Eiti į turinį

Edviinas_Drift

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.428
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Edviinas_Drift

  1. 1. Vardas_Pavarde: Joe_Luciano
    2. Užimamos pareigos: Gp Pav
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Isvykstu su draugais i kelione
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07.07 -> 07.14
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Drk, igl
     

    • Už 5
  2. Pirmiausia siūlau gerai apsvarstyti kam tau reikalingas nešiojamas kompiuteris. Jis dažniausiai perkamas, kai buvimo vieta nuolatos keičiasi, o kompiuterį siekiama laikyti kuo arčiau savęs, pavyzdžiui, studijuojama kitame mieste ir kartas nuo karto grįžtama namo, o galbūt jis darbo reikalais turi būti kiekvieną dieną pergabenamas į darbo vietą. Atvejų būna ir daugiau. Už tą pačią kainą galima įsigyti daug galingesnį stacionarų, jei jį naudosi tik namuose. Visada atsižvelk į kompiuterių duomenis: nešiojami kompiuteriai dažniausiai turi mobilias vaizdo plokštes (todėl žymima 840m ir panašiai) ir jos nė iš tolo neprilygsta tikroms vaizdo plokštėms, kurios montuojamos į stacionarius kompiuterius, tad apie aukščiausius GTA V nustatymus net neverta nieko sakyti :) Akivaizdu, kad skiriasi ne tik vaizdo plokštė, bet ir ekrano dydis bei teoriškai kone visi kiti parametrai. Gali internete susirasti 'differences between laptops and desktop computers', apie viską parašyta bus daug plačiau.

  3. Nereik botint 24/7 ir nebanins. Kiek jau kartų esu naudojęs ir nieko nepadarė.

     

    Tai su laiku padarys, nes iš tavo įkeltos foto sprendžiu, kad stats dar nedideli :D Weath savo rankom išbanins, geriausia žaisti pačiam, juk žaidimas tam ir skirtas

     

    Be to, jei kažkas apsilankėte temoje, pajautėte nostalgiją ir norite žaisti, nedvejokite ir išbandykite. F2P jau gyvuoja, tad galite žaisti be jokių apribojimų, o kelių savaičių bėgyje osrs atsiras ir bondai, kuriuos galima įsigyti už žaidimo pinigus, o šie suteikia jums P2P. Jei yra nežinančių kaip ir kas, jei turite kokių klausimų, rašykite šioje temoje.

     

    Oficialus osrs puslapis: http://oldschool.runescape.com/

×
×
  • Sukurti naują...