Eiti į turinį

Afigenas_Mantas

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.326
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Afigenas_Mantas

  1. Galiu pasakyt tik vieną dalyką, viskas slypi ne įdėjose, o žmonių galvose bei pasamonėje. Daug metų praleidęs šiame projekte ir žmonės čia žaisdavo tikrai ne dėl atnaujinimų, o jie mokėdavo gerai praleisti laiką. Dabar ką matau, tai tik pilni kampai ridos botu, cheateriu ir t.t. Valdžias pasiema tik kad pamalt dūra ir pats asmuo kabėtu direktorių lentelėje, tačiau darbuotojam neduoda jokio smagumo. Patys žmonės save nuteikia kad servas miręs, todėl čia ateina tik gadint vaiba kitiems. TRV ir taip jau veža transporto priemones, kad papildytu Wang Cars bei kitus salonus, tai manau tikrai nėra reikalinga, nebent Bumeris pakoreguotu ir išvartytu kitaip.

                     #MakeSargGreatAgain

    • Patinka 1
    • Už 3
  2. PATJrmn.png

    Sveiki!

    Ganėtinai seniai besimatėm šioje temoje, kur yra renkamas naujasis mafijos/gaujos posto trokštantis asmuo, kuris vis dar nori įrodyti kad jo surinkta mafija/gauja, gali ar net gi privalo sustabdyti savo priešininkus. Šį kartą rinkimų ažvalga bus paprasta, nes turiu ganėtinai daug veiklos pastarąsiąs savaitęs, todėl negaliu stebėti žaidime, tačiau manau kad tokių žmonių nelabai ir bereikia stebėti, kuriuos pamatysite apžvalgoje, nes vardai kalba patys už save.

    Taigi kaip jau supratote iš temos pavadinimo, šį kartą buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Senasis šios mafijos veidas -Erikas_Dragunas, atsisakė posto išbuvęs beveik du mėnesius, už ką jam ir norėčiau padėkoti.

    Taigi šį kartą kandidatų skaičiai manęs nestebino, bet tas skaičius manęs nestebina jau kurį laiką, kaip matote serveris ant karantino vėl gyvėja, todėl ir mafijos bei gaujos šiek tiek atsigauna.

    Manau ilgai nevilkinu laiko ir noriu Jums pristatyti kandidatus, kurie manau tiek man, tiek daugeliui senų karo vilkų yra puikiai žinomi:

     

     

    Agnius_Tropec - Visiem puikiai žinomas žmogus, kuris savo laikais nematė sau lygių priešininkų ir eidavo kiaurai. Manau čia apie patirties taškus ar apie turėtas valdžias net neverta, nes didelė dalis žmonių tave žino tikrai puikiai kaip asmenybe, kuri mafijos/gaujose palikus didelius atsiminimus. Tropekiniai, štai taip buvo paminėta tavo mafija. Daugeliui žmonių tai keldavo šiurpą bei nerimą, nes žmonės negalėdavo ramiai važinėti ar net gi vaikščioti miesto gatvėmis, nes visur buvo reketas. Vos tik pamačiau tavo slapyvardį rinkimuose, net nedvėjojęs norėjau paskelbti tave, tačiau jau buvai sakęs, kad tu čia neilgam (spėju, kad tik kol gyvuos karantinas). Gal būt dar kada nors teks tave išvysti šioje temoje, kaip pirmos vietos kandidatą, o žaidime pamatyti /direktoriai lentėje tavo V_P šviečiantį žaliai, o karuose dominuojanti nužudymų lentelėje. Ačiū Tau dar kartą, kad vis dar duodi šansą mums, NGPT nariams, matyti tokius didžius slapyvardžius. Linkiu Tau sėkmės!

     

     

    Ginas_Sprite -  Dar viena puiki asmenybė, kuri išmano savo darbą, bei sugeba surengti tikrai puikų šou. Apie patirties taškus taip ogi neverta kalbėti, valdžių mano nuomone turėjęs mažiau už Tropec'ą, tačiau svarbiausia kokybė, o ne kiekybė, ar aš neteisus? Dar 2015 metais pasirodęs pirmajį kartą mafijų/gaujų valdžiose, jau tada turėjai labai didelį potencialą bei norą kariauti, bei atlikti dominavimą. Nepasiduodantis, turintis ryžto, tik vienintelė problema, kad kartais mėgstantis "papokštauti", tačiau kas gi to nemėgsta. Atrodo puikiai būtum tikęs šiai valdžiai, nes buvai man kažkada kalbėjęs, kad vėl gi atėjus šaltesniem oram norėtum pasirodyti valdžios poste, jau galvojau kad šis kartas bus būtent tas, tačiau paskutines minutes tu persigalvojai, kas tikrai davė šiokį tokį nuosmukį, tačiau kai žinojau kad turime ir dar vieną kandidatą, kuris taip ogi jeigu laikysis aktyvumo, turėtu pasirodyti neblogai. Taigi ačiū Tau dar kartą už kandidatavimą, kurį manau dar teks išvysti ateityje nors kartą ir tariu tau sėkmės!

     

     

    Dwyane_Moretti - Štai ir naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius.  Daugelis tave atsimena kaip "Dilgelinių" mafijos/gaujos vadeivą, o daugelis tiesiog tave pažįsta tiesiog kaip mafijų bei gaujų veidą. Šiame projekte esi jau ganėtinai ilgą laiko tarpą, turintis taip ogi visai neprastą statistiką valdžių aspektu. Kartais sugebi būti tikras karštakošis, bet tai dažnai atneša vaisių, ko pasekoje tu pradedi tą savo karštakošiškumą rodyti vis daugiau, nors tai kartais reiktu pradėti tramdyti. Apie tavo patirtį taip ogi nėra ką čia ir daug kalbėti, nes tikrai daugeliui žmonių esi žinoma persona, bei matyta mafijų/gaujų direktorių lentelėje ne kartą, o ir karuose galima dažnai išvysti tavo slapyvardį bėgiojantį ant mafijos stogų ar už bazės ribų. Patinka tai, kad esi užsispyręs, bet tuo pačiu ir greitai palaužiamas, todėl kartais su tavimi kaip su persona susikalbėti yra sunku, bet tuo pačiu ir lengva (Tu turbūt kaip panelė per PM:2_grimacing:) . Tikiuosi šį kartą pasirodysi geriau nei praeitoje valdžioje ir sugebėsi palaikyti gerą aktyvumą, bei duoti priešininkams bei teisėsaugai nesnausti. Taigi sveikinu dar kartą tave tapus "Cosa Nostra" mafijos krikštatėviu, bei linkiu Tau bei tavo mafijai gerų karų, sėkmės.!

     

    • Patinka 16
    • Ačiū 4
    • Haha 1
    • Už 1
    • Prieš 1
  3. RTHIVlf.png

    Sveiki visi skaitantys šią apžvalga!


    Kaip jau žinote buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, nes senasis buvo nušalintas už neaktyvuma. Anketų vos per vieną dieną sulaukėme tikrai nemažai, todėl rinkimai neužtruko. Kaip visada buvo išrinkti kandidatai, kurie labiausiai patraukė dėmesį tiek savo patirties taškais, tiek šaudymo bei vartojimo įgudžiais. Labai didelės apžvalgos nesitikėkit, nes vis dėl to rinkimai truko tik 1-1,5 dienos, tad nieko nedelsus pristatau jums kandidatus:

     

     

    Mister_Taksi - Manau mums visiems labai gerai žinoma asmenybė, tiek mafijų tiek paprastų darbų kelyje. Buvęs NGPT narys, visiškai neseniai perleidęs Apsaugos direktorių į kitas rankas, bandantis vėl sugryšti į savo pirmtakius. Šiuo metu dirbi apsaugoje, esi pražaidęs ~70 minučių. Na turbūt per tokį trumpą laiko tarpo nepavyktu nustebinti nieko su savo veikla, nes vis dėl to yra pražaista tik 1 valanda su kapeikom. Važinėjimasis su darbine/nuosava transporto priemone, sėdėjimas keleivio vietoje pas kitus apsauginius arba ridos kėlėjus. Turbūt negalvojai, kad gali išvysti save kandidatu, tačiau tu turėjau daugiausiai šansų, nes tikėjausi iš tavęs šiek tiek daugiau aktyvumo ir veiklos įvairumo, na bet yra kaip yra, vis dėl to vasara ir ne kiekvienas turi ar gali leisti laiką kai tokie orai prie kompiuterio. Tačiau tikiuosei ateityje išvysti tave mafijos/gaujos valdžios kėdėje. Sėkmės Tau!

     

     

     

    Mantas_Jax - Štai ir naujasis "Grove Street" gaujos direktorius. Mafiju/gauju patirties turi tikrai ganėtinai nemažai, o ką jau ir bekalbėti apie tavo šaudymo bei vartojimo įgudžius. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, esi pražaidęs 600 minučių, kas yra tikrai stebėtina, matosi kad tikrai nori šio posto. Vietoje nenustygstantis, visada ieškantis veiksmo, bandantis išspausti viska. Važinėji mieste su Mountain Bike, ieškai prie ko prisikabinti, arba lauki kol tai jie padarys. Dalyvauji grobimuose, narkotikų bei ginklų saugyklų plėšimuose, su savo mafija grobiat įkaitus. Savo veikla mane tikrai nustebinai, nes vis dėl to esi senas žaidėjas, o dažniausiai seni žaidėjai tik užpildo, bet visiškai nesistengia, nes galvoja kad jų patirties taškai viska įrodo. Praeitis kaip ir švari, nesi labai "nusikaltęs". Kalbėjai, kad norėtum šios kėdės, todėl patikėsiu šį kartą ją Tau. Todėl sveikinu gavus "Grove Street" gaujos direktoriaus posta ir mūsu komanda Tau linki sėkmės!

     

    EnpdU8s.png

     

    Pagarbiai,

    NGPT

     

    • Patinka 8
    • Liūdnas 1
    • Už 1
  4. 2Im73EZ.png

    Pasisveikinimas!


    Kaip jau žinote buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, nes senasis atsisakė savo pareigų. Anketų sulaukėme tikrai nemažai, o ir kandidatų atsirado šį kartą geresnių. Todėl nereikėjo taip ilgai laukti. Netempsiu gumos ir iš karto pereinam prie rinkimų.

     

     

    Jefro_Grand - Senas mafijų/gaujų vilkas, kuris buvęs valdžioje tikrai ne vieną ir ne du kartus. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, esi pražaidęs ~60 minučių. Tavo anketa buvo konkreti, o ir tikslai aiškūs. Patirties taškų tiek bendro tiek mafijų/gaujų turi tikrai nemažai, o ir žinant tavo valdžias pasirodydavai tikrai užtikrintai. Paėmęs tave į kandidatus tikėjausi tikrai geros kandidaturos, bei puikių rezultatų, tačiau dėl esamo sezono aktyvumas tikrai pakitęs. Matosi, kad tiek daug laiko nebeskiri šiam projektui, o ir motyvacijos labai šaudytis ar veikti kažką prasmingo nebuvo. Tikėjausi tave išvysti šiame poste ir pamatyti sąžiningus bei puikius karus, tačiau kaip ir sakiau ankščiau šiuo metu yra vasara, todėl turbūt labai daug laiko neturi. Nenusimink, tačiau vasarai einant į pabaigą arba po jos, norėtusi ir vėl išvysti tokį veidą mafijų/gaujų valdžios kėdėje. Sėkmės!

     

     

    Justas_Simaronas - Naujasis "Grove Street" gaujos direktorius. Kaip ir Jefro_Grand, dirbi Cosa Nostra mafijoje, tačiau minučių aspektu esi pražaidęs žymiai daugiau - 180 minučių. Anketa aiški, tikslai bei pasiryžimai taip ogi. Smagu vis dar matyti, kad seni veidai vis dar nori valdžios posto, bei bando kitiems įrodyti kad jiems dar ne pencija. Veiklos atžvilgiu Jefro pralenkei tikrai, nes vis stengdavaisi kažką daryti. Daug laiko leisdavai /tpdm zonose arba LV rate, kuriame šaudydavai žaidėjus ir trugdydavai jiems užsidirbti pinigų ant duonos. Šiek tiek atsibodus šokdavai ant savo darbinio motociklo "Sanchez" ir važiuodavai surišinėti naujoku, taip juos vešdamas į Cosa Nostra namelį, gazdindamas, jog jis daugiau nebeišvys dienos šviesos. Tavo pastangos ir ryžtas man įrodė, kad tu šio posto tikrai norėtum, nors ir vasara, tačiau sakei kad stengsies pražaisti kuo daugiau. Todėl sveikinu Tave tapus naujuoju "Grove Street" gaujos direktoriumi, bei linkiu sąžiningu bei švarių karų. Sėkmės!

     

    7l9VmyO.png

     

    Pagarbiai,

    NGPT

    • Patinka 12
    • Už 2
  5. XVmN1pv.jpg

    Sveiki piliečiai!
    Kaip jau supratote iš temos pavadinimo, buvo renkamas naujasis Immortal mafijos krikštatėvis, nes senasis buvo nušalintas už neleistinų modifikacijų naudojimą. Rinkimai truko tikrai ganėtinai ilgai, ko net ir pats nesitikėjau, tačiau viskam yra paaiškinimas. Visų pirmą tai anketos nebuvo labai stebėtinos, daugelis buvo atmestų vien dėl to, jog nesutampa žaidimo ir forumo V_P, daugelis neisiskaitot į klausimus ir atrodo rašot kad tik rašyt. Sulaukėme vos 10 anketų, todėl buvo tikrai sunku išsirinkti. Šiek tiek paskaitęs ir pasigilinęs į anketas atsirinkau sau labiausiai patikusias anketas, aišku daug ką lėmė ir patirties taškai (xp). Antras dalykas, tai kad žaidėjai patys dar nebuvo apsisprendę ar jie tikrai nori šio posto, bet kam tada pildyti? Na o ir rinkimai buvo pradėti savaitgalį, kas šį kartą buvo man ne į naudą, nes veiklos turėjau per akis. Todėl šie rinkimai ir užtruko taip ilgai. Na, o dabar manau pats metas pereiti prie kandidatų, kurie mano manymu labiausiai buvo nusipelne kandidatuoti į Immortal mafijos krikštatėvio kėde.

     

    cOOD5sy.jpg

    Reedy_Mrt - Prie anketos galėjai praleisti šiek tiek daugiau laiko, kad ją patobulinti o ir perskaityti antrą kartą būtu nepamaiše, nes klaidelių darai nemažai ir kartais tavo sakinį būdavo suprasti sunku, na bet dabar ne apie tai. Dirbi apsaugoje, turi 815k viršaus bendros patirties, na o mafijų/gaujų patirties taškų tiksliai nepamenu. Šeštadienį pražaidei 145 minutes, o sekmadienį 148. Tačiau visos tos tavo minutės buvo tiesiog žmonių vežiojimas, ridos kėlimas ir t.t. Tikėjausi kažko įspudingesnio, nes vis dėl to esi naujas veidas, todėl ir paimiau tave į kandidatus. Aišku dirbi apsaugoje, turi savo darbo laiką, todėl dažniausiai privalai dirbti ir negali veikti ką tik panorėjęs, turbūt tai tau ir kišo koja per šiuos rinkimus. Tikiuosi kitą kartą pasistengsi labiau ir parodysi didesnį norą kandidatuoti į direktoriaus postą. Sėkmės.

     

    iKm3Ill.jpg

    Sampo_Vierhas - Dirbi Cosa Nostra mafijoje, turi virš 80k mafijų/gaujų patirties taškų. Esi pražaidęs virš 150 minučių, dalyvauji klubo veiksme, laikot užėme kitą klubą ir neleidžiat priešininkam atsikvėpti. Žalos aspektu jos tikrai nemačiau didelės, netoli 2`000, gal būt dėl to kad neperseniausiai buvot užėme. Su vartojimu kaip matau jau esi susibendravęs, o apie šaudymo įgudžius negali kažko daug pasakyti, nes dažniausiai tavo oponentai stovi vietoje, o ir atstumai nėra dideli. Kitą dieną prisijungėm kaip susitarę, vienas po kito. Nieko nedeslęs šokau į /pzu ir pradėjau tave stebėti, patiko, jog laiko veltui neleidi. Sėdi zonoje, šaudaisi dm prieš kitus žaidėjus. Pasikviečiau tave į TeamSpeak programa, paklausti tavęs porą klausimų, kadangi tavo forumo paskyra nesutampa su žaidimo V_P. Paklausinėjęs supratau, kad gal būt ir patikėčiau tau šį postą, bet vėl gi kaip ir sakiau prieš tai, koja tau kiša tavo forumo paskyra. Esi buvęs valdžioje, todėl jau žinotum kaip elgtis. Todėl siūlyčiau bandyti rašyti serverio administracijai dėl forumo paskyros atgavimo ir tada bandyti iš naujo, nes tiek anketa, tiek tavo veikla buvo tikrai puiki. Nenusimink!

     

    AtHjoSn.jpg

    Dowe_Marciulionis - Štai ir naujasis Immortal mafijos krikštatėvis. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, turi 184k viršaus mafijų/gaujų patirties taškų. Pirmąją stebėjimo dieną, vos prisijungus pradėjau tave stebėti. Esi pražaidęs 300 minučių ir jos vis kyla. Šaudaisi /tpdm zonoje, keli savo žala bei nužudymus. Vartojimo įgudžiai ganėtinai neblogi, bet manau kad dar yra kur tobulėti. Su rankomis kaip matau nesipyksti, todėl ir pašaudyt gali ganėtinai neblogai, o ir nepanašu kad naudotum neleistinas modifikacijas, kas yra tikrai džiugu. Dalyvauji savo mafijos veiksmuose, grobiat žmones ir taip neleidžiat teisėsaugai snausti, todėl teisėsauga turėjo būti pasiruošus, nes juos dažniausiai užklupdavot netikėtai. Po veiksmo šokdavai ant darbinio "Sanchez" ir lėkdavai šiurpint miestą, kas įrodo kad tu tikrai nori šio posto. Antrąją stebėjimo dieną buvai pražaidęs 600 minučių, kas labai patraukė mano akį. Pradėjus stebėti sekančią dieną, buvai uždarytas parų. Sėdi tardymo izoliatoriuje, tačiau neilgam (Turbūt buvai paleistas už gerą elgesį). Šiek tiek sumastei atsipūsti, todėl atsisėdai į keleivio sėdyne pas apsaugini. Šiuose rinkimuose dominavai tiek savo anketa, tiek minutėmis, tiek savo veikla, todėl nusprendžiau pasikviesti tave kaip ir kitą kandidatą į TeamSpeak programa, pakalbėti dėl tavo tolimesnių žingsių. Tačiau tu dar buvai neapsisprendęs dėl šio posto ir sakei, kad tau reikia laiko pagalvoti, todėl daviau tau laiko iki vakaro. Nereikėjo laukti nei vakaro, o iš tavęs jau sulaukiau žinutės, kad apsisprendei ir esi pasiryžęs imti Immortal mafijos krikštatėvio posta. Taigi sveikinu Tave gavus šias pareigas, linkiu gerų bei švarių karų, nenuvilk manęs. Sėkmės!

     

    N8smoPo.png

     

    Pagarbiai,

    NGPT.

     

    • Patinka 16
    • Haha 3
    • Sutrikęs 2
    • Už 6
    • Prieš 2
  6. Truputis atsiminimu iš mano daužymėlio. Bei kaip atsirado mūsų žygis vadinamas "Erica". Muzikos atradėjas - @Ryan_Worg

     

    Na va štai čia mūsų "Erika".

     

    Gerbiame priešininkus ir atiduodam jiems pagarba po karo (Aišku jeigu jie to buvo verti)

     

    Na o čia turbūt viena iš geriausiu mano gaujų valdžių, kai visus 3 mėnesius su savo komanda pavadinta "Lapinų gauja" laikėm totalų šimtą.

     

    • Patinka 5
    1. Jūsų Vardas_Pavardė? Afigenas_Mantas
    2. Kokį darbą užsisakinėjate(parašas ar kt.)? Taksi I
    3. Darbo dydis(500x200 ar kt.)? 600x200
    4. Darbo paveikslėlis(būtina)?
      9d5c0e9d2d576e487f44ccb7bab3277b667.jpg
    5. Darbo pavyzdys? 
    6. Darbo tekstas, SUB-tekstas? Taksi I firmos dienos misija.
    7. Kita papildoma informacija GFX'eriui? Nuotraukos apačioje arba apačioje teksto Taksi I firmos dienos misija mano V_P
  7. 1. Vardas_Pavarde: Afigenas_Mantas
    2. Užimamos pareigos: Grove Street gaujos direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Visiškai nėra laiko, turiu svarbių reikalų.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 02-14 - 02-16
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: @Karko_Grand

    • Patinka 1
    • Haha 1
    • Sutrikęs 1
  8. 1. Vardas_Pavarde: Afigenas_Mantas
    2. Užimamos pareigos: "The Ballas" gaujos direktorius.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvykstu atgal į Londona, todėl neturėsiu prieeigos bei prisijungimo. Todėl tenka imti neaktyvuma.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 09-18 - 09 - 23  Tiksliai negaliu pasakyti, nes nežinau kiek laiko neturėsiu pc, per porą dienų turėčiau pasiimt. Jeigu kažkas keisis, pranešiu.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas - Ryan_Worg

    • Patinka 4
  9. 1. Vardas_Pavarde: Afigenas_Mantas
    2. Užimamos pareigos: Lapinų "The Ballas" gaujos direktorius.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): 2019-09-13 - 09-15
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] Paskutinis savaitgalis Lietuvoje, reikia gerai nusiaubti miestą, pabuvoti su draugais.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas - Ryan_Worg


     

    • Patinka 2
    • Haha 4
    • Už 3
  10. 9e4142ce5a36dee48f00283a32fc992e375.jpg

    Sveiki.

    Kaip jau daugelis žinote, buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos direktorius. Senasis Molotov_Cocktail buvo nušalintas už nelegalių modifikacijų naudojimą būnant direktoriumi. Rinkimai šiek tiek užtruko, nemeluosiu, anketų sulaukėme tikrai labai mažai per 4 dienas, todėl ir kandidatus buvo atsirinkti labai sunku, nes praktiškai nebuvo iš ko rinktis. Stengiausi išrinkti kuo greičiau, kad mafijos ir vėl gi galėtu pradėti savo veiklą. Norėjau skelbti vakar, bet visiškai neturėjau laiko stebėti kandidatus, buvau užsivertęs darbais o dar plius penktadienis. Atsirinkau tris man labiausiai patikusius kandidatus su savo anketomis ir įdėjomis, nieko nedelsiam ir paskaitome:

     

    Eitvydas_Bmw

    Mafijų/gaujų patirties turi, tačiau valdžioje dar neteko būti. Kandidatas esi jau ne pirmą kartą, todėl ir šį kartą paimiau tave į kandidatus, kad parodytum ką sugebi ir ar tikrai nori šio posto. Kalbi kad darytum daug veiklos savo darbuotojams/mafijozams, kad jie būtų aktyvus. Dirbi "Taxi II" firmoje, važinėji su darbine uniforma ir darbiniu transportu, nieko neišsiskiri nuo kitų taxistu. Veikla tikrai nestebino, nes susikaupęs esi ties savo darbu, vežioti žmones, jiem padėti. Aktyvumas irgi nestebina, manau prieš pildydamas pagalvok, nes tik gaišti kitų žmonių laiką.

     

    Justas_Justis

    Žaidėjas turintis tikrai daug patirties ties direktoriavimo ir vadovavimo sferomis. Patyręs mafijose/gaujose ir turėjęs ne vieną sostą. Atrinkau tave į kandidatus, nes visai dar neseniai buvom kalbėje kad norėtum gryžti į šį projektą ir pradėti žaisti vėl reguleriai. Tave pavyko sutikti ketvirtadienio išvakarėse, bet tu iš karto atsijungei. Neslėpsiu, penktadieni visiškai nieko nestebėjau, nes laiko pats neturėjau. Bet pažiūrėjus parašus, pamačiau tik liūdna vaizdą, kad ir kaip bebūtų gaila.
    Tikiuosi kitą kartą pasirodysi geriau, nenusimink.

     

    Miroslav_Mirka

    Štai ir naujasis "Immortal" mafijos bosas. 

    Pildai jeigu neklystu antrą kartą, antrą karta patenki į kandidatus. Patirties daug neturi, tačiau man patinka tavo anketa. Anketa galėčiau įvertinti 8/10, o ir veikla per visą tą laiką nebuvo jau tokia bloga. Stengiesi padaryti kuo daugiau žalos. Penktadienio vakara pasižiūrėjau parašus, buvai pražaidęs 600min, skaičiai tikrai stebina, matosi kad tikrai stengiesi gauti šias pareigas, ir tai rodai jau ne pirmą kartą. Prisijungus šiandien, pamačiau tave online ir tu jau buvai pražaidęs 400min. Šaudaisi /tpdm zonoje, su klubu važiavot su "Journey" užimti kito klubo. Visa laiką kiek man teko stebėti tave, darai kažkokia tai veiklą. Nesvarbu ar su klubu, ar vienas šaudaisi kažkokiame teleporte, bet tu vis bandai pakenkti civiliams žaisti, kelti rida, ramiai važinėti gatvėmis, o ir teisėsaugai darbo duodi, kas man tikrai labai patiko. Manau kad nugalėtojas aiškus vienareikšmiškai šiuose rinkimuose. Linkiu sėkmės karuose, nepasiduok ir parodyk kad esi vertas šios "kėdės". Sėkmės!

     

     

    Kita kartą prieš pildydami, gerai pagalvokit ar jūs tikrai turėsite laiko pražaisti, nes tik užimate kito kandidato vietą.

     

    Pagarbiai, 

    NGPT ©Mantas

    • Patinka 9
    • Haha 5
    • Už 8
  11. 6843df0b45154ffe4d7f3fdef005ab3b655.png

    Sveiki!

    Daugelis jau turbūt žino, bet kas nežino ar jau sugebėjo pamiršti priminsiu Jums mieloji publika. Buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Senasis Lil_Tracy buvo nušalintas už neleistinų modifikacijų naudojimą per kitą paskyrą. Anketų laukėme 3 dienas ir jų sulaukėme tikrai ganėtinai nemažai. Atsirinkau keturis kandidatus, kurių anketos bei įdėjos man labiausiai patiko.  Kandidatai jau įpusėjus antrai dienai pradėjo atkritinėti dėl savo veiklų arba tiesiog nieko nedarymo, plačiau pamatysite aprašyme apie pačius kandidatus. Na štai ir jie:

     

    Miroslav_Mirka

    Pirmą stebėjimo dieną tavęs sutikti nepavyko, kaip bebūtų gaila. Prisijungus kitą dieną tu sėdi kalėjimo zonoje ir sėdi tiesiog AFK, nes kaip matau turi tikrai nemažai laiko ten praleisti, todėl nusprendei palikti AFK. Veikla nekito, visą laiką prastovėjai AFK, manęs tavo veikla nestebino, linkiu nenusiminti ir sėkmės kitą kartą.

     

    Jacka_Quatro

    Mafijų/gaujų atstovas turintis tikrai nemažai patirties. Sakai kad mafijose šiek tiek trūksta "aistrų" ir, kad jeigu gausi šį postą visos bėdos išnyks. Sutinku su tavimi, veiklos atžvilgiu mafijos šiek tiek atsilieka nuo gaujų, bet dabar ne apie tai. Dirbi reporteriuose, esi pražaidęs 200 su viršum minučių. Pirmąjį stebėjimo vakarą sutikau tave kelianti rida savo nuosavam Mountain Bike Las Venturas ridos kėlimo rate. Vėliau važinėjai /tpkalnas, veikla kaip ir nekito. Dar šiek tiek pavažinėjęs atsijungei. Kiek vėliau prisijungęs tu stovėjai AFK prie savo nuosavo Mountai Bike /tpkalnas, kiek pastovėjęs AFK tu tiesiog atsijungei. Tikėjausi kad kitą dieną pasirodysi geriau, bet vaizdas kitoks. Ties čia ir baigiau tavo stebėjimą.

     

    Edgaras_Grimali

    Žaidėjas turintis mafijų/gaujų patirties, žaidėjai iš senesnių laikų tave tikrai žino puikiai. Kaip ir pats anketoje kalbi, esi labiau "Taxi" tipo žmogus, bet pasakoji apie senus laikus, kaip buvai mafijų/gaujų valdžioje pas tikrus karo vilkus. Dirbi Policijos Departamente, A51 zonoje šaudaisi su bendradarbiais bei kitais teisėsaugos nariais, esi pražaidęs 200min. Nepanašu kad tai būtų treniruotė ar kažkas panašaus, turbūt savo noru treniravotės savo šaudymo įgudžius. Kitą dieną man prisijungus, tu esi pražaidęs 500min, nors tai buvo tik 16 valanda, na tai mane tikrai nustebino. Bet kas manęs nestebina ir nelabai patiko, tai tavo daroma veikla. Atlieki teisėsaugos nario, kitaip sakant doro piliečio pareigas. Gaudai nusikaltelius, stabdai žaidėjus mieste, ieškai žmonių bandančių apeitį sistemą (važinėti be teisių). Man trūksta tos intrigos, kabliuko tavyje. Labiau norėtusi matyti kažkokį užsidegimą iš tavo pusės, o ne tik bėglių gaudymą. Turbūt iš pradžių nepastebėjai kad aš esu online, bet kai parašiau į "/vip Sveiki", tu pradėjai kažką mastyti. Surinkęs kelius bendradarbius /tpd, jūs važiavote atlikti reido. Vėliau pradėjus tave stebėti, tu kėlei rida savo Sultan'ui bei ieškojai /tpvip teleporte su kuo pažvėjoti. Veiklos didelis stygius, bet nenusimink, gal būt kitą kartą žinosi savo klaidas ir jas ištaisysi. 

     

    Karko_Grand

    Štai ir naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Skolų išmušinėtojas, galvų medžiotojas, teisėsaugos siaubas, smogikas bei dar begalė apibūdinimų galėčiau vardinti apie šį asmenį. Nusikalstamam pasaulį pasižymėjęs žmogus, valdžios trokštantis jau ne pirmą kartą ir ją gaunantis. Žmogus nebijantis konkurencijos bei akies kontakto, išmanantis savo darbą bei atliekantis jį nepriekaištingai. Pasirinkau tave į kandidatus nes esi patyręs šiame reikale, žinai kaip kas kur kada. Dar visai neseniai buvęs The Ballas (Lapinų) gaujos smogiko kairiają ranka, tu nusprendei pereitį į ten kur verda gyvenimas, liejasi kraujo klanai, vyksta kasdieniniai karai bei krenta žmonės po kojom. Taip, jūs supratote teisingai - Mafijas. Užsibrėžęs savo tikslą pasiimti Italų (Cosa Nostra) krikštatėvio postą, tu rodai man savo galimybęs ir norą. Tave sutikau /tpdm zonoje rodant savo šaudymo bei vartojimo įgudžius, matosi kad nesnaudi ir neleidi snausti kitiems serverio žaidėjams. Pasipriešinimo gavai mažai, o ir kaip tik klubuose karai prasidėjo, todėl su savo klubu nieko nelaukę šokot ant stunt'o ir judėjot užimti klubą. Stebėjimo metu kluba laikėt sėkmingai, neleidot atsikovot klubo zonos. Kiek pabodus laikyti klubą, nes nesulaukei jokio pasipriešinimo, griebei stunt'a ir treniravai savo skraidymo įgudžius. Galvojai taktikas kaip geriau nusileisti ant Immortal mafijos bazės. Kiekvieną kartą stunt'a nuleisdavai vis unikaliau ir kruopščiau, tai ant vilos, tai ant juodo stogo, tai ant angaro. Antra stebėjimo dieną man vos prisijungus, tu jau darei nusikalstamą veiklą. Trugdei ridos kėlėjams užsikalti pinigų, kėlei chaosą mieste. Sveikinu Tave asmeniškai pelnytai užsitarnus šias pareigas. Linkiu didžiausios sėkmės karuose žaidime, bet ne forume. Sėkmės.

     

     

    0e1c4b9066a52dab2e2a29cf9780f33d239.png

     

    Pagarbiai,

    NGPT ©Mantas
     

    • Patinka 16
    • Haha 9
    • Sutrikęs 1
    • Už 11
    • Prieš 2
  12. 9e4142ce5a36dee48f00283a32fc992e108.jpg

    Sveiki, kaip  jau daugėlis žinote buvo renkamas  naujasis "Immortal" mafijos krikštatėvis.  Ankstesnysis Justas_Yellow buvo nušalintas už neaktyvumą. Anektų skaičius nebuvo stulbinantis, bet kandidatų buvo ganėtinai rimtų. Siūlyčiau kitą kartą jeigu pildot, kalbėti konkrečiau ir aiškiau. Kai kurių žmonių anketos buvo vos vienas sakinys į klausimą. Jeigu norit pamatyti save tarp kandidatų, siūlyčiau kitą kartą isiskaityti į klausimus prieš atsakant, nes atrodo kad kai kurie atsakinėjot perskaitę vos pusę klausimo. Rinkimai netruko ilgai, patys pamatysite kodėl. Ilgai netuščiažodžiausiu ir pristatau kandidatus:

     

    Chosen_Dovis

    Atrinkau tave į kandidatus dėl tavo turimos patirties taškų. Kandidatuoji jau ne pirmą kartą, tavo pasiūlymai yra įdomus, tik ar sugebėtum juos ištesėti? Štai kas labiausiai ir kiša tau koja ties šia vieta, nes tai tikrai yra sunku. Sutikau tave serveryje /tpvip zonoje. Lakstai ratais nuo stogo ant žemės, pabuvęs šiek tiek serveryje tu atsijungei. Prisijungęs vakarop sutikau tave vėl. Kaip suprantu užpildei pažiūrėt ar gausi kandidata, nes stovi /tprace ir žiūri kaip žaidėjai žvėjoja. Nieko asmeniško, bet užimi kažkieno kito vieta, kuris būtų pasirodęs geriau. Ties čia ir baigiau tavo stebėjima, toliau nebemačiau reikalo tavęs stebėti.

     

    Karolis_Likesss

    Anketoje pasakoji apie dažnus veiksmus, kad tavo nariai niekada neliks be veiksmo. Sakai kad tikrai sugebėtum susitvarkyti su šio posto pareigomis bei nenuviltum mūsų. Kai ateis metas kariauti, nepabijotum priešininko ir kariautum prieš jį, tas labiausiai mane ir sudomino. Turi sukaupęs nei daug nei mažai mafijų/gaujų patirties ~135 tūkstančius. Vos tik prisijungiau ir pradėjau tave stebėti, tu kažkokiais neaiškiais būdais važinėji A51 zonoje požeminiame su savo nuosavu Bullet. Kai tau uždėjo bėga statusa, tu iš karto atsijungei, vėliau gavai ban'a už relog'a. Cituoju tavo žodžius "Neatsijunginėsiu busiu dažnai online ". Ties čia ir baigiau tavo stebėjima. Jeigu kas nors paklaustu kodėl ir pasakytu kad žaidėjas nenaudojo neleistinų modifikacijų, čia tik paprastas ban'as už relog'a. Tik jums mielieji taip atrodo. Tai tik irodo, kad žaidėjas dar nepasiryžęs paimti į rankas tokio posto, nes vos tik iškilo sunkumas, jis tiesiog atsijungė.

     

    Kristis_Lada

    Daugkartinis valdžių atstovas gaujose/mafijose. Esi patyręs šitame reikale, todėl ir paimiau Tave į kandidatus, nes vis gi norėtusi vėl pamatyti sena vilka valdžios poste. Dirbi Immortal mafijoje, esi pražaidęs 30min, atlieki nusikalstama veikla, aišku kas ir yra būdinga atliekant mafijozo vaidmenį. Šaudai žmones, kenki žaidėjams kelti rida, darai sumaišti mieste. Patiko, kai buvai "Vyriausybei", neleidai žaidėjams atsiimti uždarbio šaudydamas į juos. Bet dėja susirinkai per didelį kiekį įtarimo lygio ir tau teko pabuvoti kaleime, na bet tai būdinga būnant mafijose/gaujose. Kaleime laiko veltui neleidai, iš naujoku išmušinėjai pinigus, viena net gi buvai nusivedęs į kaleimo zonos "išvietę", kur jį tardei bei bandei išpešti informacijos. Vėliau apsilankei kaleimo dm zonoje, kur rodei savo įgudžius, įgautus per tiek laiko šiame projekte. Visi tavo varžovai išėjo iš kaleimo dm zonos ir tada tu nusprendei eiti pailsėti, kol išeisi iš kaleimo. Serveryje praleidai 70 minučių, kas yra tikrai mažai. Pasėdėjęs šiek tiek kaleimo zonoje AFK, tu atsijungei. Žemiau esantis kandidatas buvo už tave visa galva aukščiau.

     

    Molotov_Cocktail

    Štai ir naujasis "Immortal" mafijos vadovas. Kas tave pažysta ir žino, tikrai manau neatsilieps blogu žodžiu, nebent praeitį kažką būsi padaręs negero ^^. Žaidėjas tikrai iš ganėtinai senų laikų, man puikiai žinoma asmenybė. Dirbi The Ballas gaujoje, esi pražaidęs 90 minučių. Tikėjausi kad kai prisijungsiu, rasiu bent viena arba du kandidatus, taip ir buvo, pavyko rasti tave ir Kristi. Galvojau kad vos prisijungsiu ir staigiai šoksiu į /pzu ir rasiu tave bekelianti rida savo transporto priemonei, arba važinėjanti po miesta, bet klydau. Tave pavyko rasti klubo veiksme. Vėliau sėkmingai gavote išpirka ir atsitraukėt. Tikėjausi kad tavo veikla ties čia ir sustos, bet visgi manęs nenuvylei. Iš karto šokai /tpdm ir ten pradėjai kelti savo žala bei rodyti savo šaudymo bei vartojimo įgudžius. Turbūt skaitydamas tavo anketa labiausiai isiminiau tai, kad be šaudymo čia nelabai ir beturi ką veikti, tai man ir labiausiai patiko, nes nemelavai ir būtent tai ir rodai. Šiek tiek pabodus dm zonoje, tu šokai ant dviračio ir atlėkei prie San Fiero sankryžos. Pats vienas kėlei chaosa miestui, gazdinai bei šiurpinai žaidėjus, net patys Policininkai tiesiog paspausdavo gazo pedala, kad tik kuo greičiau pravažiuoti. Bet ankščiau ar vėliau, visi nusikalstamo pasaulio atstovai yra pamatomi dėl savo blogo elgesio ir nubaudžiami tam tinkamais būdais. Teisėsaugos narys pamatęs, kad mieste keli chaosa tau uždėjo bega statusa ir surakino, bet matyt kad jis buvo įbaugintas, ir daugiau nei 60 įtarimo lygio tau neuždėjo. Šiek tiek atsipūtęs tu ir vėl pradėjai bauginti žaidėjus, tik šį kartą jau Las Venturas mieste ridos kėlimo rate. Pasidėjęs konteinerį ir atsistojęs už jo kaip už barikados, tu trugdei ridos kėlėjams uždarbiauti. Vakarop su klubu bandėt užiminėt kitus klubus. Šiek tiek kilo kėblumu /tpdrag, nes teisėsaugos nariai jus pradėjo rakinti ir tikrinti jūsų psichotropines medžiagas. Prisijungus šiek tiek po 00:00, net ir tokiu laiku sugebėjau tave rasti. Eilinį kartą rodai kad tu tikrai užtikrintai nori šio posto. Dalyvauji klubo veiksme, su savo bendražygiais gini savo kluba, po poros gerų rush'u jums sėkmingai pavyko apsiginti savo klubo zona. Vos tik prisijungęs sekančią parą, jau rašiau tekstą: /info Molotov_Coctail ir tai buvo turbūt sutapimas, nes tu iš karto prisijungei. Palakstei minutę bazėje ir iš karto puolei į veiksmą. Padarei /to pas kitą žaidėją kuris buvo Armijos bazėje. Žmonių buvo tikrai ganėtinai nemažai, pradėjote kariauti prieš teisėsauga. Bet ilgai nepasivaržėte, nes teisėsaugos pajėgos buvo gausesnės ir stipresnės šiuo atvėju. Atsisėdęs į kaleimą laiko veltui neleidai, ėjai į dm zoną ir šaudeisi iki tol, kol išėjai iš kaleimo. Veikla tikrai 10/10, pasirodei visa galva aukščiau už kitus kandidatus. Sveikinu Tave, linkiu sąžiningu bei gerų karų. Kariaukit žaidime, bet ne forume!

     

    028113243bf1ab589e7ca84e0d826d50901.png

     

    Pagarbiai, 

    NGPT  ©Mantas

    • Patinka 12
    • Ačiū 1
    • Haha 3
    • Liūdnas 1
    • Už 11
  13. 067d19cfaba2eaa5c963b28e4837c9c7113.png

    Sveiki, kaip jau daugelis žinote buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius. Anketu sulaukėme tikrai ganėtinai nemažai. Buvo paimti 3 kandidatai dėl šio posto pareigų, rezultatai akivaizdūs. Matėsi kas pildė į direktorių ir stengėsi dėl jo nes žiūri į šias pareigas rimtai, o kas pildė tiesiog atmestinai. Štai ir kandidatai:

     

    Ernestas_Blue - Pasirinkome tave kandidatu dėl tavo sukauptos patirties ir žinių gaujose. Pirma stebėjimo vakara stebėjom tave, gynei savo kluba. Gaila, kad pamatęs kad nepavyksta apginti, atsijungei. Na gal turėjai kažkur išeiti. Bet ta diena daugiau tavęs sutikti taip ir nepavyko. Prisijungus kitą dieną tavęs surasti nepavyko, esi pražaidęs 12 minučių. Kita kandidatas už tave buvo stipresnis tiek veikla, tiek aktyvumu.

     

    Bartas_Suuh - Dar viena gerai žinoma asmenybė, žmogus susipažinęs su nusikalstamu pasauliu. Pirma stebėjimo diena tavęs nepavyko sutikti serveryje, turbūt dėl to kad buvai gavęs ban'a už cheat, bet kaip parašė atsibaninimo moderatorius, pritrūko įrodymu. Kitą dieną tavęs ir vėl gi nepavyko sutikti, pažiūrėjęs forume "Žaidėjų parašai", pamačiau kad esi pražaidęs 0 minučių. Tuo tavo stebėjimas ir baigėsi.

     

    Edvis_Nero - Štai ir naujasis "The Ballas" gaujos direktorius. Dar vienas tikrai puikiai žinomas mafijų/gaujų veidas, kelis kartus buvęs Cosa Nostra mafijos pavaduotojas, abu kartus tikrai pasirodei ganėtinai gerai. Dirbi "Immortal" mafijoje, gini savo mafijos zona. Labai patiko, kad kai daugelis žmonių pasidavė ir apleido savo baze, tu ir toliau stengeisi žutbūt ją apginti. Tu su savo bendradarbiu Mafijozas_Baryga vienu momentu DVIESE buvote išsivalę beveik visą baze, tai man tikrai padarė dideli įspudi. Esi pražaidęs virš 200 minučių ir padaręs 10k žalos. Kita diena jau man prisijungus tu buvai pražaidęs 180min. Bėgiojai nuo policijos pareigūnų, juos erzinai, bet kaip ir daugeliui nusikalstamo pasaulio atstovų, tau teko atsisėsti į "cype". Aišku kaleime veltui laiko neleidai, nuėjai pasišaudei dm zonoje, parodei kad tau ten tiesiog nėra ką veikti savo taiklumu. Dar kartą sveikinu bei linkiu sąžiningu karų.

     

    78528aacf21e1bd70043203407b9d0d887.png

     

    Pagarbiai,

    NGPT Mantas Ir Ginas.

     

    • Patinka 19
    • Ačiū 1
    • Už 23
    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...