Eiti į turinį
  • įrašai
    2
  • komentaras
    1
  • peržiūros
    2.012

[Nuogaliu Mafija] Pristatymas *1*


Spooky_Skeleton

1.183 peržiūros(-ų)

8d71368ac0e82f90804ff787d0992b41445.png

 

Kartą gyveno paprastas jaunuolis vardu Spooky_Skeleton. Turėjo jis daug draugų. Bet tik keli buvo jo tikrieji, patikimieji draugai. 

Nuo pat vaikystės jis bendravo su Mendoza_Ladsx ir Justas_Darkness.

 

Pradėkime nuo Spooky_Skeleton. Jis nuo pat vaikystės buvo aktyvus žmogus. Dažnai sportavo, lankė mišrius kovos menus, būdavo pagrindinis rajono vėrchas kol negaudavo į zūbus. Bet būdavo labai plonas ir turėjo kaulėtą sudėjimą. Del to ir gavo pravardę Spooky_Skeleton. Bet paauges metė ir sportą ir mišrius kovos menus, prarado sportinę formą. Ir pradėjo vartoti narkotikus kuriuos gaudavo iš Mendoza_Ladsx.

 

Daėjome iki antrojo mafijos nario - Mendoza_Ladsx. Visą vaikystę bandė uždirbinėti pinigus, turėjo daug ryšių nusikalstamame pasaulyje. Taip pat giminėse turėjo daug narkobaronų. Sulaukes 18 ir pats pradėjo stumti narkotikus. Sulaukes 24 jau buvo žinomo narkokartelio bosas. Narkokartelio viduje jį praminė mendoza (narkomaniška klyčka). Jo narkokartelyje uždarbiavo Justas_Darkness, apie kurį tuojaus papasakosiu.

 

Justas_Darkness - įprastas vaikinukas, kuris pastoviai padėdavo su reikalais savo draugams. Kadangi pats nieko nekurdavo ir nedarydavo nes jo charakteris nebuvo toks rimtas ir nemėgdavo vadovauti. Bet visad palaikydavo savo draugus. 

 

Laukite antros dalies, jeigu jums patiko. Ačiū už skaitymą :) 

1 Komentaras


Rekomenduoti pranešimai

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar
×
×
  • Sukurti naują...