Eiti į turinį

Coke_Dyler

Nariai
  • Turinio skaičius

    73
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Coke_Dyler

  1. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      cames durneli pasiakinsiu ozi tu suskrebemes tame ir beda kad 10min su parpliu begau ateik vel i tssg galesi frag move imest kaip chillini pituchas xd

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  3. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  4. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      justis nebenardyk nes vel zuvu gausi frozenai tu irgi ciupaciupsas neragenek sedek savo vietoja piciorkas

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  6. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  7. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  8. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  9. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  10. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      na vasia manau isiliejai jau gali eit pachmiela paiimsi ir toliau gali pacipauti laisvas ka norejau pasakiau

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      o tu eik biski savo aborto liekanu susitvarkyti nes nieko gero zn :D

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  13. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      tavo mama tavo mama nepramusinek tu taip :D nes jauciu perigara is taves dar po vakar

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      vasia nebegrauok tu taip direktoriau tu nepramustas sakau rupinkis nes is teisaugos š darai seniukas

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  15. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      kas geriause kad iskart tik pradejus begioti 2 prisistate xdddddddd sokineja kai varliokai xdddd ir nieko nieko nepadaro dejausi i vartus tai tik tada pagavo o tai bbz kiek dar butu gaude xd o jaigu nrg pasiiemes buciau tai vps pora h gaudytu be numo :D @Vasia_Carter susirupink

    2. (Žiūrėti 31 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. @Vasia_Carter vasia hmm ;D bet tavo spd burys ka zn medziai su parpliuku 10min gaudyti tai nzn xddddd gal tu geriau @Vilius_Driftas numesk spd ranga nors nereikes tampytis xddd imk ss paduosiu https://imgur.com/a/R4PeEvS 4 spd ir nk nepadaro 10min rly?

  17. Man labiausiai patinka, kad Cheaterių gaudytojai ar kaip jie čia vadinasi kur prižiūri cheatų skiltis, tai žmogus cheatina ir negaus bano už tai, kad žmogus blogai anketą užpildė :D Bet toliau jis gali cheatinti iki tol kol bus parašyta tvarkingai anketa.

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      neveltuj nickas lukis_kukis kaip kuku zn tada tu man pasakyk kam tos taisykles? jeigu jas pazeidineti jau galima?

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  18. Dviejų savaičių valiutos loterijos laimėtojai:

     

    Good_Bond
    Eimantas_Gestapo
    Emilis_Sampe

     

    Tobby_White
    Deivis_Tomow
    Linas_Intel

  19. siūlau visiems susimest ir nupirkt deimančiukui kokį sr ar hra gimtadieniui, ką manot??

    1. Coke_Dyler

      Coke_Dyler

      shudo jam ne sk ar hra, is /vasara lai laimi, vistiek nieko neveikia tik prie pc sedi.

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  20. uzsipiskit visi su tuo kraliku,ant tiek degradave,kad net zino kada jo gimtadienis ir dabar mirga busenos apie ji. UZPISOT.

×
×
  • Sukurti naują...