Eiti į turinį
  • įrašai
    2
  • komentarai
    5
  • peržiūros
    2.507

Sportas mūsų gyvenime.


Marlboro_Master

1.255 peržiūros(-ų)

Sveiki draugai, sarg.lt serverio žaidėjai!

 

Labai malonu ir džiugu Jus matyti apsilankiusius mano pirmajame blog'e. Šiame pasakojime norėčiau pašnekėti apie sportą kasdieniniame mūsų gyvenime. Taigi, ką man reiškia sportas ir ar intensyviai užsiimu tuo? Sportavimas - vienas iš daugelio mano pomėgių, laisvalaikio praleidimo ir atsipalaidavimo būdų. Sportuodamas aš, kaip ir kiekvienas, sustiprėja ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai. Manau, jog tikras sportininkas yra ne tas kuris „suleidžia daugiau kumščių į galvą“, ne tas kuris daro tai tik dėl „laikų“ ar kitų dalykų, o tas kuris rūpinasi savimi, tiksliau savo sveikata, bei gerbia kiekvieną sportininką. Galbūt ir Jūs žiniasklaidoje esate skaitę tokį straipsnį, kuriame rašoma, jog tikri atletai niekada nepanaudos savo jėgos prieš silpnesnius, norint kažką pažeminti ar „sudaužyti“. Net medikų yra įrodyta, jog sportas gerina mokymosi kokybę, tampame laimingesni, kartu ir stipresni, bei susirandame naujų bendraminčių. Aš asmeniškai, intensyviu sportu šiuo metu neužsiimu (kalbant apie kažkokius nuolatinius būrelius). Kiekvieną dieną stengiuosi kažką veikti: vakarais su draugais žaidžiame krepšinį, futbolą, užsiimu skateboard'u, snowboarding'u (žiemą), o kai to nedarome, minu dviratį po 15 km per dieną. Taip, galbūt manysite, kad tai yra mažai ar „daugiau net Jūsų močiutės atlieka“ žinokite man nėra svarbu. Seniau šokdavau pramoginius šokius, bei lankiau karate ir turiu tikrai nemažai pasiekimų.
Dabartinis ūgis: 189 cm
Dabartinis svoris: 78 kg

 

 

Norėčiau Jūsų paklausti ar jūs sportuojate? Jei taip, ar senai tuomi užsiimate? Ar turite kokių rezultatų? Pasidalinkite! 

 

 

Ačiū visiems už sugaištą laiką. Tikiuosi ne veltui. Sėkmės :)

4 Komentarai(-ų)


Rekomenduoti pranešimai

Sveikas. Šiuo metu aptingau ir kol kas niekuo neužsiimu, bet.. Prasidėjus mokslo metams ketinu grįžti į " Muay thai " treniruotes, nes šis sportas man patiko labiausiai iš visų tų kuriuos esu išbandęs. Protingai parašytas vlogas, malonu skaityti :)

Redaguota , redagavo Aivaras_Boyec
Nuoroda į komentarą

Galima sakyti kiekvieną dieną sportuotu ant turnikų - lygiagrečių - atsispaudimai. Kitaip sakant esu "Street Workouteris". Žiemą einu į salę ir šoku į masę , pavasarį vėl turnikai ir t.t. Sportuoju , kad palaikyti figūrą :D

Redaguota , redagavo Armin_Mandelo
Nuoroda į komentarą
prieš 7 valandas(-ų), Andrey_Bronislav rašė:

Oho,mes vienodi.. :D Tiek mano ugis tiek svoris yra indentiski su tavo :D

Žiek žiek draugą jau turėsi

Nuoroda į komentarą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar
×
×
  • Sukurti naują...