Eiti į turinį
  • įrašas
    1
  • komentarai
    12
  • peržiūros
    2.379

Sarg.lt Tiesiog internetinis žaidimas?


Gazas_Berlingo

4.164 peržiūros(-ų)

Sveiki visi. Taigi, apsiėmiau ir aš blog'o kūrimu, todėl pasistengsiu parašyti ką nors gražaus ir įdomaus. Apie save, apie kitus ir šiaip kas bus įdomu. Tikriausiai iš temos pavadinimo supratote, jog ketinu parašyti apie sarg.lt, tačiau kitu kampu. Ketinu parašyti apie žaidimą, kaip čia atsidūriau, ką nuveikiau ir kas man buvo įsimintiniausia. Ši tema galės būti lyg įrodymas, jog žaidimas nėra tuščias laiko švaistymas, nes ji man suteikė tikrai daugiau.

Taigi, viskas prasidėjo nuo 2010m spalio mėnesį, kai pirmą kartą pamačiau sarg.lt. Neketinu daug išsiplėsti, nes ne apie karjerą žaidime ketinu rašyti. Pradėjau paprastai, laikui bėgant susipažinau su žmonėmis, kopiau karjeros laipteliais, pasiekiau tikrai daug, tačiau atėjo metas, kai teko viską atiduoti ir pasilikti su moderatoriumi. Tada ir pradėjau galvoti. Tiek laiko pražaidus, ar gavau kažkokios naudos, ar iš tiesų kažką pasiekiau, ar tiesiog švaisčiau laiką? Supratau, jog ne. Gavau daugiau nei galėjau pagalvoti. Iš pradžių net nesuvokiau, kad žaidimas gali tiek duoti atgal. Svarbiausia, mano manymu, tai buvo žmonės su kuriais susipažinau, žmonės, kuriuos sutikau, kuriuos dabar galiu tikrai vadinti savo draugais. Norėčiau papasakoti apie šiuos žmones, taip juos prisimindamas, nupasakodamas Jums, skaitytojai, apie juos. Mane tai labiausiai stebina, jog žaidimas sukurė draugystę ne tik nervus ir pykčius su kai kuriais.

Žmonės, kuriuos sutikau, kalbėjau, alų gėriau ir kitaip linksmai laiką leidau.

Jų nebuvo daug, vos keletas, tačiau tai tie žmonės, kuriuos atsiminsiu visada. Pirmasis žmogus, kuriam spaudžiau dešinę, tai buvo ne kas kitas, o Vygis Belgas. Susitikome pavasarį Kaune. Iš pradžių buvo keista, nes kai pagalvojau, kai tiek laiko bendravom tik TS, o dabar susitinkame, tačiau pamąsčius supranti, jog susitikti kaip ir reikia  Ką galiu pasakyti apie Vygį, tai žmogus, kuris yra linksmas, nuoširdus, atviras ir tikrai tas žmogus, kuris nepadarys liaudiškai vadinamo ,,zapadlo''. Juo galite pasitikėti ir tvarkyti reikalus. Vygi, iki pasimatymo.

Na ką, metas pristatyti ir antrąjį žmogų. Tai taip pat žinomas žmogus, apie kurį sklando įvairiausių nuomonių, tai Mantas_Jeferson, dar vadinamas Manteliu. Susitikome mano mieste. Tarėmės susimatyti 7 ryto, kėliausi 5h ir po kelių minučių gaunu sms - b*** pramiegojau :DD. Aišku, čia nebuvo bėda, Mantas atvažiavo vėliau. Kaip ir priklauso išgėrėme alaus, pašnekėjome rimtom ir nerimtom temom, gerai praleidom laiką. Norėčiau pasakyti, kad ir ką esate girdėję apie šį žmogų, turiu omenyje, kažką blogo - meskite tai iš galvos. Mantas yra puikus, linksmas žmogus, kuris turi ką papasakoti. Žmogus supranta gyvenimą, gali papasakoti puikių istorijų, suprasti ir pagelbėti jei to reikės. Laikykis, Mantai, dar prisėsim kitoje prieplaukoje.

Dabar eilė atėjo žmogui, kurį laikau draugu, žmogus, kuriuo pasitikiu ir visada palaikau. Tai žmogus laukęs manęs Vilniuje dar net neprasidėjus studijoms. Tai DPKT narys Lukas Tuktukas. Susitikome Gedimino prospekte, nusipirkę stipraus limonado šnekėjomės katedros aikštėje. Lukas pademonstravo savo rusų kalbos žinias, paaiškino praeiviui, kur rasti gerą kavinę ir taip išsiskirstėme. Kito susitikimo metu, išgėrėme alaus, suvartojome po kebabą ir ėjome kabinti labai gražios panelės, dirbančios banke, deja, geriausius sąmojus sugalvojome jau išėję iš banko. Dabar sėkmingai kalbiname padavėjas Can Can picoje. Valgome picas su nuolaida ir prigalvojame kitų gerų dalykų. Lukas yra nuoširdus, paprastas ir geras žmogus.

Na ką ir paskutinis, pats šviežiausias susitikimas - šiandienos (10-27). Ryte išvažiavau į Kauną ir ten susitikau su mūsų serverio direktore, taip direktore - Santa Randute. Laiką leidome pramogų sostinėje Akropolyje, gėrėme arbatą, o aš stebėjausi nežmoniškai brangiu torres 5 brendžiu, kuris man prie arbatos yra būtinas, kai arbatą geriu kavinėse. Nors popietė buvo ir šalta, tačiau pokalbiai buvo šilti ir paprasti. Būdamas su Santa pailsėjau, pralinksmėjau, atsigavau. Juokai nesibaigė, aišku, buvo paliestos ir rimtos temos. Žodžiu, diena užskaityta, nes buvo tikrai linksma, įdomu ir verta susitikti. Santa yra nereliai fainas žmogus, protinga, šilta ir tikrai ypatinga. Gerbkite ir tausokite šią nuostabią panelę! Manau, dar tikrai ne viskas buvo pasakyta, todėl būtinai atvažiuosiu dar ir dar. Susimatysime grand meet'e 

Aprašiau savo susitikimus, žmones, kuriuos matote serveryje. Gal ir ne viskas tobula, ne viskas, ką norėjau pasakyti. Gal kam bus ir neįdomu, tačiau esmė ta, jog norėjau aprašyti, papasakoti, jog žaidimas nėra vien laiko švaistymas, jeigu sugebate į jį pažvelgti kitu kampu. Mano patarimas, būtinai susitikite, bendraukite, darykite grand meet'us, kurkite group'sus, taip žaidimas bus tikrai įdomesnis ir naudingesnis. Žinoma, nekalbėkite apie žaidimą susitikę, nes naudos tikrai nebus . Susipažinkite, atraskite bendrus interesus. Norėjau, kad šis pirmasis blog'as būtų paprastas įrodymas, jog žaidimas nėra tiesiog žaidimas, tai gali suteikti nuostabias pažintis, draugystę, o kas čia žino, gal net ir meilę? Todėl, jeigu kas sakys, kad esate noliferis, tiesiog prisiminkite šį mano blog'ą, sėskite į transporto priemonę ir važiuokite pas savo direktorių, bendradarbį ar šiaip žmogų, su kuriuo kartu bėgate nuo teisėsaugos ar veikiate dar ką nors. Tada tam žmogui galėsite papasakoti, kad sarg.lt yra ne tik bendravimas internetinėje erdvėje, bet ir draugystė bei gražūs santykiai realybėje.

  • Patinka 2
  • Už 43

12 Komentarai(-ų)


Rekomenduoti pranešimai

Perskaičiau viską, buvo įdomu, esu ir aš susitikęs su keliais žmonėm iš serverio ir tikrai galiu pasakyt, kad čia žaidžia puiki kompanija! 

  • Už 1
Nuoroda į komentarą

Labai šaunus blogas, tikrai viską ką sakai yra tiesa. Žodžiu ir prašymą turiu, jei beturi tą cviką, tai sukurk kažką apie jį :D

  • Haha 1
Nuoroda į komentarą
5/31/2016 at 13:53, Tautrimas_Juska rašė:

Super tekstas! Kad daugiau tokių žmonių, kaip tu, Dominykai!

Sveiki, jeigu jau gerbiamas pgr. Admin. Tautrimas_Juska pagyre, tikrai gerai atliktas darbas. :)

Sekmes seni tau (ne tau juska)

  • Haha 2
Nuoroda į komentarą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar
×
×
  • Sukurti naują...