Eiti į turinį

Gedas_Mac

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.676
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Gedas_Mac

  1. prieš 6 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

    praėjo vos 5-10 minučių tu man jau atsakei, tu gyvenimo neturi apie ką mes kalbame, atnaujini ta foruma kas sekunde jauciu. gerai uzpiso man cia aiskintis kazka, turiu ir kitu reikalu, o ne tik su tavim cia suda malt :D dw

    Aš tikrai neprivalau tau teisintis :) ribotas intelektualinis pajėgumas blokuos supratimą.
     

    Ką veiksi ? Kokie reikalai ? Auto pliuse naujus bmw eini pasižiūrėt ? Nesivargink, už minimalke bus sunku surast ką nors padoraus. :) kitą vertus, svajones gali nešiotis su savim, kaip antai užsidėdamas automobilio nuotraukas ant profilio ir coverio. Sėkmės gyvenant svajonėse!
     

    Linkiu pakeisti savo požiūrį, išmokti kultūringai elgtis, gerbti kitą, domėtis aplinka ir būt smalsiu. Suprasti, kad materialinės vertybės nėra viskas. Tai proto neprideda. 

  2. Ką tik, Ferdinand_Porsche rašė:

    Taip tau puikiai sekasi, tu sieki kažkokio tikslo gyvenime, kurį aš jau pasiekiau. Tu pats išlipęs neseniai iš sarg'o man kažką čia aiškinsi? Butum toks protingas koki cia isivaizduoji nekurtum vaiku forume temos apie interneto greiti, kai niekas cia nieko nesupranta ir bijo paskambinti tiekejams, kaip ir tu ;-) Jei kažkas nepatinka tau ar neužtenka greičio skambink interneto tiekėjui ir dulkink protą, o ne čia kažką bandyk vaidinti vaikinuk. Sekmes

    Vien kad sėdi čia ir komentuoji, esi nieko nepasiekęs idiotas su ribotais intelektualiniais pajėgumais. Klausti yra gėris, taip žmonės progresuoja. Priešingai - regresuoja. Off topic’as tam ir yra skirtas.


    Be to, noriu pabrėžti, kad ne tavo reikalas kur aš ieškau pagalbos, tai mano atsakomybė. Pasikartosiu, šiame servery yra tikrai nemažai protingų žmonių su kuriais galima diskutuot ir išspręst problemas.

  3. prieš 7 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

    pranesk tu ka nori durneli uz bereiksmi komentavima ir izeidimus dar, man tai nerupi, 0.29eur unbanas kainuoja? Ar cia pinigai? pats esi nelabai protingas, kad negali surast forumo normalaus lietuvisko ir ten paklausti arba fb grupe kokia, tik sarge tokius klausimus ir klausinet debiliuk :4_joy: (man visa gyvenima tevai gali parupint, o tau teks dirbti nemegstama darba ir iki 65 metu taip, poto ilsetis pensijoje 1k bute jei ant tokio ir uzdirbsi) dw.

    Gaila, kad su teksto skaitymu ir suvokimu prastai, nėra man čia tikslo nei laiko eiti su tavim į kontaktą. Juokinga ir apgailėtina vienu metu, kada žmogus kalba apie kito protą, pats mokėdamas už unban’us forume. Tikrai įdomus primatas esi. Tau bus labai sunku ateity, jei darbą matuoji pagal pinigus ir dar drįsti kalbėti apie kitų algas, nevykėli. Dirbu aš jau nuo pirmo kurso savo mėgstamą darbą, kurio siekiau jau būdamas mokyklos suole. Tavo tėvai greičiau parūpins tau unban’ą forume nei gyvenimą. Su menkais intelektualiniais pajėgumais sunku suvaldyti didelius pinigų srautus. :) Taip pat siūlau tikrai susirūpinti su savo požiūriu į save ir į kitus, nes kažkas netolimoje ateity tikrai gers kefyrą su bulvėm ir valgys bomžpakius chruščiovkei už minimumą. Sėkmės 

    • Patinka 2
  4. prieš 39 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

    Neleist laiko namie ir išeiti į lauką?

    Na kaip tu mokėsi nemažus pinigus už internetą (kaip TU mokėsi, o ne tėvai duos), galėsi rašyti pasiūlymus ką man veikti laisvu laiku. 
    Turiu pasakyti, kad aš nežaidžiu, neleidžiu savo brangaus laiko žaidimams (priešingai nei tu, bandydamas freepost’int ir rinkti pranešimų skaičių forume), šis serveris ne išimtis, tačiau bendruomenė, kurioje tikrai nemažai kremtančių IT specą, viliuosi, kad gali atsakyti į iškilusius klausimus. 
     

    PS. Už bereikalingą komentavimą pranešiau, manau tokių kaip tu turėtų būti kuo mažiau. :) Esi toxic’as ir nevykėlis, kuris tai jau tikrai turi pakvėpuoti tyro lauko oro. 

    • Už 1
  5. Sveiki, turiu problemą dėl interneto greičio. Turiu planą - 1 Gb/s. tačiau atsidarius control panel ties interneto greičiu rašo 100 Mb/s. Turiu Cat 5e kabelį kuris turi galimybę išspausti maksimalų interneto greitį, taip pat realtek gaming gbe tinklo plokštę. Laidas iš routerio 1 angos įkištas į kompiuterio lizdą. Bandžiau keisti ir duplex tačiau nepadėjo. Gal turit kokių idėju ?

  6. prieš 3 valandas(-ų), Admin_Bumeris rašė:

    Vistiek manau padaugino, 750W, kad ir OC viską būtu užtekę, Ryzen 3950x labai taupus procesorius, bet dėl nežinomo gamintojo matyt ir reikia 850W. Dar net nesirinkai aušintuvo pats, o OC norėsi, tai irgi nežinia kiek ten tau pavyks.

    Aušintuvą pachekinau internete, tai ir nemažai apie 200W. Dabar jau net įkišus PC jungtį į rozetę (net neįjungus pačio kompiuterio), išmuša namie saugiklius :D absoliučiai viską suparalyžavo.

  7. prieš 52 minutes(-ių), Admin_Bumeris rašė:

    O tai kas ten per žvėris, kad 850W reikia?

    Ryzen 3950x, RTX 2080 Super OC, 32 gb ram, 1 TB SSD, 2 TB HDD. Jie jaučiu truputi į didesnę pusę tuos W suapvalino. Kadangi pas mane studijos bei darbas yra susijes su 3d modeliavimu, vizualizavimu, tai principe pas mane viskas overclocke vyksta.

  8. prieš 3 valandas(-ų), Admin_Bumeris rašė:

    Bus maitinblokis, o čia jaučiu pirkai surinktą PC iš kokio kilobaito, kur pigiausius maitinblokius įdeda, kurie max 2 metus laiko.

    Jap, iš kilobaito. 850W https://www.kilobaitas.lt/Korpusu_mait_saltiniai/Chieftec/CHIEFTEC_BDF_850W_CM_80PLUS_Br/BDF-850C/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_403&ID=782486 . Na supratau. Žiauriai cool, nors visą konplektaciją pražiūrėjau, tas maitblokis nešoko man į akis

  9. prieš 3 valandas(-ų), Admin_Bumeris rašė:

    Kai įkišta vaizdo plokštė automatiškai išjungiama integruota, todėl ir nieko nerodė, galima nebent per bios nusistatyti, kad veiktu su ja. Tai, kad senas veiktu su HDMI irgi reikia kažką BIOS pakeisti manau.

    Ai tada super, mačiau internete daug video kaip tai pasikeisti :D Ačiū tau labai ! Pas mane jau kita problema dabar atsirado :D tik įjungęs naują PC namie išmušė saugiklius ir dar pc kažkas subumsėjo :D . Įtarimas, kad kažkur trumpina, reikės nešti atgal į shop'ą :D Mokslo metai artėja, reikės modeliuot dalykus blender'į ir 3ds maxe, o pagrindinis įrankis bus garantiniam :DD

  10. prieš 18 minutes(-ių), Admin_Bumeris rašė:

    Jeigu kiši į motininę, tai naudoja integruotą vaizdo plokštę iš procesoriaus. O senas be GPU išvis yra ar ji tokia sena, kad HDMI nėra? Nes labiau motininės neturi HDMI negu vaizdo plokštės.

    Aha, tik keista, kad jei naudoja integruotą plokštę iš motininės, tai kodėl nieko nerodė :D apart "Entering power save mode". Na senas PC turi GTX 750 ti GPU ir galimybę connectint tik iš VGA. Aišku HDMI jungtis yra tik viena (dėl uždaro korpuso negaliu pasakyti ar kišu į motininę ar į vaizdo) ir kai pastarąją įkišu į seną pc rodo tą patį užrašą kurį nurodžiau ankščiau

  11. Sveiki,

    Taigi turiu problemą su 2012 Dell S2340L monitoriumi. Nusipirkau "HDMI to HDMI" kabėlį "SINOX SOV7962". Norėjau pakeisti savo seną VGA.

    Kai įkišau kabėlį į abi puses - vieną į monitorių, kitą į stacionarų kompiuterį monitorius neatpažįsta HDMI ir tik įjungus PC rašo "Entering power save mode". Su VGA jungtimi viskas veikia gerai.

    Kai paspaudžiu bet kokį mygtuką monitoriuje, rašo: there is no signal from my computer so try to press any button. Bandžiau - neveikia.

    HDMI pirkau su vienu tikslu. Nusipirkau naują PC. AMD Ryzen 3950x su RTX 2080 Super, 32 GB ram. Bandžiau prijungti savo monitorių per HDMI kabelį, ten ta pati situacija. Taigi nežinau ką daryti. Su senu kompiuteriu HDMI kabelį išbandžiau tik dėl to, kad įsitikinti, kad problematika ne su nauju PC, bet monitoriuje ar kabely.

     

    Prašau pagalbos.

  12. prieš 2 valandas(-ų), Santiegoo_Pacinoo rašė:

    " Žinau, kad dauguma čia žaidžiančiu amžiaus cenzas neviršija 15 metų, " Mane šitas prajuokino :) Sakai jog dauguma čia žaidžiančiu neturi daugiau 15 metų, bet mašina žadi matine spalva dažyti :D Nežinau nei vieno žmogaus kuriam patiktu matinė spalva ir būtu virš 16.

    Mašinos geros, dėdžio dukra ( puseserė) turi , nusiskundimu neturi, važiuoklė gan patvari o galios užtenka kadangi ji lengva.

    :DDD Prajuokinai.. Kas aš užsimaniau dažyt matine spalva, tai db aš tipo suvaikėjau ? :DDDDD Slysk iš temos.

  13. prieš 11 minutes(-ių), Lukis_Kukis rašė:

    šiaip 2,7k  euro už tą skarbę tai nemanau ar tavo kišenei į naudą... Aišku jei tau ji patinka , tau tikrai ne sargo forume reiktų klausti , o cooper'ių forumuose klausinėtis. 

    Ieškau, bet daug informacijos iki šiol neradau.

  14. prieš 8 minutes(-ių), Anthony_Nelson rašė:

    Na ką galiu apie juos pasakyt, neteko su jais susidurt,čiupinėt. Paprasta, judri miesto mašina. Apie atsiliepimus daug negirdėjęs, bet kiek girdėjau patikima mašina, kuro sąnaudos yra tikrai gan mažos 5-6l/100km. Bet žiūrėkis bent 1.6 varikliu nes 1.4 variklis silpnokas.

    Jap, ačiū kad pakomentavai.. Bandysiu žiūrėt su 1.6 varikliuku.

  15. prieš 6 valandas(-ų), Lukas_Mirror rašė:

    Kaip mašina, hečbekas neblogas (dizainas kaip kam, salonas tragiškas bent jau man). Bet eksploatavimas nebus toks pigus, ir mano manymu už 3,5k būtų galima rasti geresnių variančiukų. Kiek žiūrėjau užseniečių atsiliepimus bent jau tų modelių 1.6 pavaros nelabai patikimos. Na bet jei jau taip traukia tie miniai... ką padarysi :13_upside_down:

     

    P.S Nesumąstyk jų automato imt, neduok Dieve.

    Ačiū už nuomonę :D Automatas ir man kažkaip nepatikimai atrodo :D TIK mechaninę :D

     

×
×
  • Sukurti naują...