Eiti į turinį

Aiwar_Borodach

Nariai
  • Turinio skaičius

    352
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Aiwar_Borodach

  1. http://www.filmai.in/2515-keista-benzamino-batono-istorija-the-curious-case.html

    Pagal F.Scott Fitzgerald 1920 m. istoriją apie vyrą, kuris gimė būdamas 80-ies metų senukas ir kasmet vis jaunėjo. Apie žmogų, kuris kaip ir mes visi, negalėjo sustabdyti laiko...

    „Mano vardas – Bendžaminas Batonas ir aš gimiau neįprastomis aplinkybėmis“, - taip prasideda 1920-ųjų metų F.Scott Fitzgerald istorija. Taip prasideda ir naujas Davido Fincherio filmas „Keista Bendžamino Batono istorija“. Pasakojimas apie žmogų, gimusį senuku ir kasmet jaunėjančiu. Filme seksime jo gyvenimo istoriją, prasidėjusią Naujajame Orleane I-ojo Pasaulinio karo pabaigoje 1918-aisiais ir atlydėsime iki XXI-ojo amžiaus. Seksime istoriją, kuri bus ir keista, ir neįprasta, ir jaudinanti - per visą gyvenimą, kuris tikrai neprimena nei vieno iš mūsų gyvenimo.

    Gal viskas nebūtų taip sudėtinga, jei būdamas 50-ies Bendžaminas Batonas (akt. Bradas Pittas)nebūtų sutikęs ir pamilęs žavios 30-metės (akt. Cate Blanchett). Du žmonės susieja savo gyvenimus, bet jų laimingai pabaigai nėra jokios galimybės. Jie gyvena visiškai skirtingus gyvenimus: jis jaunėja, ji sensta. Ir nesvarbu, kad viduje jie jaučia tokius pat jausmus – tiesiog laikui bėgant būti kartu tampa neįmanoma...

    „Keista Bendžamino Batono istorija“ – tai didingas pasakojimas apie neįprastą žmogų ir apie jo kelyje sutiktus žmones, aplankytas vietas, apie jo meilę ir išgyvenimus, apie gyvenimo džiaugsmus ir apie mirties liūdesį. Ir apie tai, kas nepavaldu laikui...Kaip sako režisierius, „tai tamsus,bet kartu ir romantiškas filmas, kuris nepaprastu būdu paliečia mirties temą...“

    Papildoma informacija:

    Trukmė: 166 min

    Režisierius: David Fincher

    Kategorija: Dramos, Fantastiniai, Mistiniai, Romantiniai

    Aktoriai: Cate Blanchett, Brad Pitt, Julia Ormond, Faune A. Chambers, Elias Koteas, Donna Duplantier, Jacob Tolano, Earl Maddox, Ed Metzger, Jason Flemyng, Danny Vinson, David Jensen, Joeanna Sayler, Taraji P. Henson, Mahershala Ali

    Žiauriai žiauriai geras filmas! Paliko daugybę įspudžių. Visiems, kas nematė šio filmo, siūlau butinai pamatyti, nepasigailėsit ;)

  2. Myliu "Rokis Balboa" aktorių - Sylvester'į Stallone :) Visus jo filmus žinau :) "Rokis Balboa" visas dalis esu matęs daugybė kartų, bet jis niekados neatsibosta ir neatsibos, nes jis suteikia labai daug stiprios motyvacijos niekados nepasiduoti :)

  3. Esu mokykloje daug ko prisidirbęs... Žiauriausiai buvo tai, kai per dailės pamoką nupiešiau gaidžiui kiaušinius ir tada mokytojai pamačius greit suplėšiau ir išmečiau į šiūkšliadėžę savo meną. Klasiokes nubėgusios prie šiūkšliadėžės pradėjo stumti, jog nemoku plėšyti, viską suklijavo ir parodė mokytojai, o ta parodė auklėtojai, o paskui pasakė ir mamai... Arba žiauriausia, kai klasiokės paožino apie mus su klasioku, kokį raštelį joms parašėm... Ten buvo parašyta "Išsitrink pyz*a su česnaku" :DDDDDDDDDDDD iš pradžių juokėmės juokėmės, o paskui mažą nepasirodė, kai iškvietė mama, tai buvo rimtas pokalbis su auklėtoja ir mama... {nu patys primeskit situaciją...} :DDDDD Buvo labai didelė gėda. (facepalm)

  4. http://www.filmai.in/2670-padauzos-the-goonies-1985.html - Filmas fantastinis, nuotykių. Vaikystėje labai mėgau žiūrėti šį filmą. Manau, kam patinka tokio tipo filmai, tiem patiks ;)

    Brolių Mikio ir Brendono šeima turi finansinių sunkumų. Ką gali padaryti du berniukai, kad išgelbėtų savo namus? Jų tikslas – rasti lobį. Kartu su draugais išstudijavę apylinkių žemėlapį, jie atkreipia dėmesį į vieną olą ir netrukus išsiruošia ieškoti lobio. Tačiau jie niekaip negalėjo numanyti, kad kelią pastos “konkurentai”. :)

  5. Sylvester Stallone, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Rob Schneider, Samy Naceri, Leonardo Dicaprio, Jean Claude Van Damme, Vin Diesel, Adam Sandler, Arnold Schwarzenegger, Brad Pitt, Bruce Willis, Damon Wayans, Daniel Stern, Eddie Murphy, Frank Faison, Marlon Wayans, Ice Cube, Steven Seagal, Nicolas Cage, Jackie Chan, Jason Statham, Jet Li, Joe Pesci, John Travolta, Macaulay Culkin, Martin Lawrence, Shawn Wayans, Wesley Snipes, Will Smith, Lochlyn Munro, Micheal Clarke Duncan, Danny Devito, Bruce Lee, Cuba Gooding Jr, Craig Robinson, Terry Crews, Morgan Freeman, Al Pacino, Tom Sizemore, Antonio Banderas, Tim Robbins, Richard Pryor, Tom Hanks, Gene Wilder, Jack Nicholson, Clint Eastwood, Harrison Ford, James Gandolfini, Robert De Niro, Bill Murray, Ray Liotta, William H. Macy, Mel Gibson, Ashton Kutcher, Brendan Fraser, Burgess Meredith, Burt Young, Christopher Walken, Dan Aykroyd, Denzel Washington, Dwayne Johnson, Chris Farley, George Clooney, Gérard Depardieu, Hugh Grant, Hulk Hogan, Mark Wahlberg, Jason Flemyng, Jean Reno, Jim Carrey, Jim Varney, John Candy, Kurt Russell, Laurence Tureaud, Carl Weathers, Matt Damon, Michael Keaton, Charles Grodin, Paul Walker, Quentin Tarantino, Robin Williams, Johnny Depp, Rowan Atkinson, Russell Crowe, Sean Connery, Steve Austin, Steve Martin, Luke Wilson, Tim Allen, Tom Cruise, Vinnie Jones. :rolleyes:

×
×
  • Sukurti naują...