Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Agnius_Cold

Kas yra Gokano ? Nemokami daiktai

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki ! Sulaukiau į AŽ daug prašimų ir klausimų apie Gokano. Manau daugelis jau žino tokį tinklapį ,kaip www.gokano.com . Taip ir vėl tas tinklapis.. Neįdomu tai neskaitykit ir nekomentuokit. O kam įdomu tai skaitykit toliau.


Pirmiausia klausimai:


 


1. Kas yra www.gokano.com ?


tai tinklapis ,kuriame renki taškus ir jie už atitinkamą taškų skaičių atsiunčia tau prizus.


 


2.Kaip reikia rinktis taškus ?


Yra trys būdai tai pirmas už kasdieninį prisijungimą , antras draugų pakvietimas ir trečias atsakytą klausimą. Už kekvieną iš jų galima gauti po  vieną tašką , kitaip GN.


 


3.Ar yra papildomų būdų gauti prizus? Taip pat ar neįmanoma rinktis taškų daugiau kažką padarius negu po vieną ?


Yra vienas būdas gauti prizą tai 30 draugų pakvietimas ir gauni marškinėlius , pagal jūsų norimą dydį. Taip pat visi taškai dvigubėja pakvietus 30 draugų. Jei už prisijungimą gaudavai po vieną taškas tai gausi DU.


 


4.Kokie būna klausimai , ar jie labai sunkūs ?


Klausimai visiškai lengvi pavyzdžiui Simpsonai ar Kempiniukas pasirenki kas tau patinka ir VISKAS.


 


5.Ar tikrai atsiunčia prekes ?


Na man jau ,kaip ir atsiuntė atmintuką , pasiklausinėjau yra gavę ir planšetę , ausines ir taip toliau. Taip , atsiunčia tik atsiuntimas trunka ilgai , bet visgi nemokamai.


 


6. Kokie būna prizai ?


Išvarydsiu pagrindinius prizus: Tušinukas , apyrankė , marškinėliai , puodelis , atmintukas , ausinės (7 rūšys) , laikrodžiai (4 rūšys) , samsung galaxy tab 3 , iphone 6 , samsung galaxy , pelytės , fotoparatai , kolonėles 8. akiniai , steam pinigai. Ir dar ir dar..


 


Papildau:


 


Pastebėjimas:


Daug kas man rašo nesąmonė , čia apgaudinėja. Parašau Kodėl taip manot ? - atsako visos prekės Out of stock (išparduota) , taip jie labai greitai savo prekes išsiparduoda. Ir pagrindiniame Gokano puslapyje rašo ,kada pasipildys atsargas , ir jau mačiau , kaip du ar tris kartus pasipildo atsargas mažais kiekiais. Nes labai greitai viską išperka. Tai vat.


 


7. Kur čia registruotis ?


Nematot apačioje yra paryškintas klausimas ir nuoroda , paskaitykit viską .. Va nuoroda registracijai - http://gokano.com/ref/XPMzMlpH


 


8. Iš kur žinoti pašo kodą , kurio reikalauja registracijoje ?


Nueinate i šį tinklapį - https://postit.ltįvedate savo adresą ir valio :)


 


Patarimas:


Nebandykit padirbinėti tų Invite firends (pakviestų draugų) su nesąmoningais savo email ir taip toliau. Kadangi kekvieną narį jie ankščiau ar vėliau peržiūri , ir ištrina įtartinas paskyras. Jų įtartini pastebėjimai: Zip code : parašytas vienas skaičius , vardas ne iš raidžių ir taip toliau. Pakviesti draugai nesinaudoja ta paskyra. Ir galiausiai jūs prarandate savo paskyra visam laikui.


 


 


 


 


KAIP TEN UŽSIREGISTRUOTI ?


Tiesiog paspauti šią nuorodą  - http://gokano.com/ref/XPMzMlpH , ir iškart bus registracijos formą , visi langeliai turi būti užpildyti , be to Zip Code yra pašto kodas būtina įrašyti.


 


Be to esu įkėles savo laimėjimo nuotrauką čia - http://sarg.lt/index.php?/topic/262895-daiktai-nemokamai/


 


Rink taškus , laimėk prizus. he he


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Užsiregistravau savaitgali, dabar renku taškus surinkau jau 7 taškus, bet nervina vieną dieną būna už kasdieninį prisijungimą, kitą kartą nebūna, bet visada patinka atsakinėti klausimus, nes visi atsakymo variantai teisingi xd

Visada už kasdieninį prisijungimą būna :) Tiesiog pavyzdžiui pirmą kartą tu paspaudei ,kad duotų taškus už kasdieninį prisijungimą 21:00 , tai visada tokiu laiku kitą dieną ir jis bus , o ne po 00:00 . O klausimai tai joo :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iphone 6 xD čj taupyt turi 3 metus ,kad gauti jį :lol: nu,bet vis tiek kaip nemokamai visai malonu užsiregistruosiu ir aš .. aišku tik reik sužinot zip code savo :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iphone 6 xD čj taupyt turi 3 metus ,kad gauti jį :lol: nu,bet vis tiek kaip nemokamai visai malonu užsiregistruosiu ir aš .. aišku tik reik sužinot zip code savo :D

Zip code (pašto kodas) tiesiog internete pagal adresą - https://postit.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...