Eiti į turinį

Brius_Willis

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.457
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Brius_Willis

  1. Naudok termo pastas iš geru firmu kaip Cooler Master arba beQuiet kompanijų. Asmeniskai naudojau Cooler Master

    (svarbu būtu žinomos, nesinori naudoti kaškokios keistos ir nežinomos kompanijos, kadangi gali atsitikt nesamoniu ir bus bloga termo pasta).

    Daug rizikų nėra keičiant, svarbu kad daug nepridėtum ant CPU. (užtenka 1 ryžiaus dydžio), o šeip tai apskritai termo pasta daug nepadės.

    Čia gali būti kad tavo kompiuterio vidus yra purvinas ir blokuoja išeinanti karšta ora iš GPU ir pnš. Siulyčiau pasivalyt, arba PC negauna užtenkamai vedinimo.

    Dar gali būti kad tavo CPU oro (jeigu pas tave oro) cooleris yra per mažas todėl negali gerai pravedinti vidu.

     

    (pats stačiau savo PC tai tikrai žinau apie ka kalbu)

    • Už 1
  2. Sveikas. Aš pats turiu Logitech G27 vairą ir naudoju ant simulatorinių žaidimų kaip Euro Truck Simulator 2. Tau reikėtu atsisiusti ju draiverius tam vairui arba jų sukurtą SOFTWARE pvž ant G27 vairo yra padaryta programa specialiai tam pavadinimu : Logitech Gaming Software , ji skirta pajungti vairą ir paskui kartu paleisti žaidimą kad galėtum naudoti tą vaira. Tu pabandyk paieškot jie turėtu turėti.

  3. Asmeniškai man nerūpi,nes turim visi savų problemų. Nori įstoti į Europos Sąjungą,kam? Ji vistiek sugrius greitai,o Ukriana dar ekonomiką pabloginti gali. Nežinau,aišku mano nuomonė ne populiariausia,bet jau nusibodo matyti tuos straipsnius apie Ukrainą.

    Pakalbėjas su savo tėvais šiektiek dėl tokių nesamonių man jie pasakė 'Ukrainoje yra tik paskirto laiko pasai (Passport),dar žinoma ,kad ukrajinoje pasienis nepraleidžia rusijos žmonių į kitas šalis,todėl jie nori eiti į Europos sąjungą,o Ukrainos valsybė nenori.Todėl tokios nesmaonės darosi.

  4. Kūrva, Danai, nervini, galvok ką šneki. "Skysti" sprendimai, pats esi skystas jei taip kalbi. Atrodei normalus, bet jei taip šneki tada **. :) Jei tau pora savaičių neužtenka poilsiui, ir tai sugebi įvardinti "nežinojimą ko nori" tada duosiu tik vieną patarimą, kai sulauksi pilnametystės tada taip šnekėk, nes dar nesubrendai jei nesusivoki laiko ribose. :)

    Doni pasakysiu tau tiesiai šviesiai : Tikra tiesa.Tikrai apgalvotai apie jį šneki :D

×
×
  • Sukurti naują...