Eiti į turinį

Lukas_Upsider

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.688
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Lukas_Upsider

  1. kodėl ši tema buvo užrakinta??? ji beveik trigubai populiaresnė nei skilties taisyklių tema ir susilaukė milžiniško peržiūrų skaičiaus, bei palaikė didelį aktyvumą gerokai virš metų laiko ir dabar ji yra užrakinta??? manau reikės parašyti straipsnį ir apie tai, TIESA SARGE BUS!!!

     

  2. Noreciau koki eventa padaryt darbams kas savaite vis naujam darbui, bet nelabai sumastau ka, ideja buvo pvz kas daugiausiai surenka iskvietinu,nuvezimu baudu ar dar kazko savaites gale laimetu 100m, bet cj nelabai ka jau tas 100m pakeistu ir seip speju nesulauktu daug demesio toks dalykas, ar isvis nebeverta jau tokiu dalyku organizuot?

    1. Lukas_Upsider

      Lukas_Upsider

      As cia seip kazkoki galvoju kad biski motyvacijos dirbt darba butu daugiau kazkoki savaites gale priza gautu

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Noreciau koki eventa padaryt darbams kas savaite vis naujam darbui, bet nelabai sumastau ka, ideja buvo pvz kas daugiausiai surenka iskvietinu,nuvezimu baudu ar dar kazko savaites gale laimetu 100m, bet cj nelabai ka jau tas 100m pakeistu ir seip speju nesulauktu daug demesio toks dalykas, ar isvis nebeverta jau tokiu dalyku organizuot?

    1. Lukas_Upsider

      Lukas_Upsider

      Apie tai kad darbas paskirtu savo atstova ir poto rengt varzybas buvau pagalvojas, bet manau dabar butu sunkokai visus pagaut vienu metu zaidime ir kad viskas sklandziai pavyktu

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. vis dar nenulejdzu ranku ir tikju kat man paviks igivendinti tejsinguma ir skurdzeusej givenantis sargo zmones bus atlejsti no sio totalitarizmo, prespaudos ir atejs geresnis givenimas ir ju kema!!!

     

  5. vis dar nenulejdzu ranku ir tikju kat man paviks igivendinti tejsinguma ir skurdzeusej givenantis sargo zmones bus atlejsti no sio totalitarizmo, prespaudos ir atejs geresnis givenimas ir ju kema!!!

     

  6. VA TAIP VA SARGE 60 ZMONIU SEDI, KAROCIA MUSU MYLIMAS PROJEKTAS MIRSTA

×
×
  • Sukurti naują...