Eiti į turinį

James_Stalker

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.301
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė James_Stalker

  1. Geriausias teisėsaugininkas: Kevin_Turner, Lukas_Kalnietis, James_Stalker, Donce_Monce

     

    didelė konkurencija. Sėkmės konkurentai. @Kevin_Turner@James_Stalker@Donce_Monce

  2. Neslėpsiu, užpildčiau į Armijos direktoriu, ką manot ?

    1. James_Stalker

      James_Stalker

      Šaunu, kad tikrai geras buvęs policijos direktorius, vėl mėgina užimti valdžios kėdę. Nors dirbau pas tave, tikrai neilgą laiko tarpą, tačiau apie tavo gerą direktoriavimą, teko išgirsti iš daugumos žmonių, turbūt galėčiau drąsiai sakyti, kad gerų atsiliepimų buvo daugiau nei blogų. Labai dažnai girdėdavau, kad būtent kai direktoriavai policijai būvai itin geras direktorius, kadangi kai išgirsti, iš daugumos žmonių, labai gerus atsiliepimus apie tave ir pačia policiją, leidžia suprasti, kad tavo direktoriavimas buvo itin geras, tau papeikimų direktoriaus, tikriausiai netgi nemačiau, tai turbūt jų ir nebuvo, kas taipat duoda suprasti, kad moki ir žinai taisykles bei kaip valdyti tokia sritį. Suprantama kariuominė skiriasi nuo policijos, tačiau labai daug panašumų yra, todėl galiu drąsiai sakyti, kad pavyks tau valdyti kariuominę, todėl sėkmės tau rinkimuose ir tikiuosi matysim tave kariuominės valdžios kėdėje.

    2. (Žiūrėti 29 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Laikė direktorių ilgai tvarkingai buvo viskas zjbs, dėl tokios smulkmenos nušalinot, išrinksit kokį direktorių kuris laikys mėnesi ir atsisakys, prasidės direktorių rinkimų lietutis, ir ne pirmas kartas toks vasia. Ne tau tokius sprendimus priimt, nes nemąstai į priekį

    1. James_Stalker

      James_Stalker

      Tegunie renka, kad ir 10 kartų, tačiau galių galiausiai išrinks, tokį kuris bus lygus su visais ir nebus "Ale draugas, todėl apklausos jam nereikia" Nors visi gerai žinom, kad GP valdžia buvo labai išsikėlusi virš kitų, kaip sakant "Kas tai aš", o gi čia tik žaidimas, pasiekit realybėje, tada ir kelkit save virš kitų.

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. NEW  Ginklų/Narkotikų krovinių patikras gali vykdyti tik viena teisėsaugos sritis tai SWAT arba FTB. Draudžiama abiems vienu metu vykdyti patikras. Pirmi parašę į teisėsaugos racija apie patikra, jie ir galės tai daryti, kita sritis kištis negalės. 

     

     

  5. Labas, nesupratau, kodėl vakar iš temos ,,Administratorių papeikimai'' ištrynei temą ,,Dimitri_Bandit'' jis davė mute man už tai, ko aš nepadariau, jis sumaišė, nick James_Stalker(Mano) su Arturas_Stalkeris. Kodėl aš už jį turėjau būti užmutintas ir jūs trinat papeikimus ?
     

    1. James_Stalker

      James_Stalker

      Man nereikia nei, kad banintų ar kažka, tiesiog norėjau sužinoti. Ačiū už informaciją.

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Labas, nesupratau, kodėl vakar iš temos ,,Administratorių papeikimai'' ištrynei temą ,,Dimitri_Bandit'' jis davė mute man už tai, ko aš nepadariau, jis sumaišė, nick James_Stalker(Mano) su Arturas_Stalkeris. Kodėl aš už jį turėjau būti užmutintas ir jūs trinat papeikimus ?
     

  7. hardcoras sake savi ballas kariausim draugiskai, o dabar jau hardcorui ppk raso xddddddddd

×
×
  • Sukurti naują...