Eiti į turinį
  • įrašas
    1
  • komentaras
    1
  • peržiūros
    2.504

Apie šį blog'ą

Viskas prasidėjo 2012 vasarą, kai Mantas_Zalgirietis tuo metu žinomas Grove Street gaujos lyderis įsigijo šunį iš kitos, The Ballas gaujos, netrukus šuniui buvo suteiktas vardas - Dogas. Dogas ilgą laiką buvo diskriminuojamas, nes serveryje jis buvo vienintelis šuo, taigi jis nusprendė įkurti visą šunų grupuotė. 2015 metų rugsėjo mėnėsį grupuotę jau sudarė 5 pagrindiniai šunų šeimos atstovai, bei 2 turintys ryšių su šia grupuotė, laukiantys kol vieną dieną jie taps pilnaverčiais šeimos atstovais.

b7KsNxL.png

Dog_Alen įdėja nebuvo įgyvendinta, tačiau nesenai ji jau buvo pradėta įgyvendinti ir greitu metu gatvėse turėtūmėte matyti daugiau šunų.

 

                           

Sarg.lt šunys taip pat priklauso ir Sashos Grey FanClubui

PjNB91g.png

 

Mūsų šeimos pristatomasis filmukas: Autorius: Žalgšunis.

 

Šunų grupuotės nariai: 

Bond_Alen - Dogas (Pudelis) 

Bond_Alen - Grupuotės lyderis, grupuotę įkurė dar 2012 metais, tačiau aktyviai plėtoti grupuotės veiklą pradėjo 2015 metais. Žinomas kaip buvęs nusikalstomo pasaulio autoritetas, šiuo metu kaip manoma nutraukęs veikla, užsiema tolimaisiais reisais.

 LBDGZJt.png

 

 

Mantas_Žalgirietis - Žalgšunis K9 (Vokiečių aviganis) 

Mantas_Zalgirietis - 2012 metais įsigijo Dog_Alen iš ,,The Ballas'' gaujos, tuometis Grove Street gaujos lyderis. Žinomas kaip buvęs nusikalstomo pasaulio autoritetas, 2015 metais įsifiltravo į FTB gretas, manoma vis dar nenutraukė ryšių su nusikalstamu pasauliu. Labiausiai ŽalgŠunis sugebėjo pasižymėti 2015 metų balandžio 7 dieną, kai GFX battle metu sutraiškė savo varžovą, gfx skilties moderatorių Joes_Dream rezultatu 7:1.

 

Citata

 

Šis asmuo - Mantas_Zalgirietis garbingai ir šlovingai laimėjo gfx kovą 7:1 prieš esamą GFX moderatorių Joes_Dream

 - Joes_Dream citata iš filmo apie šią legendinę gfx kovą. GFX 7:1

iBDJsmL.png

 

 

Žilvinas_Sandnes - Dognesas (Belgų aviganis malinois) 

 Žilvinas_Sandnes 2013 metais prisijungė prie ,,The Ballas gaujos'' vadovaujamos Bond_Alen, greitai pelnė šunų grupuotės lyderio ištikimybė ir buvo priimtas į šeimos gretas. Šiuo metu iš Belgijos kilęs Aviganis užsiima darbu policijos departamente , nes turi labai gerą uoslę..

3034cba7d7244f9d65ba4c4910ff386f652.jpg

 

 

 

Suktas_Lapinas - Suktas_Rotveileris (Mišrūnas rotveileris)  

 Suktas_Lapinas - Vaikystėje neteko tėvo, kuris buvo nužudytas kaip įtariama katinų grupuotės lyderio užsakymų. Praėjus daugybei metų šis mišrūnas nusprendė atkeršyti už tėvo mirtį ir prisijungė į šunų gretas. Siejamas su ,,The Ballas'' gauja , šiuo metu jis dirba tolimujų reisų vairuotoju.

  KeXBVCE.png

 

 

Tomas_Borfeit - Dogfeit (Vokiečių aviganis)

Tomas Borfeit - Jauniklis gimęs Vokietijoi labiausiai pasižymėjo 2015 metų rugsėjo 15 dieną, kaip geriausias sarg.lt skulptorius, savo sklype pastatęs neįtikėtino grožio skulptūra.

 

b77x8pu.png

 

 

 

Emma_Moon - Kalė_Moon (Auksiaspalvis Retriveris) 

Emma_Moon - Jauna kalė turinti Sashos Grey talentą prie DOGVA grupuotės prisijungė 2015 rugsėjį ir nuo tada tapo nepakeičiama šeimos narė.

photo-27657.png?_r=1448312581

 

Beta_Smile - Ciucia_Smile (Jorkšyro Terjeras) 

Beta_Smile - Jaunausia šeimos patelė, bei princesė prie DOGVA prisijungė jau 2k16 metais tačiau nepaisant to yra pasiryžusi guldyti savo gražią galvą vardan šeimos(bei 10m), kovoje su mūsų priešais.

N8tPBzj.png

 

Erika_Sweet - Naughty_Bitch (Pudelis)

Erika_Sweet - Pudelio veislės kalytė turinti gražia uodegytė prie šeimos prisijungė per pažintis N18 . Dažnai nori to ko negali turėti pvz. Žalgšunio


umCfzLb.png

Lukas_Samirov - Lukas_Dogmirov (Pitbulis) 

Lukas_Samirov Prisijungė 2016-03-13. Jo maistas teisėsaugos kaziolai, todėl vaikšto per teisėsaugos sritis, ir drasko visus teisėsaugos kaziolus. (dirba priedangoje).

79719cb50895ebb8c3e5d74cb10cfaf0209.jpg

Įrašai šiame blog'e

Dogva

Viskas prasidėjo 2012 vasarą, kai Mantas_Zalgirietis tuo metu žinomas Grove Street gaujos lyderis įsigijo šunį iš kitos, The Ballas gaujos, netrukus šuniui buvo suteiktas vardas - Dogas. Dogas ilgą laiką buvo diskriminuojamas, nes serveryje jis buvo vienintelis šuo, taigi jis nusprendė įkurti visą šunų grupuotė. 2015 metų rugsėjo mėnėsį grupuotę jau sudarė 5 pagrindiniai šunų šeimos atstovai, bei 2 turintys ryšių su šia grupuotė, laukiantys kol vieną dieną jie taps pilnaverčiais šeimos atstovais

Belgu_Owcharka

Belgu_Owcharka

×
×
  • Sukurti naują...