Eiti į turinį

Kaimietis_Killer

Nariai
  • Turinio skaičius

    70
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Kaimietis_Killer

  1. prieš 1 valandą, Sweet_Brother rašė:

    Kiek žinau, tai radistai patys nežino drk bei pav kokie buvo 2010 ar 2011 metais. Man idėja visai patinka. O prizas kaip pavyzdys duotas...

    Butent, kad tavo ideja tau patinka. Kazka originalesnio galejai sugalvot. Pastebejimas, o tu tikrai gerai zinai. Kaip tu galvoji? Kas galetu atsiminti tokius dalykus, kurie buvo pries 7-8 metus. Esant reikalui, visada galima nueiti i buvusiu direktoriu skilti.

  2. 2019-01-09 at 19:57, Sweet_Brother rašė:

    Daryti serveryje klausimanijas iš buvusiųjų direktorių bei pavaduotojų. Tada žaidėjai tau į sms parašytų atsakymą, ir teisingai atsakęs laimėtų kokių 50-100k. 

    Pvz: /s [EVENT] Kokio darbo direktorius buvo Kebabas_Dzo? Teisingai atsakęs laimi 100k.

    /s [EVENT] Kokio darbo direktorius yra buvęs Buldogo_Snukis. Teisingai atsakęs laimi 50k. 

    Manau mane supratote ir būtų galimybė sužinoti kas geresnis serverio senbuvis. Taip pat galima ir iš įgaliotinių paklausinėti

    Lempiska ideja, nes radistai tai daro, o prizas tai is viso juokingas, kai dabar net lemas vertes neturi.

  3. Pasiulymas butu toks: kas savaite forume daryt eventa, kuriame bus galima laimet 12 valiutos. Principas butu visai paprastas, mazdaug 19-20h, kuomet didesnis aktyvumas, paslepti kazkokioje temoje tam tikra simboli, o ant jo pirmiau paspaudes zmogus laimetu 12 valiutos.

    Simboliai kiekviena savaite butu skirtingi, todel butu sunkiau ji pastebet. Be abejo jis turetu buti gan smulkaus srifto, kad nebutu galima jo lengvai pamatyti. Kalbant apie priza, jis gali buti nebutinai toks, bet manau butu logiskiausia.

    Pabandziau cia kazka, bet tikriausiai cia visiems neidomu kas ka siulo...

    • Už 1
×
×
  • Sukurti naują...