Eiti į turinį
  • įrašai
    2
  • komentarai
    23
  • peržiūros
    2.620

Mano istorija projekte


Domas_Vilkin

1.950 peržiūros(-ų)

Sveiki, nutariau palikti šiokį tokį įrašą forume ir papasakoti jums apie savo istoriją šiame serveryje. Iš pradžių nesitikėjau tiek daug parašyti, tačiau taip jau gavosi. Rašau tiems, kuriems įdomu bei sau, skaityti neverčiu nieko.

 

 

 Slapyvardžio atsiradimas

 

Nieko labai ypatingo ir nėra čia paslėpta, Dominykas mano pilnas vardas, Domas trumpinys, Vilkin „žodis“ kilo visiškai ekspromtu ir per daug negalvojant, tiesiog norėjau kuo greičiau užsiregistruoti. Jis šiek tiek susijęs su pavarde, bet jos dėl privatumo neatskleisiu, ją servery žino tik pora žmonių.

 

 

 

Pradžia

 

Viskas prasidėjo 2012 metais, maždaug rugsėjo pradžioj, kai draugas, kuris čia jau seniai nebežaidžia, pasiūlė žaisti šiame serveryje. Jis jau buvo šiek tiek čia apsipratęs, todėl ir man pradėti buvo lengviau. Iš pradžių dar beveik nieko nežinojau, bandydavau dirbti darbus be pakvietimo, ypač mėgau tolimųjų reisų vairuotojus, nes ten uždirbau geriausius pinigus ir būdavo įdomu važinėti iš vieno miesto į kitą. Taip ir prabėgdavo dienos, kol po kiek laiko įsigijau VIP'ą ir sužinojau apie ridos kėlimą ir koks geras pelnas ten gaunamas. Gaudavau maždaug 500-1000 LT, kas tais laikais buvo labai daug, ir buvau labai patenkintas savo uždirbamais pinigais.

 

 

Pirmasis darbas su pakvietimu

 

Po kiek laiko atradau darbus su pakvietimu ir į patį forumą pradėjau žiūrėti kitaip (anksčiau nesu žaidęs jokiame projekte, neskaitant cs 1.6), man tai buvo naujovė. Pats pirmas darbas su pakvietimu, kiek atsimenu, buvo taksi 1 firma pas Donaldas_Donald arba Edgaras_Grimali, irgi jau gerai neatsimenu. Visas tas darbo laikas ir pačio darbo eiga man buvo nauja, reikėjo šiek tiek laiko, kol pripratau, tačiau man patiko ir serveris „užkabino“.

 

 

 

Neapsisprendimas

 

Anksčiau buvau tas, kuris pastoviai keisdavo darbą, pradėdavau dirbti vienam darbe, greitai nusibosdavo ir pereidavau į kitą, taip ir šokinėdavau iš vienos vietos į kitą nieko negalvodamas. Tuo metu negalvojau, o galbūt dar ir nežinojau nieko apie direktoriaus pareigas, tiesiog tuo nesidomėdavau, todėl, turbūt, ir darbus keitinėdavau labai dažnai.

 

 

 

Pirmoji valdžia

 

Jau tiksliai neatsimenu koks mėnesis tuo metu buvo (atrodo, kad 2012 pabaiga), bet gavau savo pirmąjį pavaduotoją reporteriuose. Tuo metu direktorius buvo Edvinas_Exelis, su juo neblogai sueidavau, visada dirbdavau, turbūt dėl to ir pasiūlė pavaduotojo postą. Išmokau komandas, tvarkydavau temas, stengiausi atsakingai prižiūrėti darbutojus, tačiau, kaip ir sakiau, tuo metu vaikščiojau iš vieno darbo į kitą, tas pats atsitiko ir su šiuo postu, todėl po dviejų savaičių palikau. Kad ir trumpai, tačiau tai visgi pirmoji mano valdžia ir nauja patirtis.

 

Galutinis apsisprendimas?

 

Tai va, atėjo laikas susiimti ir pradėti rimčiau žiūrėti ir darbus. Įsidarbinau policijoje pas tuo metu buvusį DPKT narį Laimonas_Samg ir pavaduotoją Nikita_Shavrov, kuris ne už ilgo gavo ir direktoriaus pareigas. Šiame darbe reikėjo teamspeak programos, kas man buvo naujovė, nes anksčiau jos nenaudodavau. Dar atsimenu savo pirmąją apklausą, kurioje buvau apklausinėjamas direktoriaus Laimono, berods buvo 2012 metų pabaiga, prieš pat Kūčias. Gerai atsimenu kaip jaudinausi, tačiau nepadariau nei vienos klaidos ir jaudulys po truputį slėgo, iki kol... Laimonas sugalvojo pajuokauti ir pasakyti, kad negali manęs priimti ir nepatenku. Iš pradžių net nežinojau ką sakyti, atrodo į visus klausimus atsakiau be klaidų, todėl pasimečiau. Gerai, kad ilgai netempė ir pasakė, kad juokauja. :D Tuo metu policija man buvo pats geriausias darbas, stengiausi kuo geriau dirbti, rinkausi pliusus, kėliausi rangą, kol galiausiai pasiekiau paskutinį rangą ir po kiek laiko buvau pakviestas į dar aukštesnį rangą, kurį turbūt visi žino, bet neminėsiu. Tuo metu dar nebuvo įgaliotinių, bet esu užtikrintas, kad būčiau jį gavęs, nes net iki pavaduotojo trūko vieno žingsnio. Atsimenu, kad Pasutin_Paska atsisakė pavaduotojo posto ir kandidatais tapome aš ir Lafa_Marino, kuris ir gavo tą postą, nes man pritrūko aktyvumo. Labai nenuliūdau, dirbau geriausiame darbe, kuris man patiko, tačiau pasiekus aukščiausią rangą ir kasdien važinėjant su infernus man po poros savaičių pabodo ta pati rutina ir teko palikti darbą. Parašiau turbūt pačią ilgiausią palikimo anketą, kurios dalį net buvo keli direktoriai įdėję į savo darbo informacijos temą. Buvau patenkintas tuo, ką pasiekiau.

 

Direktorius ir moderatorius tą pačią savaitę

 

Tai iki šiol dar yra pats didžiausias mano pasiekimas šiame serveryje. Tuo metu jau ne vieną mėnesį pranešinėjau pažeidimus forume ir stengiausi palaikyti tvarką serveryje. 2014 metų birželio 27 dieną gavau Taxi 1 firmos direktorių. Tai buvo mano pirmasis direktorius ir buvau dar visiškai žalias šiame reikale. Gerai, kad per tą laiką jau buvau susiradęs pora draugų, kurie man viskuo padėjo. Dar net nespėjus įsivažiuoti direktoriaus poste, 29 dieną gaunu žinutę iš Laimono_Samg su klausimu ar noriu prisidėti prie moderatorių komandos. Žinoma, sutikau. Po dviejų mėnesių atsisakiau direktoriaus posto, nes tiesiog nebespėdavau ir direktoriumi būti, ir moderuoti vienu metu, o tuo metu dar ir mokslai spaudė. Taigi, likau moderatoriumi. Per tą laiką spėjau ir narkotikų prekeivių pavaduotoju pabūti 3 dienas, kurio privalėjau atsisakyti dėl techninių problemų su kompiuteriu. Po kiek laiko, spalio pradžioje, užpildžiau anketą į narkotikų prekeivių direktoriaus postą ir jį gavau. Dėja, tuo metu labai norėjau viską pasiekti ir dėl to, turbūt, būčiau paėmęs bet ką. Direktoriaus atsisakiau lygiai po mėnesio. Ėjo dienos, moderatoriumi jau buvau prabuvęs virš puse metų ir po truputį tos pareigos pasirodė nuobodžios ir varginančios, todėl maždaug 2015 metų kovo mėnesį atsisakiau moderatoriaus pareigų ir pasitraukiau iš projekto. Kaip matote, laikinai.

 

 

 

Grįžimas

 

Po to, kai palikau projektą, vis dar lenkydavausi forume, kartais net ir į žaidimą užsukdavau, todėl žinojau, kad vieną dieną turbūt grįšiu. Taip ir atsitiko šių metų pradžioje. Grįžau žaisti, įsidarbinau taksistu, pasiekiau aukščiausią rangą, buvau įgaliotinis, kaip ir viskas gerai, tačiau jaučiau, kad nėra to noro žaisti serveryje, kai esu tik paprastas žaidėjas, norėjosi kažko daugiau. Trūko labai nedaug ir būčiau vėl nebežaidęs, tačiau kaip tik tuo metu buvo paskelbta atranka į moderatoriaus pareigas ir, draugų įkalbėtas ir atsikalbinėdamas, aš užpildžiau. Tikrai nebuvau užtikrintas ar aš noriu šių pareigų, tačiau gavęs jas supratau, kad man čia patinka ir noriu siekti kuo daugiau. Taip ir praėjo jau daugiau nei 2 mėnesiai ir aš vis dar čia, siekiu sunkiai pasiekiamo. Ačiū visiems, kurie palaiko ir net tiems, kurie nepalaiko, nes jūs man suteikiat motyvacijos įrodyt, kad galiu viską atlikti gerai. Manau, kad mane projekte matysit dar ilgai, nes nesiruošiu trauktis tol, kol nepasieksiu ko noriu. Ačiū, jeigu skaitėt iki galo. Peace.

 

 

 

  • Už 22

10 Komentarai(-ų)


Rekomenduoti pranešimai

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar
×
×
  • Sukurti naują...