Eiti į turinį

Lukas_Mukanovas

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.123
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lukas_Mukanovas

  1. Sveiki,
     
    Buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas, senasis kapituliavo neišbuvęs net savaitės direktoriaus poste ir tokiu savo sprendimu pratęsė šios mafijos pergalių badą. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė daug patyrusių mafijose žmonių, tad ieškant kandidatų su patirtimi - neužtrukau. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Rinkimai vyko pilnas šešias dienas. Anketų pildymui skyriau dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Iš visų pretendentų išrinkau keturis vertus posto, štai ir jie, sėkmės analizuojat kandidatus!
     
    Aurimas_Reader - Labiausiai nustebino skaičiukai tavo patirties lentelėje. Deja į žaidimą prisijungti nesugebėjai, bet net ir sudėtingoje situacijoje įžvelgiau pliusą: aktyviai dalyvauji forumo būsenų kūrime, diskusijose. Sėkmės!
     
    Johnny_Torreno - Anketa spindėjo paprastumu, nebuvo nereikalingų sakinių ar pažadų. Patirties lyginant su kitais kandidatais turi mažiausiai, bet tas tau nesutrukdė konkuruoti rinkimuose. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, vėliau perėjai į Immortal mafiją. Aktyvumas buvo silpniausias, vidutiniškai pražaisdavai ~180 minučių. Aptariant tavo veiklą, dažniausia veikla šaudymas. Savo šaudymo įgūdžius lavinai: DM zonoje, kalėjime bei klubų karuose. Po šaudymo palakstydavai su transporto priemonėm arba bėgiodavai tam tikroje zonoje. Geras pasirodymas, bet kandidatai esantys žemiau buvo aktyvesni ir pademonstravo įvairesnę veiklą. Sėkmės!
     
    Afigenas_Mantas - Gerai žinomas žaidėjas nusikaltėlių tarpe. Žaidėjas turintis patirties tiek karuose tiek vadovavime. Anketa išsiskyrė ne tik rišliu tekstu, bet ir tuo, kad paminėjai savo sudėtingą direktoriavimą, pabrėžei jo klaidas, o pabaigoje leidai suprasti jog pasirinkus tave Cosa Nostra mafijos nesėkmės pranyks. Žaidime dirbai The Ballas gaujoje, buvai jos įgaliotinis, o rinkimų pabaigoje perėjai į Immortal mafiją. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~220 minučių. Aptariant veiklą ji buvo įvairi. Rinkimų pradžioje teko stebėti kai kariauji gaujų karuose, po jų klubų karuose. Vėliau, su dienom, veikla ir bendras tavo vaizdas prastėjo. Dalyvaujant klubų karams, atsijungdavai. Buvai užmutintas už įvairias priežastis. Kartais pasišaudydavai mieste, bet vis didesnį dėmesį skyrei transporto priemonėm. Žemiau esantis kandidatas tave pranoko tik klubo veikla. Sėkmės!
     
    Acer_White - Štai ir naujasis Cosa Nostra mafijos bosas! Anketa patiko, atskleidei norą vadovauti. Žaidime dirbai Immortal mafijoje, buvai jos įgaliotinis, o rinkimų pabaigoje darbą palikai. Taip pat buvai klubo pavaduotojas. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~200 minučių. Aptariant veiklą ji buvo geriausia. Stebėjau kaip su mafijos draugais grobėte teisėsaugininką. Vėliau teko matyti kaip lavinai savo šaudymo įgūdžius DM zonoje bei miestų gatvėse. Be šaudymo pasivažinėdavai su savo transporto priemone. Vienas didžiausių pliusų tai jog buvai klubo pavaduotojas. Būdamas klubo pavaduotu sugebėjai pademonstruoti kaip renki komandą, kariauji ir sėkmingai žlugdai priešininkų klubus. Manau neišsiplėsiu ir nerašysiu čia litanijų. Telieka palinkėti sėkmės iškeliant šią mafiją į aukštumas. Sėkmės!
     

    716482a88ea345fd87c5e437d66a6878920.png

  2. Darbų vertinimas!

     

     

    cc17de565dbd5ce5d9d1233be78efd63974.png

     

    Dėmesio darbų direktoriams, pavaduotojams bei darbuotojams. Šalia naujosios įspėjimų sistemos sukūrėme dar vieną idėją. Kaip matote lentelėje yra surašyti visi serverio darbai su pakvietimais, bei viršuje išvardinti kriterijai pagal kuriuos darbai bus vertinami. Įvertinimai priklausys ne tik nuo direktoriaus elgesio, bet ir nuo pačių darbuotojų. Tikimės, kad tai padės darbuotojams veikti vieningiau ir efektyviau. Tai leis labiau susibendrauti komandai, greičiau pasiekti bendrų tikslų, galbūt rečiau daryti atrankas direktoriams. Kiekvienas kriterijus bus vertinamas nuo 1 iki 5 balų. Darbus stebėsime ir per mėnesį laiko (ar daugiau) išvesime bendrą darbo kokybės vidurkį. Darbų direktoriai surinkę mažiau nei 21 balą bus baudžiami, o surinkę aukštus balus (30 ir daugiau) bus apdovanoti prizais į darbo fondą. Ši idėja kilo, nes pastebėjome, jog direktoriaujantys daugiau nei kelis mėnesius yra tiesiog ,,užmigę ant laurų‘‘, komanda palaida, darbe vyrauja netvarka. Linkime sėkmės, tai gali tapti ir mažomis varžybomis, dėl geriausio darbo titulo. 

     

    Vertinimo sistema: kadangi vertinsime šiais balais (1,2,3,4,5). Vidurinysis balas yra 3. Turime 7 kriterijus pagal kuriuos vertinsime. Taigi 3x7 turime 21. Per mėnesį laiko darbas turės surinkti ne mažiau 21 balo. Surinkę mažiau bus baudžiami, o trys geriausi darbai gaus po 10 milijonų eurų į darbo fondą.

     

     

    DPKT

  3. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "Policijos departamento" direktorius, senoji buvo nušalinta dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Rinkimai vyko savaitę, pirmoji diena anketų pildymui, likusios kandidatų stebėjimui. Per pildymui skirtą laiką sulaukėm virš keturiasdešimt vienos anketos. Maždaug dešimt anketų atmetėme iškarto, nes nepaskaitėte ko prašome. Anketos pildymo metu prašėme rašyti rašinį, o mūsų pateikti klausimai jums turėjo pagelbėti, deja, bet tas dešimtukas su užduotimi nesusitvarkė. Anketų tikrinimas/skaitymas užėmė pakankamai daug mūsų laiko, po kurio buvo atrinkti apačioje esantys kandidatai stebėjimui žaidime. Pagrindinis dėmesys renkant kandidatus be abejonės anketa ir žmogaus reputacija. Teisėsaugos direktorius turi būti nepriekaištingos reputacijos serveryje, tad jei jus labiausiai traukia mafijos/gaujos ir mėgstate pašaudyti viešose vietose ar kitaip kenkti serverio tvarkai - ne jums valdyti teisėsaugos sritį. Taip pat forume reputacija turi būti gera, paskyra tvarkinga. Žaidėjų, kurių forumo slapyvardis neatitinka Vardas_Pavardė žaidime formos, anketos net nebuvo skaitomos. Judam prie pačių anketų. Anketose tik vienetai iš pildžiusiųjų akcentavo, kad suaktyvins, mano supratimu vieną svarbiausių dalykų, tai organizuotą pagalbą kitoms teisėsaugos sritims. Teisėsauga turi būti vieninga ir prioritetų sąrašo pirmoje vietoje neturi būti /gaudomi ar /ieskomi sąrašo valymas, pirmoje vietoje turi būti - pagalbos teikimas kitoms teisėsaugos sritims kai to reikia. Atminkit kuo vieningesnė teisėsauga bus, tuo kiekvieno teisėsaugininko darbas palengvės ir automatiškai kiekvienas galės daugiau nuveikti su tikslu mažinti serverio nusikalstamumą. Kas liečia kandidatų, juos paskirsčiau į "Pusėtini kandidatai" ir " Pagr. Kandidatai", tam, kad jums būtu lengviau orientuotis. Taip pat į direktorių kandidatuoti galėjo Karolis_Kent ir Vytautas_Vytautas, jų rašiniai patiko, bet būtu per daug kandidatų. Kandidatus stebėti padėjo Gazas ir Eigintas, ačiū jiems. Manau viską ką norėjau parašiau, sėkmės analizuojant kandidatus!

     


    • Pusėtini kandidatai:

     

    Ratmir_Molotov - Įdomus tekstas, didelė teisėsaugos patirtis ir tu jau kandidatas! Rašydamas rašinį rėmeisi buvusiais policijos departamento direktoriais, minimaliai aprašei jų sistemas ir išreiškei savo norą vadovauti šiam darbui. Vos pradėjus tave stebėti, vaizdas buvo tragiškas. Forumo būsenos pilnos keiksmų, o dirbamas darbas - kelių prižiūrėtojas. Tuo stebėjimas ir baigėsi. Sėkmės!

     

    Cannabis_Policeman - Didžiausias pliusas tau, kurio tu neišnaudojai rinkimų metu, tai buvusios tavo pareigos. Rašinys lyginant su kitais kandidatais buvo trumpiausias, bet neprasčiausias. Stebėjimo metu įsidarbinai į gaują, vėliau nusiėmęs apie ~60 milijonų eurų juos dalimis perdavinėjai naujokui. Kitą dieną sulaukiau iš tavęs žinutės: - Jei aš kandidatas, nenoriu direktoriaus. Tuo stebėjimas ir baigėsi. Sėkmės!

     

    Fokus_Marokus - Tapai kandidatu nes viską atitikai idealiai. Rašinys, reputacija, teisėsaugininko patirtis, vadovavimo patirtis - viskas puiku. Veiklos stebėjimą baigėm po kelių dienų, kodėl? Viena pagrindinių priežasčių tai dabartinės tavo pareigos- forumo moderatorius. Šios pareigos užima tikrai daug laiko, tad gavus direktorių privalėtum laiką dalinti per pusę. Kita priežastis dirbamas darbas, dirbant ginklų prekeiviu, nesugebėsi atsiskleisti kaip geras teisėsaugininkas. Nors.. keisčiausias dalykas tas, kad vienintelis Tu iš visų kandidatų, demonstravai geriausius vairavimo sugebėjimus, naudojai posūkius, nepažeidinėjai KET. Sėkmės!

     

    Kornelijus_Kornis - Rašinys skaitėsi pakankamai lengvai, nebuvo prie ko prikibti. Žaidime dirbai Armijoje, vėliau perėjai į Narkotikų prekeivius. Bendras stebėtų dienų aktyvumas ~900 minučių. Aptariant veiklą blizgėjai tik pirmomis stebėjimo dienomis. Per pirmas stebėjimo dienas teko matyti, kaip organizuoji bėglių gaudymą, gaudai ir kaip naudoji ginklą prieš juos. Ilgainiui veikla prastėjo, dažniausias užsiėmimas dirbant sąrašų valymas- valant sąrašus pažeidinėdavai KET, kartais net lygioje vietoje apvirsdavai. Apibendrinus, trūko noro (nes rinkimų pabaigoje pakeitei darbą) ir pastangų (nes pradžioje veikla stebino, o pabaigoje ne). Sėkmės!

     


    • Kandidatai:

     

    Lukas_Lietuva - Daugumai žinomas žaidėjas, teisėsaugos senbuvis. Rašinys geras, tikslai konkretus. Taip ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai Policijoje. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- ~1500 minučių. Aptariant veiklą, tai ją skirstyčiau į dvi dalis, gera/bloga. Pradėsiu nuo geros. Aktyviai reaguodavai į iškvietimus ir vykdavai padėti civiliams. Aktyviai valydavai /gaudomi sąrašą, surinkdavai dviženklį kartais net triženklį pasiūlytų baudų skaičių- kuris parodo tavo aktyvų darbą. Visada bausdavai pažeidėjus. Retai, bet padėdavai kai kolegos paprašydavo pagalbos. O kas liečia blogos, netinkamos veiklos, tai pastovus KET pažeidinėjimai.. Laisvalaikio leidimas su darbine transporto priemone. Apskritai nematau prasmės išsiplėsti ir gaišinti kitų laiko. Prieš kelias dienas gavau pagrįsta pranešimą, kad už tavo paskyrą žaidžia du žaidėjai, nutariau patikrinti ir susisiekiau su administracija. Serverio administracija patvirtino, kad už tavo paskyrą žaidžia du žaidėjai. Tai yra negarbingas dalyvavimas direktoriaus rinkimuose, neturiu daugiau ko pridurti.

     

    Danny_Williams - Įtraukiantis tekstas, patirtis, dalelė sėkmės ir tu jau vienu žingsniu arčiau direktoriaus posto. Žaidime dirbai FTB agentu. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- 2500 minučių. Buvai neginčijamai aktyviausias kandidatas. Pagrindinė veikla darbas. Darbo metu stabdydavai žaidėjus, tikrindavai ar neturi narkotinių medžiagų. Mačiau, kaip dalyvauji treniruotėse, reiduose. Stebėjau tavo šturmą į gaujos zoną, kurios metu padėjai kolegai pagauti bėglį. Gelbėdavai įkaitus... Atrodo gerai, bet ne viskas rožėm klota, dabar ką pastebėjom iš blogosios pusės. Pirmiausia tai nuo svarbiausio dalyko. Mums nepatiko kai privažiavai ir pasisiūlei pakelti ridos, taip pat pradėjai siųsti nuotraukas dėl įžeidimų - ko įprastai nedarai. Tai būtu gerai jei tai darytum įprastai, bet per rinkimus tai aiškus bandymas įtikti. Narkotinių medžiagų tikrinimo, galbūt tiksliau, civilio stabdymo metu, tu nepraneši ką darai. Tokiu atveju, dauguma žaidėjų nesupranta kas vyksta. O patikrinęs tu tiesiog nubėgi į mašiną ir nuvažiuoji. Blogai ir tas, kad darbo uniformą naudoji ne pagal paskirtį, teko matyti, kaip su uniforma perki namą. Taip pat tavo prioritetų sąraše svarbiausią poziciją užima važinėjimas mieste, nors pagauti bėgliui vandenyje prireikė ne vieno teisėsaugininko. Apibendrinus. Didžiausias aktyvumas nebuvo tavo pliusas, o priešingai, jis išryškino tavo silpnas vietas šių rinkimų metu. Linkiu pasitaisyti ir per kitus rinkimus triumfuoti. Sėkmės!

     

    Aspect_Boy - Teisėsaugoje gerai žinomas veidas, dažnas kandidatas teisėsaugos direktorių rinkimų metu. Rašinys skaitėsi sunkiai, galbūt todėl, kad tavo anketa buvo ilgiausia ir nuosekliausia. Žaidime dirbai Policijoje. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- 1200 minučių. Veiklos neminėsiu nes užsiiminėjai tokia pačia veikla, kaip aukščiau esantis kandidatas. Tik išsiskyrei tuo, kad kreipdavai dėmesį į kolegų pagalbos šauksmus ir jiems padėdavai. Todėl praktiškai visada tekdavo stebėti, kaip gaudai bėglius.. Dirbai kokybiškai ir greitai, todėl gauni šansą atgaivinti šią teisėsaugos sritį, nenuvilk mūsų! Sveikiname.

     

    8e461ebed1b052534ea641454367c309256.png

    • Už 3
  4. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos bosas, senasis buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Kadangi pastaruoju metu susilaukėm neigiamų kalbų apie tai, kokie mes blogi ir kaip mes ilgai renkam direktorius, nutariau rinkimus sutrumpinti. Šie rinkimai vyko tris dienas, pirmoji diena skirta anketų pildymui, o likusios dvi kandidatų stebėjimui. Džiugu matyt, kad gaujos direktoriaus postas patrauklesnis nei mafijos, bet čia ir prasideda visi įdomumai. Nustebino, kad žmonės turintis didelę patirtį nusikalstamam pasaulį, sugeba PILNAI nukopijuoti kitų anketas, o labiausiai pralinksmino, kad net trys žmonės įkėlė identišką anketą. Šaunuoliai, tvarką žinot. Judam toliau. Kandidatus rinkau pagal tekstą ir patirtį. Žinoma primenu, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Netempsiu gumos, sėkmės analizuojat kandidatus!

     

    Arturas_Artunivicius - Anketoje akį patraukė tavo tikslai, tad vos perskaitę tavo anketą supratau, kad noro vadovauti, kaip ir patirties - turi. Taip ir prasiskynei kelią į kandidatus. Stebėjimo metu tave sutikau tik vieną kartą per dvi dienas, aktyvumas- 105 minutės. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Vos tik pradėjau stebėt kandidatus - tu jau kariavai prieš priešininkų mafiją. Po karo stebėjau kaip šaudai TPSF sankryžoje. Žinoma lazda turi du galus, tad vėliau teko slapstytis nuo policijos. Būtum stiprus kandidatas, bet patrukdė aktyvumas. Sėkmės!

     

    Edga_Sugah - Anketa įdomi, leidai suprasti, kad esi tinkamas vadovauti šiai gaujai ir kaip pavyzdį paminėjai savo sėkmingą The Ballas gaujos valdymą. Sutiksiu su tavimi jog tas valdymas buvo sėkmingas, atrodėt labai galingai ir rožinė spalva valdė Los Santos miestą. Kadangi patirties turi, o kaip tik tokio žmogaus ir ieškojom, tapai kandidatu. Stebėjimo metu tave sutikau tik vieną kartą per dvi dienas, aktyvumas- 760 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Stebėjimo metu mačiau, kaip lakstai su motociklu ir pažeidinėji KET, šiek tiek vėliau stebėjau, kaip sėdi draugo automobilyje ir bendrauji su serverio žaidėjais. Tai tiek. Nežinau kaip mes prasilenkėm, kadangi tu buvai aktyviausias kandidatas, galbūt daugiau laiko praleidai žaidžiant naktį? Sėkmės!

     

    Velnio_Advokatas - Štai ir naujasis The Ballas gaujos bosas! Anketa labai paprasta, nebuvo bereikalingų, tuščių žodžių. Apskritai tu vienintelis kandidatas, kuris pilnai atsiskleidė stebėjimo metu. Stebėjimo metu tave pavyko sutikti praktiškai visus kartus, aktyvumas- 741 minutė. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, buvai klubo NAKTINIAI ŽIRGAI pavaduotojas. Dažniausia tavo veikla - klubas. Puikiai pastebėjau kaip stengeisi dėl klubo: rinkai naujus narius, su jais bendravai bei patiko tas, kad negailėjai karčių žodžių tynginiams, kurie nenorėjo nieko veikti. Žinoma teko stebėt kaip diriguoji klubo veiksmui - viskas buvo gerai. Be klubo, mačiau kaip draskaisi miesto gatvėmis su automobiliu, lankaisi policijos departamente ir leidi laiką TPDM zonoje. Tikiuosi, kad toks greitas mano sprendimas nebus nuviliantis. Sveikinu!

     

     

    fbf7e6099603096951fd98c4a9d33975851.png

    • Už 1
  5. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas, senasis buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė daug patyrusių mafijose žmonių, tad ieškant kandidatų su patirtimi - neužtrukau. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl? Pirmiausia tai dėl mano užimtumo, deja, bet negalėjau skirti pakankamai laiko pirmoje dienos pusėje, tad teliko vakarai per kuriuos ir stebėjau kandidatus. Žinoma daug lėmė ir patys kandidatai, kurie vienas kitam konkurenciją palaikė iki pat rinkimų pabaigos. Jeigu šiuos sakinius perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Judam toliau. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui net penkias dienas. Į Direktorių pretendavo nemažai žmonių, iš kurių išrinkau 6 kandidatus, o rinkimų eigoje liko tik 3 stipriausi, kuriuos ir pristatysiu jums. Kodėl atmečiau kitus 3 kandidatus? Paprasčiausiai nereikia mums tos rizikos jei jie nukonkuruotų visus, visgi jie turbūt daugiau laiko praleidžia čyterių skiltyje nei žaidime. Matyt iškart sulauksiu klausimo iš to trejetuko, ką man daryt jei mane nuolat filmuoja? - pirmiausia tai nesukčiaukit, o juolab neatskleiskit, kad pildot į direktoriaus postą. Užteks man vilkint jūsų laiką, sėkmės analizuojat kandidatus!

     

    Paulius_Nation - Anketa stipri, patiko kaip aprašei save. Patirties turi, o ypač nustebino tavo pasirinktinai aprašytas mafijos idealas. Visapusiškai sutinku su tavimi, Andrius_Fantazy puikiai vadovavo savo mafijai. Demonstravo visam serveriui savo mafijos stiprybę ir jo prioritetų sąraše nebuvo vien grobimai arba karas. Vyko įvairus reketai, susišaudymai mieste - kas darė mafiją įdomesne. Kalbant apie tave kaip kandidatą, atsiskleidei tik rinkimų pradžioje kas ir leido patekt tarp trijų geriausių kandidatų, bet ne daugiau. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~300 minučių. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, tad užtikdavau kariaujantį prieš priešininkų gaują. Nežiūrint į tavo rangą gaujoje, stebint tavo veiklą nesunkei supratau, kad užimi gan aukštas pozicijas nes karo metu imdavaisi iniciatyvos. Čia ir baigėsi gera veikla. Toliau tik stebėjau kaip keli ridą, važinėji su draugais ir žaidi su administratoriaus komandomis - čia buvo dažniausias tavo užsiėmimas. Sėkmės!

     

    Gang_Pukiss - Nežinau kaip jūs, bet asmeniškai man teko susidurti su jo mafija. Svarbu, kad tada viskas baigėsi gerai. O jei rimčiau tai anketoje nebuvo prie ko prikibti. Kandidatas turintis daugiausiai patirties iš čia esančių, geras strategas ir mafijų/gaujų lyderis. Aktyvumas buvo geresnis už Pauliaus, vidutiniškai pražaisdavai ~420 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai Immortal klubo lyderis. Aptariant veiklą, dažniausiai tave sutikdavau klubų karuose. Kadangi esi klubo lyderis pagrinde vadovavai, žinoma čia taip pat pagirsiu nes klubas veikė organizuotai ir triuškino priešininkus. Išsiskyrei iš čia esančių kandidatų ir tuo, kad gaudei čyterius juos filmuojant. Manau neverta išsiplėsti ir tuščiažodžiauti. Viskas buvo gerai, pagrindinė problema tai apačioje esantis žmogus, kuris pralenkė tave aktyvumu ir veikla (nes savaime aišku, kad jos pastebėjau daugiau). Sėkmės! 

     

    Bmwfan_Tigor - Štai ir naujoji Immortal mafijos problema! Anketa, patirtis, mintys bei pasiūlymai kaip sumažinti čyterių ratą mafijų/gaujų veikloje - tai tavo kozeris tampant kandidatu. Aktyvumas buvo labai stiprus, vidutiniškai pražaisdavai ~700 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai Immortal klubo pavaduotojas. Kalbant apie tavo veiklą - neturiu priekaištų. Šaudymas, klubų karai, TPDM zona, kalėjimo zona, lakstymas su mašina bei bendravimas su tynginiais policininkais, kurie matydami, kad šaudai mieste tavęs net nenubaudžia.. ir nesuteikia galimybės pabėgiot nuo ju. Taip pat paminėsiu, kad buvot puikus tandemas su antruoju kandidatu, valdant klubą. Gal reikėtų pagalvot ir apie bendrą mafijos valdymą? Sveikinu ir linkiu sėkmės vadovaujant šiai mafijai.

     

     

    ea50c550c3e8f740bcb6aab797f73d9b493.png

  6. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis sėkmingai valdęs, nusprendė pasitraukti iš savo posto. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Pastebėjau, kad yra tokių žmonių kurie pildo į mafijų/gaujų direktoriaus postus jau ~dešimt kartų iš eilės ir net nepatenka į kandidatus. Tokiems žmonės siūlyčiau pakeisti anketą, nes jei nepatenkat net į kandidatus, tai reiškia jog jūsų tekstas absurdiškas ir neįtraukiantis. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Judam toliau. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui tris dienas. Taip, jūs teisus, analizė vėlavo net dvi dienas dėl mano užimtumo (įsivaizduokit, aš irgi žmogus). Į Direktoriaus kėdę pildė ~20 žmonių, iš kurių išrinkau 3 stipriausius kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojat juos!

     

    Trilo_Bit – Anketa patiko, išskirčiau tavo norą žaisti sąžiningai. Žaidime dirbai "Cosa Nostra" mafijoje, vėliau perėjai į priešininkų pusę. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 344 minutės. Kaip anketoje - taip ir žaidime, išsiskyrei tuo, kad tave pavyko sutikt tik du kartus, priešingai nei kitus, kuriuos pavyko žaidime sutikt visas stebėjimo dienas. Kiek teko stebėt tavo veiklą, viskas buvo pakankamai gerai. Teko matyt kai šaudai į taksistus, medikus arba civilius, pažeidinėji KET bei kai atlieki bausmę Las Venturas miesto kalėjime. Viskas lyg neblogai, bet pritrūko žaidiminio laiko, kuris žemiau esančių kandidatų- buvo geresnis.

     

    Eivinas_Drag – Anketa paprasta, trumpa, bet ten labai aiškiai aprašei savo tikslus. Patirties karo lauke turi, tad taip ir prasiskynei kelią į kandidatus. Žaidime dirbai "The Ballas" gaujoje, vėliau kaip ir pirmasis kandidatas perėjai į "Immortal" mafiją ir vos įsidarbinęs tapai įgaliotiniu, turbūt esi labai gerbiamas mafijos tarpe.. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 874 minutės. Gera anketa, aktyvumas.. tai kas tau sutrukdė laimėt rinkimus? Atsakymas paprastas - veikla. Daugiausia laiko praleisdavai darbo bazėje stovėdamas arba lakstydamas. Nemažai laiko suvalgydavo bendravimas, bet su juo buvo viskas puiku. Prie bendravimo prijunkčiau ir įgaliotinio pareigas, visada žaidėjus informuodavai apie "Immortal" mafijos ketinimus ar šiaip informaciją. Štai ir didžiausias minusas tau. Stebėjau kai šaudai mieste, viskas užsibaigė tada kai prie tavęs privažiavo policijos tarnybinis automobilis, o juk tu "Profesorius" ir tau toptelėjo geniali mintis atsijungti. Šiek tiek vėliau, prisijungęs ir pasidžiaugęs laisvės skoniu, buvai vėl gaudomas. Šį kart sugalvojai pasislėpt savo bazės pastate kur teisėsauga yra bejėgė. O kas čia dabar? (1). Tai yra nesąžininga kova prieš teisėsauga. Nusivyliau ir tikėjausi iš tavęs geresnio pasirodymo, sėkmės taisant klaidas ir lauksiu kituose rinkimuose. 

     

    Robis_Bobis – Štai ir naujasis Grove Street gaujos bosas! Serverio nusikaltėlių tarpe esi gerai žinomas. Aptariant anketą, mane nustebino tavo atvirumas ir patirtis, o šiuos du dalykus sudėjus Jau puikavaisi kandidatų sąraše. Žaidime dirbai "The Ballas" gaujoje, buvai šios gaujos įgaliotiniu. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 639 minutės. Veikla buvo labai įvairi. Dažniausiai važinėjai su freeway motociklu, pažeidinėdavai KET. Labai dažnai šaudydavai į teisėsauga, civilius.. Teko matyt kai keliat chaosą su bendraminčiais SanFierro mieste, ech daug teisėsaugos buvo.. Aktyviai žymėjaisi ne tik klubų veikloje, bet ir kalėjime, ten apsilankydavai ganėtinai dažnai. Neturiu prie ko prikibti tad netuščiažodžiausiu ir pasveikinsiu su nauju iššūkiu, sėkmės valdant, nepasiduok.

     

    71af37515948872e13a104a41ecdbfaa762.png

  7. DPKT

    Direktorių priežiūros ir kontrolės taryba

     

     

    DPKT - tai žaidėjai turintys tam tikras privilegijas ir išimtis iš direktoriaus taisyklių, kurie atliks įtariamo direktoriaus priežiūrą ir įvertins situaciją ar direktorius vertas likti poste.
     

     

    Priežiūros ir kontrolės taryba ir jų pareigos:
     

    1. Bige_Murcialago - (direktorių priežiūra, rinkimas).

    2. Burrito_Dievas - (direktorių priežiūra, rinkimas).

    3. Greg Scarpa - (direktorių priežiūra, rinkimas).


    Prašome patiems nesisiūlyti ir neprašyti priėmimo į tarybą. Jeigu laikui bėgant pastebėsime, jog mums trūksta pagalbos, patys išsirinksime žmogų ir jį pakviesime. Ačiū už supratimą.

     

    Tarybos privilegijos:

    1. Tarybos narių priėmimas nebus traktuojamas kaip direktoriaus taisyklės pažeidimas dėl priėmimo be atrankų.
    2. Tarybai neprivaloma dirbti pagal darbo paskirtį, bet tai nereiškia, kad jie nesistengs to daryti, kiek įmanoma.
    3. Taryba neliečiama nuo įspėjimų ar išmetimo iš darbo.
    4. Turi teisę kontroliuoti bendradarbius.
    5. Turi teisę gauti visą jam reikalingą informaciją apie darbą iš direktoriaus.
     

    Tarybos apribojimai:

    1. Draudžiama piktnaudžiauti savo neliečiamybe nuo įspėjimų ar išmetimo iš darbo.
    2. Draudžiama jaustis viršesniu už darbo direktorių.
    3. Draudžiama pažeidinėti serverio taisykles.
     

    Direktorių prievolės:

    1. Tarybos nariui pranešus direktoriui, jog reikalingas pakvietimas į darbą, direktorius turi nedelsiant duoti pakvietimą.
    2. Direktorius privalo suteikti visą informaciją apie darbą, darbuotojus, kokios paprašys tarybos narys.
    3. Direktoriui draudžiama klastoti duomenis, ar atsisakyti juos pateikti.

     

     

    DPKT

     

     

     

    • Patinka 2
    • Haha 1
    • Už 43
    • Prieš 4
  8. Sveiki,
     
    Buvo renkamas naujasis Taksi I firmos direktorius, senasis Volkswagen_Passat, atsisakė savo noru. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Šią savaitę buvau užimtas todėl, po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Žinoma jei šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus. Šiek tiek informacijos. Į Taksi direktoriaus kėdę pildė virš penkiasdešimt žmonių, tad išrinkau penkis PAGRINDINIUS kandidatus (Jų turėjau apie aštuonis, ačiū Gang'ui ir Vyteniui), kurie verti direktoriaus posto. Noriu priminti, kad atrenkant kandidatus pagrindinis dėmesys krypsta į patirtį, nesvarbu kokio gerumo jūsų anketa, be patirties realių šansų nėra nes neįrodot, kad žinot, kaip šiame darbe viskas vyksta ar kaip reikėtų suvaldyti tokį darbą. Rinkimai vyko septynias dienas, kandidatus stebėjau penkias dienas. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojant juos!
     
    Edel_Reid Anketa skaitėsi labai lengvai, nebuvo tų bereikalingų sakinių ir patiko, kad pirmoje vietoje žiūrėsi į darbuotojų bendravimą tarpusavyje bei su klientais. Bendravimas kiekviename darbe daug ką reiškia, bet Taksi srityje kur kas svarbesnis, visgi kiekvienas keleivis nori malonaus aptarnavimo, o jei keleiviai bus laimingi tai paskatins juos dažniau kviesti taksistus ir rečiau prašyti administratorių jog juos atkeltų į tam tikrą vietą. Žaidime dirbai Taksi II firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 122 minutės. Taip, tave sutikt pavyko tik vieną dieną. Štai ir vienintelės dienos stebėjimo rezultatai, šaunuolis tu tikrai vertas vadovaut taksistams, pavyzdžiai: (1,2). Tuo stebėjimą ir baigiau, tikėjausi kažko rimtesnio. Sėkmės!
     
    Tomas_Winnetou Kaip ir pats minėjai daugiau niekur nepildai tik į taksi, nes tai tavo vienas iš mėgstamiausių darbų, o jam vadovaut tau būtų vienas malonumas. Patiko tavo keli pastebėti dalykai ir tavo mintys kaip tą reikėtų pakeist, o pažiūrėjus į patirtį - nenusistebėjau tad tapai kandidatu. Iš visų kandidatų vienintelis Tu, dirbai ne taksisto darbą, buvai Ginklų prekeivis. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- virš 400 minučių, laikas nėra tikslus, kadangi stebint supratau, kad negali pademonstruot kaip turi atrodyt geras taksistas. Aptariant veiklą, teko matyt visko. Stebėjau kai landžioji prie tanko, važinėjai bei pažeidinėjai KET, šaudei kartu su kitais bendradarbiais į Medikus bei beginklius žaidėjus. Taip pat stebėjau kai dirbi- ieškai klientų, o radęs Jiems parduodi ginklus. Veikla būtų gera jei pildytum į kito darbo direktoriaus postą, šiam netiko. Sėkmės ir būtinai pildyk sekantį kartą!
     
    Run_Away – Taip, aš irgi kviečiau jo mechanikus, kad užpiltų kuro į mašiną.. Jei sąžiningai tai nesitikėjau išvyst tavo anketos, o anketos turinys maloniai nustebino. Net daugiau patirties turintys taksistai ne visada taip užpildo anketą, patiko idėjos bei likęs turinys. Žaidime dirbai Taksi I firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 846 minutės. Aptariant veiklą, nemačiau nieko kito išskyrus juodą darbą. Tu nuolat budėjai prie San Fierro ligoninės, įlipus klientui nuveždavai jį, o pamatęs iškvietimą priimdavai ir vykdavai į jį. Su slapta paskyra teko naudotis tavo paslaugomis. Buvau tikrai patenkintas, nes aš kaip "naujokas" uždaviau tau klausimų, o tu į juos atsakei- tai tau dar vienas pliusas. Atrodo viskas gerai, bet kadangi visi kandidatai buvo stiprus teko žiūrėt į menkiausias detales. Net negalima to išskirti kaip menkiausiu trūkumu, nes taksi srityje tai didelis minusas. Nesilaikai KET. Per kupstus, stulpus, kartais net šaligatvius.. netuščiažodžiausiu, tai vienintelis tavo minusas. Visa kita labai gerai, nenusimink ir per kitus rinkimus ištaisyk šią klaidą. Sėkmės.
     
    Edgaras_Grimali – Visiems gerai žinomas taksistas. Anketa visai nebloga, leidai suprast jog Tu sugebėsi pastatyti tvirtą pamatą ir suburt gerą komandą. Taipogi didelis pliusas Tau, tai tavo sukaupta taksi patirtis, kuri viršija 500000 tūkstančių. Žaidime dirbai Taksi II firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 825 minutės. Aptariant veiklą, stebėjau visko. Pagrindinė veikla tai darbas, dirbi imdamas iškvietimus, vežiodamas žmonės, teko stebėt kai dalyvauji darbo veikloje- dirbot su juodais taksi automobiliais. Tačiau viskas nėra idealu. Labai nepatiko, kad save iš gerosios pusės parodei tik tada, kai Aš buvau prisijungęs su savo paskyra. Kai stebėjau su slapta, tu tiesiog važinėjai miesto gatvėmis kai kitas, tave aplenkęs kandidatas, aktyviai dirbo vežiodamas serverio žaidėjus. Reziumė manau aiškus, kitas kandidatas pralenkė veikla. Tačiau tu užėmei garbingą vietą šiuose rinkimuose ir žinant tavo tikslą bei pomėgius, nemanau, kad direktoriautum ilgiau nei naujasis Taksi I firmos direktorius. Sėkmės.
     
    Tomukas_Meskutis – Anketa gera, galbūt naujų idėjų ir nepasiūlei, bet sugalvojai kaip jas patobulint. Taksisto patirties turi virš 340000 tūkstančių, tad ganėtinai lengvai gavai galimybę kandidatuoti į direktoriaus postą. Žaidime dirbai Taksi I firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 741 minutė. Veikla buvo geriausia. Visada dirbai, t.y. aktyviai vežiojai serverio žaidėjus, priimdavai iškvietimus į juos vykdavai, budėdavai, o žmogui išėjus ant kelio - suprasdavai ir sustodavai pavežėt. Tau vieninteliam įtakos nedarė tai ar aš prisijungęs ar atsijungęs, tu vistiek dirbai.. dirbai ir dar kartą dirbai.. Kaip ir anketoje minėjai, Taksi darbas tau yra arčiausiai širdies, tad linkiu sėkmės vadovaujant šiam darbui!
     

    4c7bcc0a30fc0fa89846801fe38c5936779.png

  9. Taksi I firmos direktorius Volkswagen_Passat 
    Direktoriavimo laikotarpis: nuo 2014 - 09 - 09 iki 2015 - 01 - 09

     

    Manau daugelis kaip ir Aš, Jau spėjo pasinaudot Taksi I firmos teikiamomis paslaugomis. Keturis mėnesius, dieną iš dienos šie taksistai gelbėdavo mus kai neturėdavom teisių, automobilio arba kai pritrūkdavo kuro. Tie, kas yra dirbę Taksi srityje, tikrai turi pažinot šį nepaprastą žmogų. Volkswagen_Passat yra vienas iš geriausių Taksi I firmos direktorių ir dėl jo didžių nuopelnų darbui Jis privalo būti įamžintas „Sarg.lt serverio buvę direktoriai“ temoje. Savo rašliava bandysiu įtikinti kodėl šis direktorius turi teisę puikuotis šioje temoje.

    Pasikartosiu, turbūt ne aš vienas naudojuosi Taksi paslaugomis ir tikrai nemanau, kad aš vienas pastebėjau kultūringą, malonią bei greitai aptarnaujančią ir reaguojančią komandą. Vadovauti taksistams daug darbo reikalaujantis darbas, kiekvieną dieną direktorius privalo užtikrinti jog kiekvienas klientas būtų aptarnautas ir nuvežtas laiku, taip pat turi užtikrinti darbuotojų aktyvumą bei suteikti papildomos veiklos kas nepaverstų darbo Juoda rutina. Prisiminus tuos keturis mėnesius galiu teigti, kad šiam direktoriui viskas pavyko. Sakydamas viską turiu omenyje absoliučiai - Viską. Direktorius ką žadėjo tą ir užtikrino, t.y. savo aktyvumą, gerą bei efektyvią komandą, darbo įdomumą su įvairiomis treniruotėmis ir kitus naudingus dalykus kuriuos privalo žinot nauji serverio taksistai. Šiuo direktoriumi džiaugiuosi ne vien dėl Jo puikių gebėjimų valdyt komandą, bet ir dėl Jo indėlių į darbo atnaujinimus, būtent šiam direktoriui vadovaujant, Taksi I firma atsinaujino neatpažįstamai. Pasikeitė darbovietės išvaizda bei žmonių nuomonė apie šį darbą. Einant mėnesiams vis daugiau žmonių norėjo išbandyt Taksi darbo duoną, prisidėt prie didžiulės, gerbiamos Taksi I firmos bendruomenės, Bet įsidarbint pavykdavo tik geriausiems - turbūt tai ir buvo viena iš sėkmingo vadovavimo detalių, tiesa? Tarp daugybės pliusų pasitaikydavo ir minusų, tau vis nesisekdavo su pavaduotojais - jie vis nuvildavo tave, bet Tavo darbuotojai visada buvo prižiūrėti ir laimingi. Taip pat pastebėjau, kad vadovaujant smarkiai kilo tavo reputacija, tad vos atsisakęs direktoriaus gavai nemažai puikių žodžių kaip ir patirties, kurią tikiuosi gerai pritaikysi ateityje. Manau netuščiažodžiausiu ir viską apibendrinsiu. Labai džiaugiuosi jog man pavyko įsirašyti dar vieną trofėjų į savo žaidimo istoriją - tai tave, kaip sėkmingai ir aukštą lygį demonstravusį direktorių. Žinoma šaunu žinot, kad turiu dar vieną bendramintį su kuriuo smagu bendrauti. Dėkojame visi už gerą vadovavimą!

     

     

    Lukas, DPKT

    • Patinka 1
    • Už 12
  10. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas dėl dviejų direktoriaus įspėjimų gavimo. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad atrenkant kandidatus pagrindinis dėmesys krypsta į patirtį, nesvarbu kokio gerumo jūsų anketa, be patirties realių šansų nėra nes neįrodot, kad žinot, kaip šiame darbe viskas vyksta ar kaip reikėtų suvaldyti tokį darbą. Rinkimai vyko pilnas šešias dienas. Anketų pildymui skyriau dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Kandidatus stebėt padėjo Vytenis, ačiū jam. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojat juos!

     

    Svajunas_Rimk - Anketa patiko, labiausiai sudomino tavo pagrindinė numatyta veikla gaujos nariams, tai kelti chaosą mieste. Galbūt daugumai nuskambėjo keistai, bet šiuo metu gaujos bei mafijos tokios veiklos nevertina žinant, kad sukėlus chaosą mieste, teisėsauga bus PRIVERSTA atvykti bei tvarkyti įvykio vietą. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai "Invisible" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 546 minutės. Aptariant veiklą, tave sutikdavau mašinoje su draugais arba mafijos/klubo veiksmuose. Nemanau, kad verta išsiplėsti, tad judėsiu prie pagrindo- nuvylei. Turbūt būčiau ilgiau stebėjęs kandidatus, bet tu palengvinai man darbą- http://sarg.lt/index.php?/topic/226376-svajunas-rimk/Sėkmės!

     

    Ignas_Beicas - Anketą skaičiau keletą kartų kol galiausiai įrašiau į kandidatus. Anketa savaip įdomi, patirties turi daugiausiai lyginant su kitais kandidatai, tad tapai kandidatu į gaujos boso kėdę. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje bei buvai "Mafijozai" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 454 minutės. Aptariant veiklą, pasirodei silpniausiai. Labai daug laiko neišnaudojai, dažnai tekdavo stebėt kai stovi vietoje, BET išnaudotas laikas buvo geras. Teko stebėt kai lakstai su motociklu arba mašina San Fierro miesto gatvėmis, pažeidinėji KET. Taip pat stebėjau kai su draugu bandėt išgelbėt naujoką nuo teisėsaugininkų, deja, naujokas jūsų neklausė tad jam teko pasėdėt kalėjime. Vieno vakaro pabaigoje stebėjau kai reguliuoji klubo veiklą. Pamiršai kaip turi atrodyt gaujos žmogus, gal ginklų licenzijos neturėjai? 

     

    Rokas_Kupeta - Štai ir naujasis Grove Street gaujos bosas! Anketa gera, save apibūdinai kaip žmogų turintį geležinius nervus bei kantrybę. Anketoje minėjai, kad dirbi Immortal mafijoje, deja, žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai vienas iš trijų šios mafijos įgaliotiniu bei buvai "Prekeiviai" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 873 minutės. Aptariant veiklą, viskas buvo puiku. Stebėjau kai kariavai prieš Immortal mafiją, vadovavai CN mafijai bei jos kitoms veiklos, t.y. pasišaudymai DM zonoje. Taip pat stebėjau kai dalyvauji klubo veiksme, vadovauji jam ir tai darai labai sėkmingai. O kai neturėdavai ką veikt, sėsdavai ant dviračio ir šokinėdavai per policininkų mašinas. Sveikinu ir linkiu sėkmės vadovaujant- nepasiduok!

     


     


    04995dc22b1c204b3cdcc9e49baf1dc7382.png


     


     


    Taip pat sveikinu visus artėjančių švenčių proga!


  11. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas dėl nelegalių modifikacijų naudojimo. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas penkias dienas. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui tris dienas. Dvi dienas stebėjau aktyvumą bei veiklą, o paskutinę dieną tik veiklą. Į Direktoriaus kėdę pildė ~30 žmonių, iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir jie:

     

    Edga_Night - Tvarkinga anketa, gerai atsakyti klausimai bei didelė patirtis mafijų/gaujų gyvenime leido varžytis dėl direktoriaus posto. Anketoje minėjai, kad tavo dienos aktyvumo vidurkis apie 150-300 minučių, deja, tavęs žaidime nesutikau. Sekantį kartą, prieš pildant anketą, pagalvok ar galėsi skirt laiko žaidimui. Sėkmės

     

    Agnius_Tropec - Po paskutinių gaujos direktoriaus rinkimų, buvau labai nusivylęs tavo rezultatu, bet turėjau vilties ir perskaitęs tavo anketą, prirašiau tave prie kandidatų. Anketa skaitėsi pakankamai lengvai, o iš tavo atsakymų supratau, kad tau pavyks nutraukti šios gaujos pralaimėjimų ciklą ir išvesti į pergales. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai vienas iš trijų šios mafijos įgaliotinių. Bendras dviejų dienų aktyvumas- 336 minutės. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei važinėjimui su "Freeway" motociklu, lakstydavai per šaligatvius, dykumas, kalnus ir t.t. Be pagrindinės veiklos teko stebėt kaip treniruoji savo šaudymo įgūdžius DM zonoje, kartais pašaudydavai ir mieste. Taip pat stebėjau įkaitų grobimus, kurių metu šaudei į teisėsaugininkus. Mačiau kai žvejojai, važinėjai kartingais su draugais, o viską apibendrinus- veikla buvo įvairi. Kitas kandidatas tave pralenkė aktyvumu bei veikla kuri buvo panašesnė į gaujos nario, nenukabink nosies, sėkmės!

     

    Robis_Puma - Štai ir naujasis The Ballas gaujos bosas! Anketa man patiko, neprirašei pasakų, o priešingai rašei tiesą. Mafijų/Gaujų patirties turi virš 500,000 tūkstančių, tad lengvai prasiskynei kelią ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu. Bendras dviejų dienų aktyvumas- 819 minučių. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei šaudymui, kas mane ir sužavėjo. Tau visiškai nerūpėjo į ką šaudai, visus žudei ir vargo nematei. Be aktyvaus šaudymo mieste bei DM zonoje, dirbai. Pasižymėjai greitu aptarnavimu, patiko ir tas, kad su klientais pabendraudavai. Taip pat labai daug laiko praleidai klubų karuose arba jų treniruočių zonose. Teko net kelis kartus stebėt kai bėgi nuo teisėsaugininkų, deja, pasekmės visiems vienodos- kalėjimas, bet ir kalėjime vietoj nestovėjai, aktyviai šaudei DM zonoje. Daugiau neturiu ką pasakyt, linkiu didžiausios sėkmės gaujos valdyme!

     

     

    a797b06ba40110d9e76ef125c30358ff51.png

  12. Sveiki,

     

    Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis nusprendė pasitraukti iš savo posto. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Anketų pildymui skyriau pilnas tris dienas (Nes vyko forumo tvarkymo darbai), o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~25 žmones, iš kurių išrinkau 2 stipriausius kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Kodėl tik 2 kandidatai? Tikėjausi įdomių rinkimų, nes abu kandidatai turi milžinišką patirtį gaujų gyvenime, abu sulaukė vienodo palaikymo iš serverio žaidėjų, bei atstovavo skirtingas mafijas. Į direktorių laisvai galėjo kandidatuot Lukas_Fletron bei Robis_Armani nenukabinkit nosies ir pildykit kitą kartą. Štai ir jie:

     

     

    Agnius_Tropec - Manau man pritars dauguma, jei pasakysiu faktą, kad tavo vardas nusikaltėlių pasaulyje visiems gerai žinomas. Anketa lengvai skaitėsi, patirties turi daug- juk teko šaudyt, gint, bei vadovaut visai grupuotei. Viską sudėjus, gavai progą varžytis dėl direktoriaus posto. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Aktyvumas buvo tikrai prastas nuo 60 iki 160 minučių. Pasižymėjai tik pirmas stebėjimo dienas. Per pirmas dienas, teko stebėt kai šaudai, lakstai arba tiesiog stovi AFK mafijos zonoje. Kas nutiko vėliau, nežinau.. Žaidime retai susitikdavome bei vos pražaisdavai minimumą. Pradėjai rašyt papeikimus, o vėliau pastebėjau jog įsidarbinai į darbą be direktoriaus pakvietimo ir stebėjimo pabaigoje perėjai į policiją. Šiuo žingsniu baigei savo kandidatūrą į direktoriaus postą. Echh, sėkmės!

     

    Kaunietis_Sarunas - Štai ir naujasis gaujos bosas! Pildai jau tris kartus iš eilės, bei turiu pagirt už pastangas. Anketa gera, beveik visa tavo patirtis sukaupta gaujose- kas davė tau didelį pliusą. Gaujas tu mėgsti, bei dedi pastangas jų tobulinimui, juk nesenai tavo dėka serveryje pasirodė naujos zonos, kurios atgaivino gaujas. Kalbant apie tavo sukaupta patirtį, labiausiai atsiskleidei The Ballas gaujoje, kuriai teko atiduot daug laiko bei pavadovaut. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai įgaliotinis. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo pakankamai geras nuo 120 iki 260 minučių. Veikla gera, dažniausiai stebėdavau tave dirbantį mafijos darbą t.y kariauji, gini savo mafijos zoną arba šoki prie užimtos mafijos angaro (Kas visada pykdo priešininkus). Teko stebėt kai su mafijos nariais kabinėjotės prie žmonių ir reikalavot tam tikrų dalykų. Po aktyvios darbo veiklos, lėkdavai į DM zoną, kurioje lavinai savo šaudymo įgūdžius. Kai nusibosdavo šaudyt į civilius, kas būdavo labai retai, važinėdavai su motociklu. Teko stebėt, kai atlieki bausmę Las Venturas miesto kalėjime. Sveikinu ir linkiu sėkmės valdant gaują.

     

     

    1554b56850cbbf196fdb7fc7f3aed7bf818.png

  13. Oh no, no, you see, in the winter, that seat is close enough to the radiator so that he’s warm, yet not so close that he sweats. In the summer, it’s directly in the path of a cross-breeze created by opening windows there and there. It faces the television at an angle that isn’t direct, so he can still talk to everybody, yet not so wide that the picture looks distorted.

  14. Sveiki,

    Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius, senasis nusprendė pasitraukti iš savo posto. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~20 žmonių, iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir jie:

    Lukas_Fletron - Anketa gera, įdomiu rašymo stiliumi atskleidei savo tikslus. Darbo patirties turi virš 180 tūkstančių, tad gavai šansą varžytis dėl direktoriaus posto. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, bei buvai "Y" klubo pavaduotojas. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo geras nuo 160 iki 300 minučių. Aptariant veiklą, turbūt geriausiai pasirodei pirmą stebėjimo dieną. Teko matyt rengiama atranką į klubą bei tavo vadovavimą klubo gynybai. Šiek tiek vėliau, po sėkmingos gynybos, sėdai į savo automobilį ir lakstei miestų gatvėmis pažeidinėdamas KET. Pagirtinas dalykas, kad 70% viso savo žaidimo laiko skirdavai klubui. Spėjau susidaryt nuomonę apie jūsų klubą, nes labai dažnai tave užtikdavau užimtų klubų zonose. Bet rinkimams to neužteko, nes iš priešų pusės retai sulaukdavot pasipriešinimo, tad tavo šaudymo, vartojimo įgūdžių praktiškai nemačiau. Stebėjimo pabaigoje dingai iš Grove Street gaujos, kodėl? Kiti kandidatai pasirodė geriau, sėkmės!

    Kaunietis_Sarunas - Vien iš anketos susidariau nuomonę, jog gerai išmanai gaujų gyvenimą, o skaičiukai patirties lentelėje - tą patvirtino. Didelė patirtis ir stipti anketa, leido grumtis dėl šio posto. Žaidime dirbai Mediku, buvai "Karo mediko" rango bei "69" klubo narys. Prieš pradedant tave stebėt, nutariau pasidomėt kas tas Karo medikas. Pasidomėjus paaiškėjo, jog tai būrys, kurio steigėjas pats Kaunietis. Būrio narys turi turėt patirties karo lauke, gerai, kad moki pramogą suderint su darbu. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo pakankamai geras nuo 140 iki 300 minučių. Kalbant apie veiklą, nuolat kažką veikiai. Darbo laiku imdavai iškvietimus, budėdavai prie ligoninės ir taip gydydavai serverio žaidėjus. Įdomiausia buvo stebėt tavo veiklą pertraukų metu. Iškart persirengdavai į nuosavą The Ballas gaujos skiną, sėsdavai į juodą "Slamvan" automobilį ir lėkdavai į TPDM zoną. Kad būtų daugiau žmonių, visus kviesdavai per viešą chatą. Sekančią stebėjimo dieną, užtikau kai prie miško stovi AFK 20 minučių, kiek vėliau lavinai įgūdžius TPDM zonoje. Dienai bėgant į pabaigą privertei nusišypsot. Los Santos mieste prie greitkelio, važinėjai su dviračiu, pastebėjęs dviejų motociklų vairuotojus, privažiavai ir apšaudei juos. Vairuotojams labai pasisekė, jog pavyko atsiplėšt nuo tavęs, bet tu nepasidavei, sėdai ant dviračio ir pradėjai gaudyt du NRG motociklus. Prilėkęs prie vairuotojų juos vėl apšaudei ir jie nurūko toli toli. Teko visko matyt, bet šiuo įvykiu nustebinai gerąją prasme! Gerokai sutemus sėdai į medikų džipą ir dirbai. Kitą stebėjimo dieną, demonstravai savo šaudymo bei vartojimo įgūdžius TPBULL zonoje. Linksmai šaudei, BET iš kampo išlindo teisėsaugininkai nuo kurių teko bėgt. Galėčiau pasakot ir pasakot, kadangi nebuvo tokios akimirkos kai nieko neveiktum. Nuolat dirbdavai, lavinai savo šaudymo įgūdžius, o naujus įgūdžius išbandydavai mieste su nepatinkančiais žaidėjais. Stebėjimo pabaigoje palikai medikų darbą ir prisijungei prie Grove Street gaujos. Viskas labai gerai, bet vienas kandidatas tave aplenkė savo aktyvumu. Nenusimink, savo tikslą pasieksi, spaudžiu dešinę ranką!

    Rimas_Black - Anketa nebuvo kažkuo ypatinga, akį patraukė tavo patirtis ir noras išbandyt direktoriaus duoną. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, buvai užsitarnavęs įgaliotinį bei buvai "Y" klubo lyderis. Kalbant apie aktyvumą, jis buvo didžiausias lyginant su kitais kandidatais, pražaisdavai nuo 300 iki 500 minučių. Aptariant veiklą kažko neišskirsiu, tiesiog viską apibendrinsiu. Labai dažnai tekdavo stebėt kai vadovauji savo klubui. Kai neturėdavai noro užsiimt su klubu, lėkdavai į aktyvias miestų zonas ir šaudydavai į praeivius. Šaudant į vardą, pavardę ar išvaizdą visiškai nežiūrėdavai, stebėdavai apkabos turinį. Taip pat mėgdavai pasivažinėt su nuosavu automobiliu, nuolat pažeidinėdavai KET. Tad tekdavo stebėt kai tave vejasi teisėsaugininkai. Po gaudynių, teko linksmintis Las Venturas miesto kalėjimo DM zonoje. Labai tikiuosi nenuvilsi manęs bei visų žmonių, kurie palaikė tave, sveikinu!

    c20cc0ca7187002326b47dc53ba34f47547.png

  15. Sveiki,

    Po daugiau nei metų sėkmingo Ligoninės darbo, buvo renkamas naujasis Medikų direktorius. Senasis surinko du įspėjimus ir buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Šiek tiek apie rinkimus:

    Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Anketų pildymui skyriau nepilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~33 žmones iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot direktoriaus posto. Daugumai turbūt kils klausimas kodėl tarp kandidatų nėra Ramunas_Pgg, atsakymas paprastas labai prastas pasirodymas taksi direktoriaus rinkimuose. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojant juos !

    Arnas_Grandprix - Anketa visai nebloga, ne vieną kartą paminėjai jog būsi idealus lyderis šiam postui. Darbo patirties turi virš 150 tūkstančių, tad lengvai prasiskynei kelią link kandidato. Žaidime dirbai Mechaniku, buvai MGB (Mechanikų greito būrio) narys. Kaip ir rašei anketoje, šio būrio pagrindinė užduotis greitai imti iškvietimus bei maloniai aptarnauti klientus. Stebėjimo metu tą puikiai pastebėjau, vos prisijungęs į žaidimą tuoj pat sėsdavai į darbo transportą ir greitai reaguodavai į iškvietimus. Aptart bendravimą būtų sudėtinga, kadangi tik atvykus pas klientą gaudavai nurodymą ir skubėdavai ji atlikt arba tiesiog būdavai užmutintas. Kalbant apie aktyvumą, jis buvo prasčiausias lyginant su kitais kandidatais, dieną praktiškai nesutikdavau tavęs. Kai dieną užtikdavau tave forume, skubėdavau į žaidimą, deja tavęs ten nerasdavau. Pražaisdavai vidutiniškai nuo 80 iki 190 minučių (Savaitgali daugiau) bei priimdavai apie ~28 iškvietimus. Rinkimų metu pastebėjau jog visiškai nesilaikai KET taisyklių, kiti kandidatai pasižymėjo geresniu vairavimu (Pavyzdžiai: 1, 2, 3). Galėjai tikrai geriau, sėkmės !

    Lukas_Asiliukas - Anketa puiki, labiausiai sudomino tavo sugalvotos priemonės, kurios padės suburt tvarkingą komandą. Ligoninėje esi puikiai žinomas medikas, dirbai pas daug gerų direktorių, buvai pasiekęs ne vieną įgaliotinį bei esi buvęs pavaduotoju. Per tokį ilgą darbo laikotarpį sukaupei virš 500 tūkstančių mediko patirties, tad lengvai tapai kandidatu į direktoriaus postą. Žaidime dirbai Mediku. Per pirmas stebėjimo dienas, sublizgėjai mano akyse, priimdavai virš 100 iškvietimų. Prisipažinsiu, galvojau jog tavo aktyvumas vienadienis, pasirodo klydau. Antrą, trečią, ketvirtą stebėjimo dienas priimdavai taip pat virš 100 iškvietimų. Kalbant apie aktyvumą, vidutiniškai pražaisdavai nuo 200-300 minučių. Veikla gera, visada aptikdavau kai lėkdavai su darbiniu džipu į iškvietimą, o laisvą minutę padėdavai kolegoms atsakydamas į jų užduotus klausimus. Retai, bet buvau stebėjęs kai važinėji su nuosavu automobiliu. Deja, viskas nėra taip gražu, kaip atrodė. Dirbdamas sugalvojai pasilinksminti (Pavyzdžiai: 1, 2) Po šio įvykio nuomonė apie tave pasikeitė. Nesupraskit manęs neigiamai, šokinėt nuo skardžio galima, bet su nuosavu automobiliu. Viską aptarėme su kolegomis ir suteikėm antrą šansą, kurio tu neišnaudojai. Pradėjai dirbt su nuosavu automobiliu, kas labai keistai atrodo. Juk lėkdamas į iškvietimus, negalėsi įsijungt švyturėlių bei automatiškai nenorėdamas pažeidinėsi KET. Direktorius buvo ranka pasiekiamas, bet.. linkiu sėkmės !

    Lava_Master - Anketa gera, aiškiai aprašei savo tikslus. Medikų darbo patirties turi sukaupęs nemažai, tad sujungus šiuos du dalykus tapai kandidatu. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai nuo 120 iki 280 minučių bei priimdavai ~40 iškvietimų. Labai patiko tavo darbas, kai nebūdavo iškvietimų, tu budėdavai /tpbull zonoje arba važiuodamas pro aktyvias miesto vietas, sustodavai prie žmonių ir siūlydavai ginklus, ką daro retas prekeivis. Kaip ir Antrasis kandidatas, visada atvykęs pasisveikindavai su klientu o aptarnavęs atsisveikindavai ir palinkėdavai sėkmės. Pardavinėjant ginklus, kartais susidurdavai su problemomis - būdavai apšaudomas. Taip pat įdomus problemos sprendimo būdas buvo užvažiuot ant kliento, tada jis atsiprašydavo ir toliau sėkmingai pardavinėdavai ginklus. Manau viską paminėjau, telieka palinkėt tau stiprybės bei didžiausios sėkmės valdant miesto Ligonines, sveikinu!

    7548e78682f50a9c83f8c4a5b6c54058331.png

  16. Sveiki,

    Buvo renkamas naujasis Taksi I firmos direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Džiugu, kad pildė ir nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Į Taksi direktorių pildė ~60 žmonių iš kurių išrinkau 5 kandidatus, vertus kovot direktoriaus posto. Štai ir jie:

    Dede_Haris – Anketa paprasta, bet įdomi. Dar neteko skaityt tokios anketos kurioje būtų tiek daug emocijų , nustebino ir idėjos. Pradėjus stebėti tavo veiklą žaidime, aptikau netikslumų. Jei jau prakalbom apie stebėjimą, tave pavyko sutikt tik keletą kartų. Anketoje paminėjai jog dirbi radistu, žaidime vaizdas buvo kitoks, dirbai limuzino vairuotoju dar vėliau taksi II firmoje. Stebėjimo metu dirbai panašų darbą į taksisto, nuolat budėjai prie SanFierro ligoninės ir laukdavai klientų. Tiesa, susidurdavai su problemomis kurios tau trukdė tinkamai atlikti darbą. Nėra jokios paslapties, problemos buvo nusikaltėliai.. kurie apšaudydavo tavo vairuojamą limuziną. Labai nustebinai, kad kai atlikdavai apsisukimo manevrą visada įjungdavai posūkius, ko nedaro kiti žaidėjai. Aptariant tave, dirbai neblogai, labai trūko aktyvumo norėjau dažniau išvyst serveryje. Sėkmės

    Justas_Gror – Prieš senojo direktoriaus nušalinimą buvai Taksi I firmos pavaduotojas. Visas stebėjimo dienas buvai aktyvus, pražaisdavai vidutiniškai nuo 180 iki 320 minučių. Bet, žaidimo veikla visiškai nesutapo su tavo nurodyta forume. Anketoje rašei: „ ... prižiūriu darbuotojus, imu iškvietimus..“ – Gaila, bet nesutikau dirbančio ir imančio iškvietimus. Gerokai dažniau sutikdavau žaidžianti monetą prie Los Santos papludimio. Nežinau kas nutiko, bet veikla suprastėjo. Teko stebėt kai atlieki bausmę Las Venturas miesto kalėjime. Sumažinai savo šansus tapti direktoriumi, kai pradėjai su automobiliu trankyt žaidėjus kurie žaidė monetą . Sėkmės

    Edgaras_Grimali – Anketa gera, akį patraukė tavo didelė taksisto patirtis. Žaidime dirbai FTB agentu. Tave pavyko sutikt žymiai dažniau nei pirmą kandidatą, bet aktyvumu bei veikla nusileidai kitiems kandidatams. Kalbant apie veiklą, vos prisijungęs sėsdavai į tarnybinį automobilį ir patruliuodavai mieste. Pirmą stebėjimo dieną, darbas buvo tikrai puikus. Visada stabdydavai žaidėjus bei tikrindavai ar vairuotojas neturi narkotikų. Labai patiko jog visada atsiliepdavai į pagalbos šauksmus- kai jos reikėjo kitiems teisėsaugininkams. Kalbant apie sekančias dienas, darbas suprastėjo. Pradėjai visiškai nekreipt dėmesio į aplinką, teko stebėt kai pravažiuoji pro KET pažeidėją ir jo nebandai nubaust. Anketoje rašei: „Aišku dirbu ir pats, surengiu treniruotę....“ – Deja neteko stebėt tavo treniruočių. Visų dienų aktyvumas buvo vidutinis, retai pražaisdavai virš 200 minučių. Labai abejodavau tavo aktyvumu ir noru žaist kai matydavau tavo klausimus į VIP chatą: „ Kas turit CsGO?“. Kiti kandidatai pasirodė tikrai geriau, sėkmės.

    Vasia_Carter – Anketas pildyt moki, taksisto patirties turi labai daug, tad kelią į kandidatus prasiskynei pakankamai lengvai. Žaidime dirbai Taksi II firmoje. Senai stebėjau tokį aktyvų kandidatą, pražaisdavai vidutiniškai nuo 300 iki 700 minučių. Ne vien aktyvumu teko stebėtis, bet ir iškvietimais, kurių priimdavai vidutiniškai nuo 20 iki 60. Veikla serveryje buvo pakankamai gera, nuolat dirbdavai t.y budėdavai bei vykdavai į iškvietimus. Laisvu laiku bendraudavai su serverio administratoriais. Vienintelis minusas tau, kurį aptiko policininkas, dirbai be teisių. Tad dėl šios klaidos, teko sėdėt kalėjime. Direktorius buvo ranka pasiekiamas, bet serveryje dar yra žmonių kurie turi susidarę prastą nuomonę apie tave. Bei yra žmogus pasižymintis daugeliu savybių, kurias turi tu. Sėkmės

    Volkswagen_Passat – Stipri anketa ir milžiniška taksisto patirtis – tai tavo ginklas šiuose rinkimuose. Žaidime dirbai Taksi I firmoje. Visas stebėjimo dienas buvai pakankamai aktyvus, vidutiniškai nuo 120 iki 300 minučių. Pagrindinė tavo veikla, darbas. O išsiskyrei iš kitų kandidatų uoliu darbu. Nuolat su "Premier" darbo automobiliu imdavai iškvietimus, budėdavai prie SanFierro ligoninės arba tiesiog lėtai važinėdavai miesto gatvėmis.. Į dieną priimdavai ~20 iškvietimų o tai tikrai daug. Esi buvęs daug kartų pavaduotoju, bet ne direktoriumi. Sveikinu ir linkiu sėkmės darbuose !

    ff90d93e65178d3512452933134d019b127.png

  17. Sveiki,

    Po absoliučių "The Ballas" bosų žlugimų buvo renkamas naujasis šios gaujos bosas. Senasis neatlaikė įtampos ir atsisakė savo pareigų. Dabar apie rinkimus. Į gaujos boso kėdę norinčių buvo daug, sulaukėme virš ~30 anketų. Džiugu, kad pildė ir nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Iš gausybės norinčių su Gazu atrinkome keturis verčiausius šio posto. Pagrindinis dėmesys renkant kandidatą – patirtis. Rinkimai vyko pilnas penkias dienas. Štai ir kandidatai:

    Agnius_Tropec – Ilgai svarsčiau ar paimti į kandidatus žmogų, kuris vos prieš porą dienų atsisakė Cosa Nostra mafijos pavaduotojo. Tavo anketa visai nebloga, paprasta bei aiški. Surizikavau ir prirašiau tave į kandidatus. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai elitinio rango mafijozas. Pirmąją stebėjimo dieną, buvau pražaidęs virš 160 minučių, bet veikla nenustebino. Bėgiojai savo mafijos zonoje bei stovėjai AFK. Daugiau tavęs žaidime nesutikau, tikėjausi tikrai daugiau. Sėkmės

    Robis_Puma – Anketą skaičiau keletą kartų kol galiausiai įrašiau į kandidatus. Anketa nebloga, daug numatytų veiklų gaujos nariams. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje bei buvai "Konkurentai" klubo narys. Anketoje rašei, kad pagrinde užsiemi grobimais arba karu prieš kitą mafiją, taip pat minėjai, kad padedi direktoriui bei pavaduotojui organizuoti puolimus arba gynybą. Deja, žaidime vaizdas buvo kitoks. Pirmąją stebėjimo dieną, buvai pražaidęs virš 200 minučių. Antrąją stebėjimo dieną, buvai pražaidęs virš 300 minučių. Kiek stebėjau, visada dalyvavai klubų rengiamose veiklose. Pirmąją dieną stovėjai savo klubo teritorijoje o antrąją kariavai prieš „Zapacany“ klubą. Veikla visiškai nesutapo su nurodyta forume. Sėkmės

    Kaunietis_Sarunas – Gerai žinomas žmogus gaujų pasaulyje bei „The Ballas“ gaujos istorijoje. Nemeluosiu, tavo anketa man labiausiai patiko. Didelė patirtis ir gera anketa leido varžytis dėl šio posto. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo normalus nuo 120 iki 240 minučių. Pirmąją stebėjimo dieną, teko žiūrėt kaip šaudaisi DM zonoje. Antrąją stebėjimo dieną, važinėjai su „Slamvan“ automobiliu o pamatęs beginklį žmogų sustabdydavai savo automobilį ir apšaudydavai auką. Teko matyt ir grasinimus tau, tuomet iš savo kišenės išsitraukdavai ginklą arba rodydavai nepadorius gestus. Šaudydavai visur ir į visus. Taip pat man gaudant nusikaltėlį teko paragaut tavo kulkų, deja šioje vietoje tau nepasisekė ir nepabėgai. Nepamirškim mafijos veiklos, teko stebėt tave dalyvaujanti grobime. Viskas buvo tikrai gerai, bet atsirado kandidatas, kuris tave pralenkė savo aktyvumu bei veikla. Sėkmės

    Derek_Milborrow – Anketa gera, skaitėsi pakankamai lengvai. Turi tikslą ir sieki jo. Mafijų/gaujų patirties turi daug, tad pakliuvai į kandidatus. Žaidime dirbai Immortal mafijoje, užėmei įgaliotinio pareigas bei buvai "Organizuoti" klubo narys. Buvai ir likai aktyviausias kandidatas, aktyvumas nuo 300 iki 400 minučių. Pirmąją stebėjimo dieną, teko matyt kaip su mafijos nariais lavinot šaudymo įgūdžius DM zonoje. Kiek vėliau Policijos departamente susimokėjai baudą ir bėgai toliau šaudyt mieste. Vakare surinkai sąvanorių žmonių grupę su kuria užgrobėt vip zoną. Antrąją stebėjimo dieną, kėlei ridą nuosavam „Buffalo“ autombiliui o po pietų su „Organizuoti“ klubu užpuolėte „Vierchatura“. Vėliau aptikau atliekanti bausmę kalėjime o po bausmės bėgantį kariaut prieš Cosa Nostra mafiją. Puikus pasirodymas, sveikinu ir linkiu sėkmės !

    ab7dea02f5ab2ad7925836012c95a9f722.jpg

    Gaujos direktoriams linkiu sąžiningos ir įdomios kovos.

  18. 1d41d08664bf24aa02047065d1d0e34624.jpg

    Rask raktą ir atrakink kreditų skrynią !

    Įžanga:

    Senai senai, kai dar nebuvo valiutos buvo užkastas lobis, o jo žemėlapį turėjo tik serverio savininkai. Po ilgų ketverių metų, šį skrynia buvo surasta o lobis suskaičiuotas dviejų patyrusių žaidėju, skrynioje rasta 3500 kreditų. Buvo nuspręstą - lobiu reik dalintis. BET, pirmiausiai turit surasti raktą su kuriuo galėsite atverti skrynią. Forume yra paslėpta 10 raktelių. Raktai yra suskirstyti į 3 kategorijas, Bronziniai (Paslėpta: 4; Vertė: 25 kreditai), Sidabriniai (Paslėpta: 4; Vertė: 50 kreditų), Auksiniai (Paslėpta: 2; Vertė: 100 kreditų). Sėkmingos medžioklės !

    Taisyklės:

    1. Jeigu Jūsų komentarą redagavo evento rengėjas, jį draudžiama vėl redaguoti.
    2. Bandymas apgauti tolygus ban.
    3. Kai evento rengėjas redaguoja kieno nors komentarą jis būtinai parodys, kad būtent JIS redagavo, bandymas apgauti - ban.
    4. Draudžiama ieškoti rakto, neturit tvarkingos forumo paskyros.
    5. Draudžiama suradus raktą, įkyriai prašinėt kreditų. Jie atsiras jūsų sąskaitoje per artimiausias 72 valandas.
    6. Privaloma laikytis bendrųjų forumo taisyklių.
    7. Radus daugiau nei vieną raktą jų nuorodas talpinti atskiruose pranešimuose.
    8. Tik patalpinus rasto rakto nuorodą, privaloma redaguoti savo pranešimą ir pažymeti varnelę prie „Rodyti kas redagavo“.
    9. Kai kreditai bus išduoti mes redaguosime Jūsų komentarą ir parašysime „KREDITAI SUMOKĖTI“.

    Eventas vyksta:

    Eventas vyksta nuo 2014.08.20 iki 2014.09.13

    Raktų buvimo vietos, keičiasi kas 72 valandas.

    Suradau raktą, ką daryt?

    Suradus raktą, turit nusikopijuoti pranešimo nuorodą (Pavyzdys) ir užpildyt mūsų pateiktą anketą šioje temoje.

    698c6a641b38987a19a0c3cc2b20970f817.png

    Anketa:

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:
    • Kokį raktą radote (Bronzinį|Sidabrinį|Auksinį):
    • Pranešimo nuoroda:

    Nugalėtojų sąrašas:

    Raktas || Vardas_Pavardė || Kreditų skaičius

    1. Bronzinis || Agnius_Tropec || 25 kreditai.
    2. Bronzinis || Agnius_Tropec || 25 kreditai.
    3. Bronzinis || Gedvis_Slingen || 25 kreditai.
    4. Bronzinis || || 25 kreditai.
    5. Sidabrinis || Deiviux_Zipp || 50 kreditų.
    6. Sidabrinis || Sara_Silva || 50 kreditų.
    7. Sidabrinis || Sara_Silva || 50 kreditų.
    8. Sidabrinis || Bond_Alen || 50 kreditų.
    9. Auksinis || Lauzau_Standartus || 100 kreditų.
    10. Auksinis || || 100 kreditų.

    SVARBU! Nuo 09.04 (penktosios raktų serijos) raktus talpinti galės tik tie, kurie nėra iki šiol patalpinę bent 2 raktų!

    Evento rengėjai: Lukas_Mukanovas, Emilis_Evil.

    Evento remėjas: Tautrimas_Juska.

×
×
  • Sukurti naują...