Eiti į turinį

Kristis_Nutix

Nariai
  • Turinio skaičius

    996
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Kristis_Nutix

  1. Kas dar ant Underdogų pametėt? http://prntscr.com/lmuwzi

    http://prntscr.com/lmuxcg 

     

    gl hf kas statet

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      Realiai taip judėt belenkaip apsimoka su nba. Pats ant sunsu dėjau 50eur

       

  2. @Povilas_Rimkus Hey scameriugą, kadangi tema užrakinta, tai parašysiu čia. Jeigu nuscaminai 2b ir dingai, o dabar esi tokiose pareigose ir tarpininkauji, manau sąžiningiausia būtu, jeigu juos grąžintum, bet abu žinome, kad to nebus ;) GnaAhQD.png

  3. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

  4. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

  5. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

  6. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      Visi pikti bet nurims po kažkiek laiko. Aišku reikia duoti šansą. Kad ir kaip nenoriu veltis į dramas į šitą teko xd :100_pray:

    2. (Žiūrėti 53 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      @John_Phantom Visi verkė ne dėl to kas buvo kai Nitro dar drk buvo, o kas vyko tada kai jau rinko drk. Just sayin, kad čiuvelis darė skirtingas veiklas ir panašiai, o laimėtojas tik iškvietimus rinko. Bei sedėjimas šiaip darbe ir rinkimas xp absoliučiai visko neparodo. Well parodo, kad "atsidavęs" darbui bet reiktu prieštai pažiūrėti aktyvumus ir savaitė ar kelios savaitės atgal.

    2. (Žiūrėti 53 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

  9. Bayern > Jonce, no? Visą Nitro direktoriavimą Bayernas vienas visą darbą prižiūrėjo, išėjo jis, niekas nebeprižiūrėjo darbo ir jis žlugo. Ką padarė Jonas apart to jog gp išbuvo nuo gruodžio? O w8.. nieko. Aš ne DPKT, bet mano nuomone pirmi du kandidatai tūrėtų būt apkeisti vietomis. 

  10. Man atrodo dpkt pamiršo gp drk paskelbt, kaip jūs manot?

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      @Dark_Boy Well gal ir nolifina, bet pradeda nieko neveikti ir tesiog minutes leisti.

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Man atrodo dpkt pamiršo gp drk paskelbt, kaip jūs manot?

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      Tai kaiptik gerai, tegul renka kuo ilgiau. Pirmas kelias dienas visi nolifina, o paskui pasirodo tikrieji jie:) :100_pray:

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. baisiai reikia gfxerio kuris nupiestu svetaines dizaina, ir taip pastovaus gfxerio kuris atlikinetu tam tikrus darbus pagal sutarta laika ir kaina x] 

  13. Kaip pakėisti forumo rangą gal kas žino? 

    1. Kristis_Nutix

      Kristis_Nutix

      Reikia turėti 500 pranešimų forume. t.y. Parašyti kažka kažkur 500 kartų

    2. (Žiūrėti 3 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. 1 2 5 roundai buvo logano, taip kad pamate kaip loganas vos pastovi sestam rounde nesakykit, kad ksi turejo laimet lmao

×
×
  • Sukurti naują...