Eiti į turinį

Karko_Snow

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.476
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Karko_Snow

  1. prieš 17 min., Href_Mafs rašė:

    dazniausiai igarsinimas kitu baisiai prastas buna ir siuzetai nelabai kokie ,bet demesio verta pamineti jog Rusu / Prancuzu kurybos irgi verti demesio ,tik nevisi isimine

    Jeigu esi tikras kinomanas siulyciau uzmesti aki i mano 3-4 metai atgal kurtas rekomendacijas, kuriose rastum visokio kino ir garantuoju rastum kazka savito. Galvoju netgi 5 dali sukurt rekomendaciju, nes per tiek metu teko pamatyti simtais nauju geru filmu, bet vargu ar kam cia aktualu tai. P.S. Jeigu naudoji letterboxd platforma galim pasekt vienas kita.

     

     

  2. prieš 1 valandą, Darida_Obuoliu rašė:

    Nu bus laisva laika pasižesiu ka čia gero sarašiuka susukes esi.

    Kiekvienam pagal skonį ir suvokimą, o šios rekomendacijos labiau pažengusiam žiūrovui, nes didžioji dalis filmų yra lėto siužeto, kas daugeliui yra tolima. Tačiau jei ir žiūrėsi siūlyčiau nepasiduoti per greitai, filmai labai geri ir verti dėmesio. Papiešk jei kas, įdomu kokie bus tavo įspūdžiai :)

  3. ZPkq7Nz.jpg

    Das Boot (1981) Adventure / Drama / Thriller – Rež. Wolfgang Petersen

    Šešiems "Oskarams" nominuotas karinės dramos filmas apie povandeninio laivo mūšį prieš anglų karo laivą. (Klaustrofobija, siaubas, purvas).
    Boyz n the Hood (1991) Crime / Drama – Rež. John Singleton

    Trijų jaunų vyrukų, gyvenančių Pietiniame Los Andželo kvartale gyvenimo istorija. Kai kurie iš jų stengiasi atsiriboti nuo gatvės gyvenimo ir pasirinkti šviesų rytojų, kiti įklimpsta į bėdas, prievartą, narkotikų liūną.
    Léon: The Professional (1994) Action / Crime / Drama – Rež. Luc Besson

    Filmas apie 12 metų mergaitę, kurią priglaudžia profesionalus žudikas Leonas po to, kai buvo išžudyta visa jos šeima. Mergaitė trokšta atkeršyti, todėl mokosi žudymo amato.

    The Return (2003) Drama – Rež. Andrey Zvyagintsev

    Rusijos dykumoje du broliai susiduria su daugybe naujų, prieštaringų emocijų, kai po daugelio metų grįžta jų tėvas. Tikriausiai geriausias rusų filmas XXI amžiuje.
    The Boy in the Striped Pajamas (2008) Drama / History / War – Rež. Mark Herman

    Nekaltomis vokiečių koncentracijos stovyklos komendanto aštuonerių metų sūnaus Bruno akimis draudžiama draugystė su žydų berniuku kitoje stovyklos tvoros pusėje sukelia stulbinančių ir netikėtų pasekmių.

    Biutiful (2010) Drama / Romance – Rež. Alejandro G. Iñárritu

    Filmas apie vyrą, tėvą - Uksbalį, veikiantį prieš įstatymą ir besistengiantį išlaikyti savo vaikus pavojingose Barselonos gatvėse. Žinia apie mirtiną ligą priverčia susidurti akistata su praeitimi ir dabartimi. Uksbaliui prieš akis praskrieja visas gyvenimas, tačiau jis dar turi truputį laiko padaryti pasaulį gražesnį.
    Confessions (2010) Drama / Thriller – Rež. Tetsuya Nakashima

    Psichologinis trileris apie sielvartaujančią motiną, trokštančią atlyginti tiems, kurie buvo atsakingi už dukters mirti.
    Elena (2011) Crime / Drama / Thriller – Rež. Andrey Zvyagintsev

    Filmo epicentre proletarinės kilmės moteris Elena, kuri ligoninėje susitinka su pagyvenusiu verslo magnatu Vladimiru. Šis susitikimas galiausiai baigiasi jų santuoka. Elenos sūnus iš ankstesnės santuokos yra skurdus ir nori pinigų iš Vladimiro, kad išsiųstų savo 17-metį sūnų į universitetą, kad neatliktų privalomosios karo tarnybos, tačiau Vladimiras aiškiai nurodo, kad neketina paremti Elenos artimųjų ir praneša jai, kad planuoja keisti savo valią, palikdamas savo turtus vienintelei dukrai.

    The Big Short (2015) Biography / Comedy / Drama – Rež. Adam McKay

    Filmas apie 2007-2008 įvykusią pasaulinę finansų krizę, kuomet sprogo nekilnojamojo turto burbulas. Patarčiau, pirmiau pasidomėti šia istorija, nes kita vertus šį filmą gali būti per sunku žiūrėti, nes jis apipintas ekonomikos sąvokomis.
    Straight Outta Compton (2015) Biography / Drama / History – Rež. F. Gary Gray

    Filmas istorija rutuliojasi apie NWA grupę, kuri aštuntojo dešimtmečio viduryje išpopuliarino hiphopo kultūrą.
    The Endless (2017) Drama / Fantasy / Horror – Rež. Justin Benson, Aaron Moorhead

    Vaikystėje du broliai pabėgo iš fanatiškos pasaulio pabaigos sektos. Po dešimties metų jie gauna žinutę, kviečiančią sugrįžti aplankyti šeimos. "Mindfuck'as" apie laiko kilpas.
    Loveless (2017) Drama – Rež. Andrey Zvyagintsev

    Borisas ir Ženia - jauna pora skyrybų įkarštyje. Ženia laisvalaikį leidžia su nauju vyru, pasiturinčiu verslininku. Borisas taip pat turi kitą moterį besilaukiančią jo vaiko. Vienintelis abu vienijantis dalykas - bendras butas, dėl kurio pardavimo nuolat pykstasi. Taip pat dar yra 12-metis sūnus Alioša, kuris netyčia išgirsta, jog jį ketina atiduoti į vaikų namus, tačiau kitą dieną berniukas dingsta.
    Burning (2018) Drama / Mystery – Rež. Lee Chang-dong

    Filmas pasakoja apie Jong-su - smulkų darbininką, laisvu metu rašantį knygą. Vieną dieną netikėtai jis sutinka savo vaikystės draugę Hae-mi. Ši išvyksta į Afriką ir prašo Jong-su, jog pasaugotų katę. Po kelių savaičių mergina grįžta, tačiau ne viena, o su paslaptingu vaikinu, kuris gyvena apartamentuose ir vairuoja „Porsche“ automobilį. Vieną dieną Hae-mi dingsta.
    Sound of Metal (2019) Drama / Music – Rež. Darius Marder

    Priklausomybę nuo heroino besigydančio sunkiojo metalo būgnininko Rubeno gyvenimas patenka į laisvą kritimą, kai jis pradeda prarasti klausą. Išgirdęs specialistų diagnozę, jog liga tik stiprės, jis ruošiasi atsisveikinti su muzika.
    The Father (2020) Drama – Rež. Florian Zeller

    Senstantis vyras atsisako bet kokios pagalbos iš dukros. Bandydamas susivokti besikeičiančioje aplinkoje, jis ima abejoti artimaisiais, savo protu ir net savo realybe.

     

    Treileriai

    Spoileris

    Das Boot (1981)

    Spoileris

     

    Boyz n the Hood (1991)

    Spoileris

     

    Léon: The Professional (1994)

    Spoileris

     

    The Return (2003)

    Spoileris

     

    The Boy in the Striped Pajamas (2008)

    Spoileris

     

    Biutiful (2010)

    Spoileris

     

    Confessions (2010)

    Spoileris

     

    Elena (2011)

    Spoileris

     

    The Big Short (2015)

    Spoileris

     

    Straight Outta Compton (2015)

    Spoileris

     

    The Endless (2017)

    Spoileris

     

    Loveless (2017)

    Spoileris

     

    Burning (2018)

    Spoileris

     

    Sound of Metal (2019)

    Spoileris

     

    The Father (2020)

    Spoileris

     

     

    Komentavimas ne į temą draudžiamas.

    • Patinka 3
  4. prieš 8 valandas(-ų), Brian_Johnsonn rašė:

    Man ir taip budavo išemiau moonloader ir viskas gerai, pabandyk isimt ta pagr faila moonloader rr game ir tada nuleisk palauk bsk ir pakelk žaidima

    moonloader? nes tokio lygtais neturiu

  5. ArY35CN.png

     

    Pastaruoju metu teko matyt labai daug gerų filmų, tačiau rekomenduosiu tik labiausiai patikusius, nes sąrašas ilgas, o viską į vieną temą talpinti nebūtų prasmės. 

     

    In the Name of the Father (1993) Biography / Crime / Drama – Rež. Jim Sheridan

    Tikra istorija apie neteisingai apkaltintus žmones dėl teroro išpuolių. Labai jautri drama, kurios metu galima net išspausti ašarą.

    Amores Perros (2000) Drama / Thriller – Rež. Alejandro G. Iñárritu

    Tai pirma šio režisieriaus mirties trilogijos dalis apie persipynusius likimus.

    Memories of Murder (2003) Crime / Drama / Mystery – Rež. Bong Joon Ho

    Šis filmas pasakoja apie vieną didžiausių neišaiškintų bylų atvejį Pietų Korėjoje. 1980 buvo užfiksuota tuomet dar neregėta moterų žmogžudysčių serija.

    Crash (2004) Crime / Drama / Thriller - Rež. Paul Haggis

    Drama apie Los Andželo skirtingų rasių gyventojų persipynusias istorijas, kuri privers susimąstyti net ir rasistą.

    Babel (2006) Drama - Rež. Alejandro G. Iñárritu

    Tai paskutinė režisieriaus mirties trilogijos dalis, ir mano manymu pati stipriausia, apie persipynusius likimus ir kaip visai nekaltai vienas žmogus gali įtakoti kitų gyvenimus bei privesti juos prie baisių nelaimių.

    The Class (2007) Drama – Rež. Ilmar Raag

    Estų pastatymo filmas apie patyčias ir iki ko jos gali privesti. Tikriausiai kažkas būsite matę mokykloje per tikybos pamokas.

    The Chaser (2008) Action / Crime / Thriller – Rež. Hong-jin Na

    Puikiai pastatytas Pietų Korėjos filmas apie serijinio žudiko medžioklę. Režisierius buvo įkvėptas realaus serijinio žudiko.

    The Wrestler (2008) Drama / Sport - Rež. Darren Aronofsky

    Filmo centre senstantis imtynininkas, kuris dėl silpnos sveikatos priverstas išeiti į pensiją, tačiau be imtynių jis nieko neturi.

    I Saw the Devil (2010) Action / Crime / Drama – Rež. Jee-woon Kim

    Korėjiečių pastatymo filmas apie serijinio žudiko medžioklę, kuri peraugo į katės ir pelės žaidimą.

    Another Earth (2011) Drama / Romance / Sci-Fi – Rež. Mike Cahill

    Mokslinė fantastika, kurios centre atsiduria jauna perspektyvi studentė ir kaip dėl atsitiktinai atsiradusio žemės dublikato pasisuka merginos gyvenimas.

    Leviathan (2014) Crime / Drama - Rež. Andrey Zvyagintsev

    Tai šiuolaikiška Jobo istorijos interpretacija ir veiksmas vykstantis šių dienų Rusijoje. Tai filmas - parabolė apie Putino erą.

    The Fool (2014) Crime / Drama / Thriller - Rež. Yuriy Bykov

    Filmas apie jauną santechniką, kuris susiduria su korumpuota politikos sistema, norėdamas išgelbėti 800 gyvybių dėl griūvančio bendrabučio. Filmas priversiantis susimąstyti. 

    Baby Driver (2017) Action / Crime / Drama - Rež. Edgar Wright

    Istorija apie vaikinuką, kuris dėl gerai "vežančio gabalo" puikiai valdo automobilį ir dalyvauja apiplėšimuose.

    High Life (2018) Adventure / Drama / Horror – Rež. Claire Denis

    Filmas pakylėja į nepaprastą erdvę - kosmosą už Saulės sistemos ribų. Kalinių įgulai suteikiama proga atpirkti nuodėmes - jie siunčiami misijai į juodąją skylę. Filmas specifinis, lėtas.

    Treileriai

    Spoileris

    In the Name of the Father (1993)

    Spoileris

     

    Amores Perros (2000)

    Spoileris

     

    Memories of Murder (2003)

    Spoileris

     

    Crash (2004)

    Spoileris

     

    Babel (2006)

    Spoileris

     

    The Class (2007)

    Spoileris

     

    The Chaser (2008)

    Spoileris

     

    The Wrestler (2008)

    Spoileris

     

    I Saw the Devil (2010)

    Spoileris

     

    Another Earth (2011)

    Spoileris

     

    Leviathan (2014)

    Spoileris

     

    The Fool (2014)

    Spoileris

     

    Baby Driver (2017)

    Spoileris

     

    High Life (2018)

    Spoileris

     

     

     

    • Patinka 6
    • Ačiū 1
    • Už 1
  6. prieš 9 minutes(-ių), Ekvo_Mallboro rašė:

    Istoriniai, romantiniai.

    Pirmiausiai man galvoje šviečiantis filmas - A Beautiful Mind (2001). Jeigu nematęs tikrai patariu pažiūrėti, tai vienas geresnių filmų, kuris puikiai išpildo savo žanrą. Jeigu patiks - klausk, turėsiu daugiau panašių pasiūlymų.

  7. prieš 2 valandas(-ų), Ekvo_Mallboro rašė:

    Sveiki, kadangi karantinas sėdžiu namie nėra ką veikti sarg'o nėra noro kapoti, tai pasiūlykit filmų.

    Sakyk pirmiausiai koks tavo skonis. Ta prasme kokius žanrus mėgsti ir kokios tematikos, tuomet aš tau galėsiu pateikti individualią rekomendaciją.

×
×
  • Sukurti naują...