Eiti į turinį

Black_Coller

Nariai
  • Turinio skaičius

    41
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Black_Coller

  1. Comment iki 16:45 ir random išrinkti 3 žaidėjai kurie gaus po 10,000,000 €. Komentavimas daugiau nei 1 žinutės disq. 

  2.  

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      H3llo bicep sakėt tai yra tik viena karta ir dar daugiau galimybių studijos ir 6 kad ir kaip ten bebūtų keista ir dar daugiau galimybių studijos ir kaip ten bebūtų keista ir dar kartą įrodo kad tai ne tik reklama ir dar daugiau galimybių studijos ir kaip ten bebūtų keista ir 7:00 kad tai ne mano nuomone apie tai ir buvo labai 5 ir taip jau yra labai daug ir labai daug ir labai daug ir labai daug ir įvairių rūšių bei kitų metų biudžeto deficitas siekė beveik nieko naujo tipo kambariai ir kaip ir visi kas yra instagram tai gal ir visi jie buvo ir bus nupiso ir kaip ten bebūtų gaila kad tik dabar supratau kad 6h kad tai ne 

  3. @Arvydas_Owned tu nepagyvensi pamiršk sarge sedesi bliste tavo žiniai bobas blisto ir pnš negaus kadangi tu jy nubaudei turėjej užpildyti ir nebanint jie patys nubaus dabar slysk

  4. Kodel vortexas atsisake drk?

  5. Sarg.lt adushi dalybos viso turto nori gauti ez lemu ? 3-4m ka reikia padaryti i pm numesti bent 1 matyta moda ar skina ar kaška pnš

     

    Turi but viskas taspats negali skirtis ir turi atikti ir nuotraukos

     

     

  6. Sarg.lt adushi dalybos viso turto nori gauti ez lemu ? 3-4m ka reikia padaryti i pm numesti bent 1 matyta moda ar skina ar kaška pnš

     

    Turi but viskas taspats negali skirtis ir turi atikti ir nuotraukos

     

     

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      k numesk ir užtai duosiu viskas i pm visus modus ggausiu ir atsiskaitysim hebra uz skina duodu 5m ir hp ten 5m ir t.t 

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Sarg.lt adushi dalybos viso turto nori gauti ez lemu ? 3-4m ka reikia padaryti i pm numesti bent 1 matyta moda ar skina ar kaška pnš

     

    Turi but viskas taspats negali skirtis ir turi atikti ir nuotraukos

     

     

  8. Kas dienės treniruotės mus priverčia būti stipresniai ir labiau pasiruošusiais. Lėktuvo užgrobimo simuliacija, arba tai kuo Policija užsiima kasdien, treniruojasi ir lieja prakaitą, nes Jūsų pasitikėjimas mumis yra vertas to. Video medžiagoje Jūs matote kasdienį mūsų darbą, jokio montažo, jokios vaidybos, viskas tikra!

    #PolicijaTvarkosi #PrisijunkPrieMūsų

     © @Kornelijus_Kornis

     

     

    Nori prisijungti ir tu prie Policijos?

    Neterminuota atranka forume, lauksime!

     

     

  9. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

  10. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      ne janu o gytis ir visi zinos kad jis nepatikimas tik per tarp scamas izaokas

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

  12. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      janu buvo normalus o tu scameris ir skelbsiu skelbsiu i vip kad tu scameriss 

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      scameris tu tu bandei irodyt kad ne sacmas nieko nepasako tu mane spcaminaii scameriii tu 

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      dabar už scama sedi ir visi tai žinos nesi patikimas scamini permetineji tai ir aš savo taisykles turiu meta tik 1 karta o tu 2 

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  15. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      nusipirk scamo medali istraukei pirma 208 poto permetei kad aš nematyciau scamerisss  atsijungimas lzoe ar aš kaltas kad ne adminas ir gavau kicka tavo beda tai permetei dar kelis kartus 

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

    1. Black_Coller

      Black_Coller

      pamoinas istraukei 208 ir permetei poto scameri tu negalejei mesti 2x

    2. (Žiūrėti 27 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  17. @Black_Coller Nahui Viliaus komentara trynet ? Arturas_Nolifer tavo draugelis, uzmetei pamatei kad sudas kimba paprasei jo kad iskickintu. As to nemaciau ir istraukiau. Pagal mano taisykles jei atsijungi vapse turetu but lose. Permetem as istraukiau 3.8k tu istraukei 1,2k koks dar scamas durneli tu ? Patys scaminat taip kad uostykit. 200m israse matosi kai daviau pries tai taip kad nesmeizk manes nes daugiau su manim nebezaisi.

  18. Jochanai, šaunuolis esi, pasipriešink valdžiai, kad būtu teisybė. Gerbiu tokius žmones kaip tu :) (Buvau šiek tiek nusivylęs kai sužinojau jog labai klausai to difarto (kur į ppk atsakei girdėjos jo balsas, labai kerštingas kaip supratau jis))

×
×
  • Sukurti naują...