Eiti į turinį
Lenny_Mob

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

   


f52d6e14100567125d1c5046798b12eb92.png

 
 
Sveiki, buvo renkamas Policijos direktorius. Senasis buvo nušalintas dėl įvairių direktoriaus ir serverio taisyklių pažeidimų. Kalbant apie rinkimus, direktorius buvo renkamas beveik savaitę. Anketų pildymui skyrėme 24 valandas, per kurias surinkome beveik 3 puslapius tiek stiprių tiek silpnų anketų, iš kurių išsirinkome keturis kandidatus. Į antrą etapą ketinome pasiimti ir daugiau kandidatų, tačiau labiau pasižiūrėjus, aptikome, jog anketos jau buvo naudojamos ir kituose direktoriaus rinkimuose. Žinoma tokius pildytojus užkart atmetėme, nes buvo ir tokių, kurie panaudojo anketas, kurios parašyto prieš kelis metus, tačiau kas svarbiausia, anketos turinys pasikeitė neženkliai, ir į savo senąsias anketas nebuvo įdėta nieko naujo, tiesiog tos pačios įdėjos, tas pats savęs apibūdinimas, kas yra išties šiukštu tiek iš Jūsų, tiek iš mūsų pusės. Norėčiau paminėti, jog sulaukėme anketų iš dabartinių teisėsaugos pavaduotojų. Nieko keista, tačiau anketos buvo stiprios, ir drąsiai galėjome jus paiimti stebėjimui, tačiau dar net nepradėjus jūsų stebėti, mes jau žinotume kas Jūs per žmogus kaip vadas teisėsaugoje, todėl pasitarę nusprendėme jog jūs geriau tiksite ne naujai teisėsaugos sričiai, o ateityje kaip direktorius savo teisėsaugos atšakai. Stebėjimo metu, kandidatai susidūrė su daugeliu užduočių, kurias suorganizavome mes, DPKT, iš savo slaptų paskyrų, kurioms vykstant mes stebėjome kaip jūs į tai reaguojate. Situacijos tokios kaip, netikėtas apšaudymas mieste kai jūs gaudote kitą bėglį, pasiūlymas užsiimti nelegalia veikla, netikėtas naujoko pagalbos prašymas ir daugelis kitų. Taigi apžvelkime kaip sekėsi kandidatams!
 
Tadas_Bratka FTB agentas kuris  kandidatavo į direktoriaus postą ir varžėsi su kitais teisėsaugininkais. Aktyvus, FTB darbą atliekantis puikiai. Dalinantis baudas,  ieškai narkotikų pas žaidėjus, kaip ir nieko ypatingo - eilinė teisėsaugininko diena. Dalyvavai treniruotėse, siūlei pagalbą ir padėjai gaudyti bėglius. Nepatiko jog ignoravai kaip į tave šaudo, kas sudaro įspūdį, jog ne nusikaltėliai bėga nuo teisėsaugos, o atvirkščiai, teisėsauga nuo nusikaltėlių. Anketoje nenurodei nieko to, ko nesame matę, tačiau teiki vilčių, todėl ir buvai atrinktas kandidatu. Sveikinu patekus tarp kandidatų, tačiau kiti pasirodė stipriau.
 
Arturas_Nolifer - Žaidėjas, kuris didžiąją savo laiko dalį praleidžia teisėsaugoje, nors aš asmeniškai tave pastebėjau tik tada kai tapai policijos direktoriaus pavaduotoju, pasirodo kad esi senbūvis šitame serveryje. Kiek teko domėtis ir pasiklausyti nuomonių apie tave iš kitų žaidėjų, susidaro nuomonė, kad serveris pasidalinęs į dvi stovyklas, kurios tiek gina, tiek yra prieš tave. Žaidime esi SWAT būrio įgaliotinis kūrį gavai kai prasidėjo Policijos direktoriaus rinkimas, vedei treniruotes, susirinkimus, treniravaisi ir treniravai kitus swat būrio narius A51 zonoje. Patruliavai mieste, tačiau patruliavimas labiau primena sukinėjimąsi po gatves, nei teisėsaugininko darbą mieste. Per stebėjimo laikotarpį žaidime praleisdavai nemažai laiko,  taičiau kiti kandidatai mūsų nuomone, už tave pasirodė geriau.
 
Mantis_Briedys - Teisėsaugininkas kuris SWAT valdžiai padeda netik prižiūrėti komandą, tačiau ir prižiūrėti tvarką mieste, ar pabūti vadovu per gelbėjimus. Tačiau stebėjimo metu, tiek aš, tiek kiti DPKT susidarėme įspūdį jog baudi taip, kad gautum baudą. Kandidatas į teisėsaugos direktorių esi pirmą kartą, tačiau direktorių rinkimuose tapti kandidatu tau jau nenaujiena Kaip ir Artūras, vedei ir pats dalyvavai swatų treniruotėse. Anketoje parašei vieną, turbūt stipriausią mintį savo rašinyje, kas galbūt net ir paskatino mus paimti tave į kandidatus Cituoju: "Žmogus kuris vadovauja, turi mokėti išreikšti savo emocijas visada liekant ramiam, bei parodyti savo aukštą vadovavimo lygi" Direktoriai vadovaudamiesi šita mintimi, turbūt pasiektų daug daugiau, nes jug ir gyvūnas, ant korio rėkia, nesupranta. Apibendrinant noriu pasakyti, jog esi arti savo tikslo, nes stebėjimo pabaigoje, vieni DPKT norėjo matyti tave direktoriaus poste, kiti tavo oponentą, kitą kandidatą, tačiau apsisprendėme ir sutarėme jog direktoriumi turėtų tapti kitas teisėsaugininkas kuris savo kandidatūrą išreiškė labai stipriai.
 
Randall_Evan - Armijos darbuotojas kuris nežino žodžio pertrauka. Žinoma, būčiau naivus manydamas, jog taip dirbi ir tada kai nėra renkamas direktorius, tačiau būtent taip tu parodai jog direktoriaus sieki ir nori juo būti. Teko matyti tave ir policijoje kai dar apie direktoriaus rinkimus niekas net nekalbėjo. Patikrinau tavo aktyvumą prieš savaitę, prieš mėnesį, prieš tris mėnesius, ir nustebau matytamas kasdien tokį didelį buvusį aktyvumą, kas rodo jog tiek seniau tiek turbūt ateityje tavo aktyvumas nesumažės. Žinoma aktyviam būti nepakanka, prisijungus reikia nuveikti kažką naudingo. Kaip teisėsaugininkas tu savo darbą išmanai ir jį atlieki puikiai, dirbdamas policijoje, paimdavai nemažai baudų, iškvietimų, o dabar armijoje orientuojiesi ties grobimais, bėglių gaudymų, pažeidimų mažinimu. Šaunu ir tai jog buvę teisėsaugos direktoriai pas kuriuos tau teko dirbti apie tave atsiliepia teigiamai. Stebėjom kaip ilgą laiką gaudei motociklininką, laimei tau jį pavyko sugauti, tačiau tik įdėjus daug pastangų, kas rodo kad greitai nepasiduodi. Labai nustebinai mus, kad kone kiekvienam nubaustąjam paaiškini už ką jis nubaustas, patari jam daugiau taip nesielgti, nubaudęs, nepalieki nusikaltėliu mašinos, ir iškvieti mechanikus. Šiek tiek su šypsena pažiūrėjome į tai jog, mechanikų direktoriai davei velnių jog mechanikai neatvyksą, pasiūlei padaryti atranką, ko pasekoje gal už valandos ji ir įvyko. Žinoma, nors ir labai retai išlipi iš darbinės mašinos, stebint iš kitų paskirų nevisada dirbdavai, tačiau, rinkimuose ir norime mes pamatyti Jūsų tikrąjį AŠ. Rašinys trumpas ir aiškus, maloniai skaitomas, kurioje nurodei savo keliamus tiklus, valdymo strategijas. Taigi, DPKT linki tau sėkmės valdant vieną svarbiausių serverio institucijų. Sveikiname!

 

ef0d5bb21e99e78b79da810d99c8ff8b402.png
 

DPKT

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...