Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Robertas_Citi

Kaip įrodyti Gudručiams kad žaidžiu su savo paskyra?

Klausimas

Sveiki. Taigi norėčiau paklausti,kaip įrodyti gudručiams vadinamiem? Situacija:

Kažkur nuo 2011 metų pradėjau žaisti sarg.lt serveryje. Žaidžiau kažkur apie metus gal šiektiek daugiau. Po kiek laiko leavinau. Žaizdavo dar kartais draugas atėjas pas mane su mano paskyra,bet kad žinotu slaptažodžių to tikrai nebuvo. Vienu momentu seniau susidomėjau savo anketa,prisijunges pamačiau kad prisijungimas galimas tik su el. Pašto adresu,prašiau pagalbos šioje skiltyje. Bet gerų atsakymų nesulaukiau,kaip tik pildyti LOST anketą. Prieš kelias savaites buvau prisijunges su brolio paskyra ir matau kad serveryje kažkas žaidžia su mano paskyra. Visa laimė kad turiu išsaugojas forumo paskyra,kadangi ji buvo sukurta su tuo pačiu ip kaip ir žaidimo paskyra(jei neklystu Bumeris arba Tautrimas turėtu matyti tai) taigi pradėjau pildyt LOST anketą ir po kelių dienų pridijunges matau kad klausimas bus nuimtas po 3 dienų. Taigi taip ir susigražinau acc. O dabar žaizdamas sulaukiu grasinimų kad vogtas Acc ir t.t. foto įrodimų neturiu,visi sename kompe kuris senai guli sugedes ir žadamas išmesti. Bet turiu tokių galbūt įrodimų galbūt ne. Teisėsaugos xp visi uždirbti pas Nike_Dove kuris senai buves Armijos direktoriu.

Gal turit kokių pasiulymų kaip jų atsikratyt? Nes dabar 100% tas kur rašinėja man kad pavogiau acc,nors jis žaidžia visai su kitu acc. Rašo lost anketą del mano paskyros,o aš jos nebenorėčiau prarasti.

Taigi jei turite pasiūlymu komentuokit :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

15 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Dekoju. Tikiuosi tai nepasikartos,jei bus,dėsim i /priešai. Bet šiuo atveju ir /priešai nevisuomet padeda,gudručiai ir į /vip sugeba parašyt :-D nieko atlaikysim frontą. Dabar ilgai ir nuobodžiai žaisiu pats,kad tokių dalykų nebebūtų. Dėkui palaikantiems +r3p ;-)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tai jei jau administracija grąžino acc, reiškias jis Tavo :D Nieko blogo neturėtų nutikti :) Pin kodą taipogi gali nusiimt ir klausimą berods gali :)

sorry per lievą tel bandžiau uždėti +r3p o pasispaudė -r3p jei išeis ištaisysiu :-D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Panasi ir pas mane situacija buvo xD Sia paskyra man atidaves draugas, na su ta paskyra jau tada virs metu zaidziau, sargfm savininkas buvau. Viena diena cia kazkada bandau jungtis, blmb kazkas prisijunges jau su mano paskyra, wtf galvoju :D prisijungiau i kita paskyra, sakau ka tu cia darai ir kas tu toks, sako cia mano paskyra yra xD As jam rasau kaip ji gali but tavo jei as su ja jau gan ilga laika zaidziu, radijas man priklauso ir pns, tas neatrase... Parasiau bumeriui, kas cia per sudai, sakau kick tu ji mano paskyroje yra, tas man atrase: nesuprantu as jusu, vienas raso kad jo paskyra, tu rasai kad tavo, aiskinkis pats krc :D tai po to karto kai prisijungiau i paskyra, lyg ir niekas nebesijunge.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...