Eiti į turinį

Ginas_Sprite

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.980
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ginas_Sprite

  1. 1. Vardas_Pavarde: Ginas_Sprite
    2. Užimamos pareigos: FTB direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvykęs verslo reikalais į Dubajų.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 31 iki rugsėjo 3 dienos
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas bei įgaliotiniai.

    • Sutrikęs 1
    • Liūdnas 1
  2. 1. Vardas_Pavarde: Ginas_Sprite
    2. Užimamos pareigos: FTB direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Užsivertęs darbais, nėra laiko skirti žaidimui.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 08-17 iki 08-22
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas King_Tunable bei įgaliotiniai, foruma sutvarkysiu.

    • Patinka 7
  3. JDRRNWj.png

     

     

    Sveiki,buvo renkamas naujasis "Grove_Street" gaujos direktorius, senasis atsisakė. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Gerai netempkime gumos ir eikime prie kandidatų, štai jie:

     

     

    Grand_Torres - naujas veidas rinkimuose, anketa spindėjo paprastumu, nebuvo nereikalingų sakinių ar pažadų. Patirties lyginant su kitais kandidatais turi mažiausiai, bet tas tau nesutrukdė konkuruoti rinkimuose. Žaidime dirbai "Cosa Nostra" mafijoje, kariavote prieš kitą serverio mafija t.y. "Immortal" . Aktyvumas buvo silpniausias, vidutiniškai pražaisdavai ~120 minučių. Aptariant tavo veiklą, dažniausia veikla šaudymas. Savo šaudymo įgūdžius lavinai: DM zonoje bei kare tarp teisėsaugos ir "Immortal" mafijos. Po šaudymo palakstydavai su transporto priemonėm arba bėgiodavai tam tikroje zonoje. Geras pasirodymas, bet kandidatas esantis žemiau, buvo aktyvesnis bei pasirodė geriau, nenusivilk ir bandyk kitą kartą, sėkmės !

     

    Nojus_Lithuania - štai ir naujasis "Grove street" gaujos vadeiva ! Esi senas gaujų / mafijų vilkas ir turi tikrai nemažai patirties. Anketa iš visų kandidatų buvo geriausia, joje viską išsamiai ir tiksliai aprašei. Aktyvumas buvo pagirtinas - 4/5 valandos ir dauguma jų buvo praleistos prasmingai - šaudymas, bėgiojimas nuo teisėsaugos, /tpdm dalyvavimas, kariavimas su teisėsauga bei kita serverio mafija. Kalbant apie šiuos rinkimus, tau padėjo patirtis kadangi viršuj esantis žaidėjas, neturi tiek sukaupęs patirties kiek tu, todėl sveikinu su tapus naujuoju "Grove street" gaujos direktoriumi ir sėkmės karuose !

     

     

    Pagarbiai NGPT/DPKT komanda.

     

    • Patinka 9
    • Ačiū 1
    • Haha 11
    • Liūdnas 1
    • Už 6
  4. Labas vakaras, kaip žinote buvo renkamas "The Ballas" gaujos direktorius, kadangi Afigenas_Mantas išbūvęs lygiai viena mėnesį atsisakė šio posto. Šiek tiek apie rinkimus, anketų sulaikėme išties nedaug, todėl pasirinkome tik 2 kandidatus,kurie mūsų požiūriu yra verčiausi šio posto, gerai netempkime gumos ir einame prie kandidatų:

     

    Dynamic_Sound - Gerai turbūt visiems žinoma asmenybė, kuri turėjo valdžia visai neseniai, gavai blistą, bet išsipirkai ir toliau bandai tas labai mus nustebino. Kalbant apie anketa, jinai iš tiesų nebloga,bet ką galiu pasakyti yra tikrai kur tobulėti. Žaidime dirbai "Immortal" mafijoje per stebėjimą puoliate "Cosa Nostra" mafijos zoną,bet jie neturėjo 6 žmonių, vėliau šaudeisi /tpdm zonoje, kvietei ir kitus narius ten užsukti, iš ties kalbant apie veiklą ji buvo gan gera, o aktyvumas dinamiškas, bet noriu tave nuliūdinti, kadangi priešininkas buvo stipresnis savo patirtimi valdžiose.

     

    Justas_Simaronas - Štai ir naujasis "The Ballas" gaujos direktorius ! Turbūt visiems gerai žinomas žaidėjas tiek mafijose, tiek gaujose. Daugkartinis mafijų/gaujų direktorius / pavaduotojas. Kalbant apie anketa ji buvo trumpa ir aiški, atsakei į visus klausimus ko mes prašėme. Apie veikla ji buvo tikrai neprasta, šaudeisi tpdm zonoje, puolėte klubus bei gynėtės nuo savo konkurentų. Apžvelgiant šiuos rinkimus, tau padėjo laimėti juos tavo patirtis valdžioje, turbūt mūsų nenuvylsi ir sugrąžinsi 100 procentų į "The Ballas" gaują, sėkmės tau ir sąžiningų su "Grove Street" gauja !

     

     

     

    Pagarbiai DPKT/NGPT komanda

     

    • Patinka 7
    • Ačiū 1
    • Haha 9
    • Sutrikęs 1
    • Už 4
  5. 1. Vardas_Pavarde: Ginas_Sprite
    2. Užimamos pareigos: cn pavas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): radistai village festivalis pajudet.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 20 dienos iki 23 dienos.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: direktorius ;)
     

×
×
  • Sukurti naują...