Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,The Ballas“ gaujos lyderis. Anketų susilaukėme pakankamai daug. Nuliūdino tai, kad pildė daug žinomų veidų, kuriuos tikėjomės išvysti žaidime, bet eilinį kartą jų nesutikome. Galiausiai pasilikome keturis stiprius kandidatus, todėl apžvelkime juos:

 

Saris_Capital – Anketa paprasta, niekuo per daug neišsiskirianti iš kitų kandidatų ir pildančiųjų, tačiau buvai pirmasis kandidatas vien todėl, nes turi sukaupęs labai daug bendros mafijų/gaujų patirties. Tikėjomės, kad įgyvendinsi mūsų lūkesčius ir ,,nušluostysi“ savo kandidatams nosis savo veikla ir aktyvumu žaidime, tačiau klydome. Žaidime dirbi Immortal mafijoje, pražaisdavai apie ~150-300 minučių, tačiau jų metu tavo veikla nebuvo labai ypatinga. Važinėdavai su mafijos admiralu, lakstei po bazę, šaudeisi su kolegomis, lakstei šen bei ten, teko išvysti šratasvydyje arba lakstant liber city.

 

Augis_Vega – Į kandidatus buvai paimtas dėl to, nes sugebėjai parašyti įtikinančią ir gerą anketą, kurią buvo įdomu skaityti. Mafijų/gaujų patirties turi mažiausiai iš šių kandidatų, tačiau tai tau nesutrukdė konkuruoti su jais. Žaidime dirbi ,,Grove Street“ gaujoje, iš pradžių, pačią pirmą stebėjimo dieną nieko ypatingo neveikei, praktiškai visą laiką stovėjai gaujos interjere afk, arba lakstei po bazę, važinėjai su motociklu, tačiau vėliau, kai per mano klaidą pamatei, kad stebėjau tave, suėmei save į rankas ir pradėjai rodyti, ko esi vertas. Dalyvavai klubų veiklose, žaidime praleidai apie 500-600 minučių.

 

Reflex_Dirt – Trumpa ir aiški anketa, kurioje išdėstei, dėl kokių priežasčių nori TB direktoriaus kėdės, kaip tvarkytumeisi gavęs šias pareigas. Turi nemažai mafijų/gaujų patirties ( apie 330k), todėl buvai paimtas į kandidatų sąrašą. Žaidime dirbi ,,Grove Street“ gaujoje, esi klubo lyderis, todėl praktiškai visą laiką, kol buvai on, užsiėmei klubų veikla. Žaidime praleidai panašiai kaip ir tavo kolega Augis_Vega, apie 500-600 minučių. Neteko tavęs nė karto sutikti afk, kartu su savo sąjungininkais užiminėjot kitus klubus ir bandėt įrodyti kitiems, kad esat geresni. Tavo priešininkas buvo pranašesnis tik įvairesne veikla žaidime, todėl nenusimink ir siek savo tikslų į direktoriaus kėdę, nes tau nedaug trūko!

 

Liudax_Ltu – Štai ir naujasis ,,The Ballas“ gaujos vadeiva! Mafijų/gaujų patirties turi virš 200k, todėl tai leidžia suprasti, jog išmanai, kas vyksta gaujų tarpe. Parašei tvarkingą, lengvai skaitomą anketą, kurioje aiškiai išdėstei savo prioritetus į šios gaujos lyderio vietą. Žaidime visą stebėjimo laikotarpį praleidai nuo 550 iki 650 minučių, o tai išties daug. Pirmąsias stebėjimo dienas teko truputi tavimi nusivilti, nes buvome susidarę įspūdį, kad nepajėgtum būti lyderiu, kuomet bandydamas apiplėšti inkasatorių ir nenušaudamas apsauginio naudojaisi heal komanda ir nuvažiavai su NRG.. Tačiau vėliau pakeitėme nuomonę apie tave, kai pamatėme tavo sugebėjimus dm. Taip pat, kartu su savo pavaduotoju dalyvavai grobime, taškei teisėsaugą ir įrodei, kad gebėsi valdyti The Ballas gaują ir priešintis Arturo_Quick vadovaujamai komandai. Linkime sėkmės.

 

DPKT ir NGPT

v8lp38.jpg

  • Už 37
  • Prieš 10
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...