumo vidurkis apie 150-300 minučių, deja, tavęs žaidime nesutikau. Sekantį kartą, prieš pildant anketą, pagalvok ar galėsi skirt laiko žaidimui. Sėkmės

 

Agnius_Tropec - Po paskutinių gaujos direktoriaus rinkimų, buvau labai nusivylęs tavo rezultatu, bet turėjau vilties ir perskaitęs tavo anketą, prirašiau tave prie kandidatų. Anketa skaitėsi pakankamai lengvai, o iš tavo atsakymų supratau, kad tau pavyks nutraukti šios gaujos pralaimėjimų ciklą ir išvesti į pergales. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai vienas iš trijų šios mafijos įgaliotinių. Bendras dviejų dienų aktyvumas- 336 minutės. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei važinėjimui su "Freeway" motociklu, lakstydavai per šaligatvius, dykumas, kalnus ir t.t. Be pagrindinės veiklos teko stebėt kaip treniruoji savo šaudymo įgūdžius DM zonoje, kartais pašaudydavai ir mieste. Taip pat stebėjau įkaitų grobimus, kurių metu šaudei į teisėsaugininkus. Mačiau kai žvejojai, važinėjai kartingais su draugais, o viską apibendrinus- veikla buvo įvairi. Kitas kandidatas tave pralenkė aktyvumu bei veikla kuri buvo panašesnė į gaujos nario, nenukabink nosies, sėkmės!

 

Robis_Puma - Štai ir naujasis The Ballas gaujos bosas! Anketa man patiko, neprirašei pasakų, o priešingai rašei tiesą. Mafijų/Gaujų patirties turi virš 500,000 tūkstančių, tad lengvai prasiskynei kelią ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu. Bendras dviejų dienų aktyvumas- 819 minučių. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei šaudymui, kas mane ir sužavėjo. Tau visiškai nerūpėjo į ką šaudai, visus žudei ir vargo nematei. Be aktyvaus šaudymo mieste bei DM zonoje, dirbai. Pasižymėjai greitu aptarnavimu, patiko ir tas, kad su klientais pabendraudavai. Taip pat labai daug laiko praleidai klubų karuose arba jų treniruočių zonose. Teko net kelis kartus stebėt kai bėgi nuo teisėsaugininkų, deja, pasekmės visiems vienodos- kalėjimas, bet ir kalėjime vietoj nestovėjai, aktyviai šaudei DM zonoje. Daugiau neturiu ką pasakyt, linkiu didžiausios sėkmės gaujos valdyme!

 

 

a797b06ba40110d9e76ef125c30358ff51.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...