Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titas_Soprano

[TheSixthGear] Majestic

Rekomenduoti pranešimai

Majestic

 

ce54bbf3f441e14156ea759a899161f4-d3ecwdj

 

Šiandien aptarsime mažą, tačiau tikrai ne patį blogiausią automobilį „Majestic“. Tai automobilis, kuris man paliko gerą įspūdį, o kokio tipo žmogui ji skirta, sužinosite perskaitę visą apžvalgą.

 

Pradėkime nuo šio transporto kainos. Automobilio tikrai įperkamas kiekvienam – tiek senbuviui, sugalvojusiam nusipirkti paprastesnį automobilį, tiek naujokui, kuris turi šiek tiek pinigų. Ir pastarasis tikrai nenusiviltų išleidęs 25.000 eurų už automobilį, kurio atstatymo kaina tik 200 eurų. Be to, su didele rida šio automobilio kaina itin kyla, nes ją pakelti nėra lengvas darbas. Trumpai tariant, perkant iš salono jūs sumokėsite nedaug, tačiau daugiau pavažinėjus keliais ir pakėlus ridą šis automobilis gali atnešti didelį pelną, o pirkėjui gana stipriai paploninti piniginę.

Kalbant apie degalų vartojimą – jis itin mažas. Važiuojant pastoviu 90 km/h greičiu „Majestic“ suvartoja tik 0,06 litro benzino kilometrui, o važiuojant nepastoviu greičiu – 0,09 litro kilometrui. Kaip matome, kuro sąnaudos nėra didelės.

Su šiuo automobiliu nesileiskite į keliones po kalnuotą smėlio dykumą ar stačiais miško keliais, kadangi šis automobilis varomas tik galiniais ratais. Na, o jeigu jau taip atsitiko, kad atsidūrėte tokioje situacijoje, tačiau pravažiuoti nepavyksta, į pagalbą pasitelkite NOS sistemą, kuri padidins mažą automobilio galią ir privers jį pajudėti iš vietos. „Majestic“ automobilis reikalauja vairavimo įgūdžių, nes posūkyje daugiau paspaudus akceleratoriaus pedalą automobilis pradeda slysti į šoną ir tampa nevaldomas. „Majestic“ turi nedaug galios, tad agresyviai įveikti posūkius tikrai nepavyks. Tačiau tai geras miesto automobilis, juo patogu įveikti nedidelius atstumus, o tolimesni atstumai taps nuobodybe. Taip pat man užkliuvo viena detalė, kad staigiai sukiojant vairą į šonus pradeda judėti jo kėbulas, o tai taip pat turi įtakos stabilumui.

Šio automobilio maksimalus greitis – 174 km/h. Tokio tipo automobiliui, kuris nėra skirtas lenktynėms, o ramiam pasivažinėjimui, toks greitis yra pakankamai nemažas. NOS sistema šiam automobiliui reikalinga tik dviem atvejais – jei užstrigote smėlyje ar miške ir jei norite greičiau pajudėti iš vietos. Plačiau apie greičio galimybes rasite naujoje skiltyje „Testai“.

Automobilis turi tikrai neblogą atsparumą smūgiams, tad galite nesijaudinti, jei važiuodami maksimaliu greičiu truputį užkabinsite nedidelę kliūtį, o plačiau apie jo atsparumą informacijos rasite „Testai“ skiltyje.

Šiame automobilyje, be vairuotojo vietos, yra tik viena keleivio vieta, tad į tolimą kelionę galėsite pasiimti tik vieną savo draugą. Jau buvo minėta, kad šis automobilis yra puikus pagalbininkas įveikti mažus atstumus paprastais keliais.

Tobulinti šį automobilį taip pat galima. Tereikia nuvykti į garažą esantį po „Wang Cars“ automobilių salonu ir jame galėsite pakeisti ratus, įdėti NOS sistemą, hidraulinius amortizatorius, AUDIO sistemą, vėjo aptaką, slenksčius, pakeisti spalvą, duslintuvą.

 

Testai

 

Tai nauja žurnalo skiltis, kurioje visiems automobiliams bus atlikti šie standartiniai testai: per kiek laiko automobilis įsibėgėja iki 100 km/h (su NOS sistemos pagalba ir be jos pagalbos), per kiek laiko automobilis įveikia trasą, kokia žala automobiliui atsitrenkus į sieną (testas atliekamas važiuojant 90 km/h greičiu ir maksimaliu greičiu).

 

Trasa – 45a28eabb8cfb446860d735c503705cd84.jpg

 

Vieta, kurioje atliekami greičio bei žalos testai - e6e551c6769ac4851cb7fc55a0212da2607.jpg

Testo rezultatai:

 

• Iki 100 km/h automobilis įsibėgėja: per 3,8 sec. (be NOS sistemos), per 3 sec. (su NOS sistema).

Trasą automobilis įveikė per 59,8 sec.

• Žala atsitrenkus į sieną (rašoma, kiek gyvybių liko iš 1000): važiuojant 90 km/h greičiu – 719 iš 1000, važiuojant maksimaliu greičiu – 690 iš 1000.

 

Už idėją dėkoju Kestas_Smaukauskis!

 

Kada išeis kitas šio leidinio numeris – pasakyti negaliu. Kuomet turėsiu laisvo laiko, apžvelgsiu ir kitas transporto priemones.

Praeitas numeris [sultan] - http://sarg.lt/index.php?/topic/267602-thesixthgear-sultan/

Už paskolintą transporto priemonę dėkoju Baronas_Komskis ir Efka_Efkute!


Ačiū, kad skaitėte!

Titas_Soprano

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...