Eiti į turinį

Mccarei_Tfozzi

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.943
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Mccarei_Tfozzi

  1. 9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

     

    Sveiki, kaip visi ir žinote buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos lyderis. Senasis buvo nušalintas, neišbuvęs direktoriumi nei mėnesio ir buvo įtrauktas į juodąjį sąrašą. Anketų skaičius nebuvo stebinantis ir išsirinkom tik 2 kandidatus. Štai ir kandidatai:

     

    John_Crons 

    Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi nedaug bet esi mafijų/gaujų gyvenime žinomas žaidėjas. Serveryje dirbai „The Ballas“ gaujoj ir pirmą kartą buvai pastebėtas, kai kartu su gauja grobėt miesto zoną. Sutikau tave narkotikų grobime, po to lakstei bazėje, sukai ratus po /tpbull kalnus, stovėjai AFK ir vis atsijunginėjai. Palyginus tave su apačioje esančiu žmogumi, tu turėjai pasirodyti ženkliai geriau, kad laimėtum šiuos rinkimus bet nenustebinai su savo veiklą ir šį kartą tau trūko tik to kadangi aktyvumas būvo labai geras.

     

    Afigenas_Mantas

    Štai ir naujasis „Immortal“ mafijos lyderis. Anketa geriausia iš visų bei mafijų/gaujų patirties turėjai daugiausiai iš visų kandidatų. Serveryje senesniems žaidėjams esi labai gerai žinomas žaidėjas ir ne kartą buvęs valdžioj. Dirbai „The Ballas“ gaujoj ir aktyviai dalyvavai veikloje. Stebėjimo metu turėjai reikalų su teisėsauga ir nuo jos bėgai, bet galiausiai tavę pagavo ir tu sėdai į kalėjimą bet ten turėjai ką veikt ir šaudėisi /tpdm su serverio žaidėjais. Patikrinus tavo aktyvumą jis buvo – 200 minučių. Tikiuosi pasirodysi gerai ir atgaivinsi Immortal mafija.

     

    Naujasis „Immortal“ mafijos lyderis - Afigenas_Mantas

     

    DPKT/NGPT

    • Patinka 28
    • Ačiū 2
    • Haha 5
    • Už 7
    • Prieš 1
  2. VBSvmxb.png

     

    Sveiki, kaip jau daugelis žinote buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos krikštatėvis, nes senasis Gvidas_Rava buvo nušalintas už savo pavaduotojo klaidas. Į direktorių užpildė labai mažai žmonių, bet nieko nepakeisi, vistiek reikia iš kažko rinktis. Todėl netempsiu gumos ir kviečiu jus susipažinti su kandidatais kurie konkuravo dėl direktoriaus pareigų.

     

    Aurimas_Winstone - Patirties mafijose ir gaujose turintis žaidėjas, esi sukaupęs 1'500'000xp vien tik dirbdamas mafijose ir gaujose. Esi buvęs valdžioje, užpildei gera anketa todėl tave ir paėmėm tarp kandidatų. Tiesa sakant labai tavęs pastebėti nepavyko, kadangi buvai užblokuotas ir neatsiblokavai todėl šį kartą apie tave tiek.

     

    Edvinas_Jaskevicius - Užpildei paprasta ir aiškia anketa, perskaičius matėsi, kad nebandai išsiplėsti ir prirašyti labai daug, kad patektum tarp kandidatų. Vien dėl paprastos anketos patekai tarp kandidatų. Į direktorių jau pildai ne pirmą kartą, bet šį kart tau pavyko atsidurti tarp kandidatų. Žinoma paėmė tave į kandidatus nenusivylėm, nes pasirodei tikrai neblogai. Žaidime dirbi "The Ballas" gaujoje su gaują kariaujat prieš priešininkus, baigiant veiksmui, kiek stebėjau dalyvavai klubo veiksmuose ir lavinai šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje. Į dieną žaidime praleisdavai vidutiniškai apie ~ 2-3val, per jas beveik niekada nepaleisdavai ginklo iš rankos. Bet kitas kandidatas pasirodė geriau ir šį kartą tau nepavyko, bet nenusivilk ir lauk kitų rinkimų. Sėkmės.

    Donas_Paulas - Jau nebe pirmą ir nebe antrą kartą pildai į direktorių, porą kart buvai gavęs kandidatą, bet šis kartas tau sėkmingas pagaliau pasiekei savo. Užpildei kaip ir įprastai gera anketa todėl patekai tarp kandidatų. Žaidime dirbi "Grove Street" gaujoje kaip ir Edvinas, kariauji prieš priešininkus. Laisvu laiku kai jau nebėra veiksmo, esi klubo "Družokai" lyderis ir darai veiksmą savo klubiečiams. Taip pat keli ridą, žvejoji. Lavini šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje ir kvieti kitus prisijungti prie /tpdm zonos. Tavo veikla buvo įvairi, ne taip kaip pas Edviną. Esi buvęs "Cosa Nostra" mafijos direktorius per kitą paskyrą, ji tau nenusisekė bei neišbuvai vieno mėnesio, bet išsipirkai neseniai direktorių juodąjį sąrašą, todėl atsižvelgiant kad tai buvo seniai, duodam tau antrą šansą. Tikiuosi šis kartas bus sėkmingesnis ir direktorių išlaikysi bent jau reikalingą laikotarpį t,y 1 mėnesį, bus sunku, bet tikiuosi mūsų pasirinkimas yra geras. Sėkmės nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.

     

    @NGPT

     

     

    • Patinka 5
    • Ačiū 1
    • Haha 17
    • Už 1
  3. 6843df0b45154ffe4d7f3fdef005ab3b655.png&

    Sveiki!

    Jau turbūt daugelis žino jog būvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Senasis direktorius, Jefro_Grand atisakė savo posto dėl neaiškios priežasties. Anketų skaičius nebūvo stebinantis bet atsirinkom 3 kandidatus kurių anketos bei įdėjos mūms patiko. Pačia apžvalga stengiuosi padaryti kažkiek įdomesnę. Netempiant gumos štai ir mūsų kandidatai:

     

    vf5GiQ9.png&key=6db2f21f28d5b4ce819e3990

     

    Rauna_Stoga

     

     Nesi labai žinomas tarp mafijų ir gaujų ir patirties neturi tiek kiek tavo kandidatai bet tavo anketą labai sudomino. Esu ne viena karta sutikęs tavę kariaujant ir matosi jog tarp mafijų ir gaujų esi ne naujokas. Skiriant tau kandidata tikėjaus pasirodysi gerai tačiau tu mus nuvyliai. Pirma stebėjimo vakara tavęs žaidime visiškai nesutikau, jei neklystu būvai pražaidęs ~40min. Antra diena tavęs vėl nesutikau.

     

    Njwjb18.png&key=3edf4af3951c3fff93e5e1be

     

    Gvidas_Rava

     

    Anketa tavo būvo visai gera, išdėstei viska aiškiai ir parodėi kodel turėtumėm imti į kandidatus. Patirties turi nemažai, esi senbuvis ir tikrai gaudaisi tarp mafijų ir gaujų. Pildai į direktoriaus postą jau nepirma karta tai į kandidatus įmdavas nesudvėjojau. Pirma stebėjimo vakara būvai labai aktyvus, pražaidei ~400min bet su veiklą nenustebinai. Būvau sutikęs tavę /tpdm 1 kartą ir pagavau žvejojanti ne viena karta. Poto pastebėjau jog tavo klubas būvo užimtas, bet tu nieko į tai nereguodamas toliau žvejojant. Nepatiko į tai žiūrėti kandagi pildai į mafijos direktorių ir nesutikau tavęs kažko darant įdomesnio. Antra stebėjimo diena dalyvavai Grove Street veikloje, vėl būvai nuėjęs į /tpdm bet tavo veikla būvo labai panaši į vakar dienos stebėjima. Būvai pražaidęs ~120min kas pagirtina bet kita kartą reikėtu įvairesnios veiklos. Sekantis kandidatas tavę lenkė ties veikla. Neteko išgirsti iš tavęs nei žodžio per gaujos karus ir nelabai mačiau tavę teamspeak'ę.

     

    TIE81J3.png&key=c59a3e51bc127d50e4a9c5cf

     

    Danka_Malibu

     

    Senas projekto žaidėjas, labai gerai žinomas tarp mafijų ir gaujų ir ne viena karta turėjęs valdžia. Rašinys tavo patiko, į viska būvo atsakyta trumpai ir aiškiai. Pastarasios tavo valdžios būvo sėkmingos tai to ir užteko jog patektum tarp kandidatų. Veikla žaidimę būvo įdomi, dirbai Grove Street gaujoj bei būvai klubo pavaduotojas. Didžiaja dienos dalį kariavai su klubais, kai nebūvo ko užimti šaudėi miestę ir nervinai teisėsaugininkus. Tavę teko sutikti /tpdm ir nemaža laiko tarpa prasišaudėm. Raginai visus kitus serverio žaidėjus ateiti pasišaudyti. Dienos aktyvumas siekė ~300min. Antra stebėjimo diena veikla būvo panaši, kariavai vėl su klubais bei dalyvavai gaujos veikloje. Sėdadami tam pačiam teamspeak'ę teko išgirsti kaip vadovauji savo klubui ir gaujai. Nebijai kalbėt bei vadovauti komandai kas yra svarbu šiame poste. Trumpai tariant, mačiau viska ką ir norėjau matyti iš būsimo mafijos direktoriaus. Linkime sąžinigu karų bei sėkmės valdant mafija.

     

    Naujasis Naujas „Cosa Nostra“ mafijos krikštatėvis - Danka_Malibu!

    • Patinka 16
    • Ačiū 2
    • Haha 11
    • Sutrikęs 1
    • Už 3
    • Prieš 2
  4. 27/08/2017 at 08:20, Petras_Kav rašė:

    Esmė tame kad ryžas pats ahuėlino,bet pats ir gavo i savo ryža barzda. Ryžadarzdis maivėsi o Floyd'das buvo ramus. Kaip gaidys pasirodė prieš į ringą ieinant. Bet po ringo liko šūdo gabalu. tik nauda tokia kad šaibu gavo. Jei neklystu vienas geras smūgis buvo vertas 1,3mln. 

    Kova: 

     

      Parodyti paslėptą turinį

     

     

    Tai tas ahujielinimas nera kad cia tipo isgazdinti kazka :D metosi tais zodziais tiesiog kad kova parduot, aplamai ne kova cia buvo o cirkas kazkoks ;DD jo patirties boksininkas turejo suraityti ta mcgregora per pora roundu jei tiek, visa kova rankas nuleides vaiksto o ant koju vos pastovejo jau nuo 5~ roundo kazkur tai. As bent jau manau kad cia viskas buvo del tu pinigu, mcgreggoras zinodamas kad prapis atejo i ta kova.

  5. 1. Vardas_Pavarde: Mccarei_Tfozzi
    2. Užimamos pareigos: Grove street pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): šiandien kažkodėl nėra interneto, galbūt tiekėjai kažką daro dėl pastarųju ddos atakų, nežinau kada suvarkys gali užtrukti porą dienu, o savaitgali ( penkt vakare - sekm) būsiu išvykęs. Jei internetas atsigaus, prisijungsiu šį vakara bei rytoj iki maždaug 21h.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 12/17 - 12/20
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: direktorius - paulius_sfit

  6. Tu zinai kad as zinau kad jie tavo, nes losdavai tu su jais ir rasinedavai dar man, kartu dar zaide esam ir su sitais tavo acc, tai isvada tokia, kad tu cia bandai apsigint nuo situ sampiniu. Be reikalo zinok, akivaizdu cia viskas ir taip :D

     

    apsiramink rokandai, vistiek nieko neįaiškinsi čia jiem, gi pats jau senai tai supratai :D

  7. Tai kad as pats i steama nei bsk neikises csgo gifta esu gaves bet betint galiu.

     

     

    Neina. Turi įsimest 5 eur kad galėtum tradint, eitų betint tuo atvėju, jei būtum nusipirkes žaidimą iš pačio steam store, o ne gift pavidalu.

     

     

    Betinti galima jei nėra walletas atidarytas, bet tik neis pirkti iš community marketo.

×
×
  • Sukurti naują...