Eiti į turinį

Hydra_Pilot

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.294
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

4 Sekėjai(-ų)

Apie Hydra_Pilot

Paskutiniai profilio lankytojai

35.228 profilio peržiūros(-ų)

Hydra_Pilot pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

1,1k

Reputacija

  1. Laisvas sakei, tai laisvas, ko zliumbi dabar tame unbane, koks tau skirtumas, su kleckas_robertas pasijungias zaidi, kokios bedos, prisijungi paknist proto su ta komanda /vaziuoju ir literaliai tikrai dajibalsa tu jau visiem Tik prisijungias, iskart sauna flooda, tai kas cia tau zaidimas koks ?
  2. Tu tuos admin papeikumus ir rasineji, literaliai vienas, demesio trukumas zmogeliui, playeriui, zaidejui, kaip tave pavadint ramiai zaidzia kuris o Informacija cia yra gera, jeigu tau kazkas netinka, tavo bedos, /s skelbti svarbiai informacijai, o cia ir yra svarbi informacija, kaip tavo manimu man paskelbti kad pradedu darba, su pagalba, geros dienos, rink pranesimus kitur, o ne mano vardu imk laurus, zinau kad esu geriausias administratorius, bet nesinaudok mano slove, ir siaip cia mano nuotrauka, irodanti kad tarnauju serverio labui
  3. Tiesiog ramiai zaidziau, DIRBAU dariau visuomenei naudinga darba, administratoriaus priziuretojo darba 3 lygio net, ir pamaciau kaip kazka reportina, prameciau kad ten turinys legalus, nes esu specialistas, zinau kas gerai, o kas blogai, ir traktavau kaip /report netam, dabar matot siais laikais kiekvienas chat gabaliukas svarbus, nes labai daug chatu priziuriu, ir negalima chatu terst bereikalo, todel ir gavote /mute, ir dar ipac uz BALTA spalva ir kai nei izeidimu, nei keiksmu nerasta... Realiai net sutrikau kai pamaciau balta spalvos chata, galvojau kazkas svarbaus, o cia bereiksmis report, tai mane labai sutrugde, ir negalejau atlikti svarbiu darbu serverio zaideju naudai, visgi esu pavyzdingas administratorius, daug dirbu, ir baudziu tik uz teisybe. Dabar jus gaistate mano brangu brangu pagalbai skirta laika, nes daug naujoku serveryja siuo metu negauna pagalbos, butent per jusu bereiksmi papeikima man kaip rimciausiam serverio priziuretojui, administratoriui, nezinau kaip jie dabar jausis, kai liko be pagalbos, prasau daugiau nemeluoti, ir netersti chato savo BALTA spalva, dekoju uz supratima, sarg.lt geriausias administratorius Hydra_Pilot. As tik prisijungias i servery iskart pradedu padet visiems zaidejams, tik atejau i servery iskart zmones dziaugiasi pagalba, o jus mane smeiziate, zinosime ateityja kad jums tikrai nebepadetumem, nors iki siol buvote musu topu topas zaidejas, kuriam istikro visuomet reikia paramos is manes kaip SAUNIAUSIO ADMINISTRATORIAUS SERVERYJA. Va nors ir netureciau savo darbu viesinti, del privatumo politikos musu serveryja, bet mes jums parodysim, kaip zmones dekoja, dziaugiasi, ir tik prisijungiau iskart pagalba buvo suteikta, manau klausimu daugiau nera is tamstos, nes jeigu yra, atsakys mano sekretore, desinioji ranka, @Aura_Offi Vizitui pas ja uzsiregistruoti ne anksciau kaip per dvi darbo dienas. geros dienos.
×
×
  • Sukurti naują...