Eiti į turinį

Tamosius_Naches

Nariai
  • Turinio skaičius

    722
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Tamosius_Naches

  1. "Susisiekta su teisėsaugos direktoriais ir suorganizuotos mini varžybos. Daugiausiai nelegalių krovinių atėmusi sritis bus apdovanota paskatinimu. (Teisėsaugai)" 

     

    Varžybos baigtos. Jas laimėjo S.W.A.T. komanda. Muitinės nariams bus išdalinta 100m, o direktorius jau apdovanotas 12 valiutos. 

     

    P.S. Paskutinai kroviniai jūsų ponaičiai :P

    1. Tamosius_Naches

      Tamosius_Naches

      @Karis_Baltrusaitig ne seni, niekas nestumia, bet faktas tame, kad laimėjimas šitas jūsų nėra garbingas. Savus siūsti i trv, kad duotu konfiskuoti krovynį yra žlugimo rodiklio viršūnė:DDDDD

    2. (Žiūrėti 9 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. "Susisiekta su teisėsaugos direktoriais ir suorganizuotos mini varžybos. Daugiausiai nelegalių krovinių atėmusi sritis bus apdovanota paskatinimu. (Teisėsaugai)" 

     

    Varžybos baigtos. Jas laimėjo S.W.A.T. komanda. Muitinės nariams bus išdalinta 100m, o direktorius jau apdovanotas 12 valiutos. 

     

    P.S. Paskutinai kroviniai jūsų ponaičiai :P

  3. [2020.03.19] Prie komandos prisijungė Staska_Paradise

    [2020.03.19] Iš komandos pašalintas Staska_Paradise 

     

    Rekordas

  4. Komentuok po šią būseną ir turėsi galimybė laimėti bilietą į ,,Plaukimo varžybos" noriu priminti, kad tai paskutiniai 4 bilietai bus atiduoti ką jums reikia daryti tai pakomentuoti po šią būseną iki 17:00 ir dalyvauti loterijoje. 

  5. @Misha_Tikras Man rytas dabar prasidėjo, o tu jei pamiršai ryte pasidaryt mankštą, tai siūlyčiau pasidaryti dabar, kad galėtum kuo daugiau taisyklių pažeidėjų nubaust.

     

  6. Citata iš ,,gerbiamo“ Cames: ,,bet šį papeikimą rašau kaip žinute dpkt nariams , kurie man atrodo jau užmiršo , kad yra šiose pareigose. 

     

    Nei aš, nei Arnas, nei Kornelijus, nei Tautrimas, nei Bumeris, nei dar po velnių, kuris nors iš moderatorių, ar serverio žaidėjų, neatsakome už Jūsų sargo pinigus, kuriuos išleidinėjat taip, kaip norit šitame žaidime. :) Ar jūs valiutą perkat, ar jūs žaidžiat rybą, monetą, kartingais ar dar kokį biesą - tai ne mūsų reikalas. Jei jus kas ir scamina, tai velniai griebtų - čia JŪSŲ ir tik JŪSŲ PROBLEMA, kad nesugebat susirast tarpininkų ar žaist su tais, kurie yra tinkamos reputacijos ir nėra pagarsėję apgavikai. Tad įsikalk sau į makaulę, kad tai ne mūsų ,,jurisdikcijoj" ir tik jūs atsakot už savo turimą žaidybinį turtą. O dėl Dankos, tai nesupratau kodėl jam tas papeikimas, jei jis ne valdžioj apskritai dabar. :) Peace.

  7. LIVINU SARGA... SU BALANDŽIO PIRMAJĄ, GYVENIME MANĘS NEATSIKRATYSIT KRV

×
×
  • Sukurti naują...