Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titas_Soprano

[TheSixthGear] Sentinel

Rekomenduoti pranešimai

Sentinel

 

405_Sentinel.jpg

 

Atėjo metas aptarti dar vieną transporto priemonę. Šiandien eilė atėjo „Sentinel“ automobiliui. Automobilis mane iš tiesų sudomino, o kuo, sužinosite paskaitę mano straipsnį.

 

Pradėkime nuo automobilio kainos – ji šiek tiek per didelė kaip tokius parametrus turinčiam automobiliui. Perkant iš salono už šį automobilį sumokėsite 120.000 eurų. Tiesa, atstatymo kaina tikrai nesikandžioja – tik 550 eurų. Daugiau sumokėsite, jei šį automobilį pirksite iš privataus asmens su didele rida, kurią užkelti nėra labai lengva, tad ir sumokėti turėsite atitinkamą sumą pinigų. Bet yra ir kita medalio pusė – jeigu reikia nemažų pinigų, tai šis automobilis tiks patenkinti jūsų norams, tik, dar kart pasikartosiu, tam reikės nemažai pastangų ir laiko.

Šis automobilis varomas benzininiu varikliu, o degalų sąnaudos važiuojant 90 km/h siekia 0,08 litro kilometrui, o važiuojant nepastoviu greičiu – 0,15 litro kilometrui. Taigi, galime pastebėti, jog sąnaudos nėra pernelyg didelės.

Kaip ir praeito numerio automobilis „Majestic“, taip ir „Sentinel“ varomas galiniais ratais. Dėl didesnio svorio ir mažos galios šis automobilis visiškai nenori įkopti į smėlio dykumos kalnus net ir su NOS sistemos pagalba. Važiuojant miško keliais situacija truputį geresnė – automobilis lėtai, tačiau įvažiuoja į įkalnę. Na, o jeigu nusprendėte kilti į paprastą kalną, kurio kelio danga – žolė, o įkalnė itin stati, tai susidursite su tokia pat problema kaip ir smėlio dykumoje. Šis automobilis skirtas kelionėms asfaltuotais keliais, tačiau ne bekele.

Kelyje šis automobilis valdosi gan gerai, tačiau galiniai ratai reikalauja dėmesio ir kartais posūkyje galite pasijusti tarsi ant labai slidaus ledo. Minėjau, jog automobilis turi mažai galios, tad agresyviai pavažinėti jums nepavyks – veikiausiai atsidursite kelkraštyje, bet važiuojant dideliu greičiu galiniai ratai suteikia šiek tiek smagaus vairavimo pojūčių.

Maksimalus šio automobilio greitis – 181 km/h. NOS sistema šiam automobiliui suteikia tik nedidelį pagreitį. (Plačiau – skiltyje „Testai“).

Didelis automobilio pliusas – jo atsparumas smūgiams. Per klaidą nukritus nuo aukšto skardžio, mano nuostabai, automobilis net neužgeso, kuo likau sužavėtas (Apie tai plačiau taip pat skiltyje „Testai“).

Šiuo automobiliu labai patogu nuvykti iš taško A į tašką B, tačiau tik gerais keliais. O į kelionę galėsite pasiimti net 3 draugus, nes, be vairuotojo vietos, yra kitos trys sėdimos vietos. Kaip bebūtų keista ilgą atstumą įveikiau gana nenuobodžiai.

Kaip ir daugelį automobilių šį taip pat galima tobulinti, tereikia nuvykti į garažą, esantį po Wang Cars automobilių salonu, kuriame beje šis automobilis ir yra parduodamas. Ten galėsite pakeisti automobilio spalvą, ratus įsidėti NOS sistemą, hidraulinius amortizatorius, geresnę AUDIO sistemą.

Pabaigai noriu pasakyti, jog šis ekonomiškas automobilis tikrai geras pasirinkimas įveikti įvairius atstumus tiek mieste, tiek užmiestyje. Tik ar verta mokėti nemažai pinigų, jei jį naudosite tokiam tikslui? Galbūt yra alternatyvų? Prieš pirkdami gerai pagalvokite apie jo paskirtį.

 

TESTAI

 

• Iki 100 km/h automobilis įsibėgėja: per 3,8 sec. (be NOS sistemos), per 3,6 sec. (su NOS sistema)

• Trasą automobilis įveikia per 59 sec. (Trasos testai atliekami nenaudojant NOS sistemos)

• Automobilio atsparumas smūgiams: važiuojant maksimaliu greičiu – 685/1000, o važiuojant 90 km/h greičiu – 855/1000 (automobilis neužgeso).

 

 

Kada išeis kitas šio leidinio numeris – pasakyti negaliu. Kuomet turėsiu laisvo laiko, apžvelgsiu ir kitas transporto priemones.

Praeitas numeris [Majestic] - http://sarg.lt/index.php?/topic/267949-thesixthgear-majestic/

Už paskolintą transporto priemonę dėkoju Franko_Forelli!


Ačiū, kad skaitėte!

Titas_Soprano

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Turiu šita mašina jau metus laiko, ką galiu man ji labai patinka ypac vakarais SF mieste pasidraskyti su nitro. Šiaip yra agresyvus automobilis nuo mentu pabegiot tikrai teko, žinoma šaikos gali pasiimt pasidraskyti. Vertas pinigų TIKRAI!

ceee3546a651df023ce200d709612344730.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Turiu šita mašina jau metus laiko, ką galiu man ji labai patinka ypac vakarais SF mieste pasidraskyti su nitro. Šiaip yra agresyvus automobilis nuo mentu pabegiot tikrai teko, žinoma šaikos gali pasiimt pasidraskyti. Vertas pinigų TIKRAI!ceee3546a651df023ce200d709612344730.png

Kiekvieno nuomonė ir skirtinga. Nesakau, kad su mašina nuobodu važinėti. Su NOS tikrai visai smagu. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pats neseniai nusipirkau SENTINEL ir tikrai mane pradziugino. Siaip ja valdyti sunku, bet tikrai yra ir pliusu. Su ja driftint nesudetinga, nes vos pasukus jinai pradeda slysti. Tikrai nusipirkit ir suzinokit savo vairavimo igudzius. Nepamirskit, kad kaina tikrai brangi, bet jus tikrai nepasigailesit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...