Eiti į turinį

Aldass_Macius

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.587
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Blog'ų komentarai parašė Aldass_Macius

  1. prieš 8 minutes(-ių), Fokus_Marokus rašė:

    Nu sorry, jei tu laikai išžagintojus arba žiaurius maniakus bei žudikus žmonėm, tai tada nesupranti ir kitos pusės - tai yra tų, kurie nukenčia nuo to žudiko. Jie praranda brangų žmogų, kurį augino, mylėjo ir kartu gyveno, o tas, kuris nužudė, tavo nuomone, kadangi irgi žmogus, turi vėliau vaikščiot ant švarios žemės kaip niekur nieko?

    Nu tai aisku,nuzudom ji ir bus ramu...tu toki sakini ,nori panaudoti fokusai...kuo maziau ,tokiu vaikscios tol bus ramu..o tokiu yra nemazia,reiktu ne viena elektoros kede uzkurti:D Nuzudysi viena,atsiras ir kitas,ju neiisnaikinsi visu.

    As nesakau,kad jie vaikciotu ramiai,ant zemes.Tam yra kelejimai @Mantas_Zalgirietis as su jo nuomone visiskai sutinku.

  2. prieš 1 minutę, Fokus_Marokus rašė:

    O kodėl iškart kalbi apie artimuosius? Juk pilna žiaurių nusikaltėlių yra gyvenę be tėvų, vaikų namuose augę ir t.t. Aš kalbu, jog reikia bausti mirties bausme tuos, kurie nužudo daug žmonių, yra pasikartotiniai atvejai ir žudikas nenurimsta. Psichologai nepadės tiek, kad žmogus paimtų ir pasikeistų. Mirties bausmė būtų psichologinė motyvacija nedaryti to, kas šauna labai blogo į galvą. Be to, jei žmogus sutrikęs, jis visada gali pats bandyti keistis, pakalbėti su artimaisiais arba su tais pačiais psichologais.

    Supratau tavo nuomone,jei suniukas ikanda zmogujdu kartus ,ji reikia zudyti..Gerai sakai ,kad tas kur neturi artimu,juo nereikia rupintis ,ir ziureti ,kas jam blogai? Sodinti i kede ir kratyti?

    Tu manai ,kad zmogus neturintis artimuju ,ir zudo ne viena ,ir ne du kartus,jis yra ne zmogus?Panaikinam ji ,ir problema ispresta..

    Supranti ,tu esi teisininkas,as daugiau psihologijos zmogus,tu man rodai fakta,ir galvoji viskas aisku..tu debilas jei nemaitai,o as kitaip mastau ,tu man parodai fakta ,ir sakau tau ,tu nesuprati.

     Kuo mes skirsimes,nuo to zmogaus ,tarkim recidivistas nuo jo?? Jei mes irgi ta paty darysime?Mes zudysime,tik kita forma..cia tas patc ziaurumas...ir niekuo nesiskirsime nuo jo

  3. Taigi,atsiprasau ,kad ne TL raidemis rasysiu,nes nera pas manes tokiu.Nezinau as tavo nuomones Fokusai,tu pries ar uz ,bet manau ,kad uz ,nes tu esi teisininkas.Tau ,gal is profesines puses butu idomu negrineti,o is zmogiskos  puses nezinau tavo ,nuomones.

     As isdestytiu savo nuomone.As humaniskas zmogus,ir zinoma esu pries.Pagalvokite visi ,o jei jusu broli,mama,teti ar jus pacius nubaustu mirties bausme.Visi pagalvokite,ar jusu artimas zmogus ,padarytu kaska ziauriaus ,ar atleistumet jam? Mano manymuj ,kad daugiau ,nej puse zmoniu savo artimuj atleistumet,ir nenoretumet,kad ji ten su elektra kratytu.

      Mes mokame tik teisti,ir neziureti aplinkybiu,mes zmones tokie esame.Mano manymuj,zmones padare ,kaskokius baisius dalykus,turi psihologines traumas,arba psihiskai nesveiki,ir jiems pirmoj eilej reikia suteikti psihologine pagalbos ,o ne i elektros kede.Kai pasako psihologas ,kad zmogus yra visiskai sveikas,kai nuzudo ten 4 zmones,man net juokinga darosi....koks zmogus galetu psihiskai sveikas nuzudyti ten 4 zmones.Nej vienas to nepadarytumem.

     Toliau tesiant ,apie mirties bausmes ,jei mes pradetumem daryti mirties bausmes,manau mes niekuom nesiskirtumem nuo trecio pasaulio zmoniu...ir pradetumem daryti mirties bausmes dazniau,nes mes zinom kokie lietuviai yra...

    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...