Eiti į turinį

Alaus_Valdovas

Nariai
  • Turinio skaičius

    381
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Alaus_Valdovas

  1. prieš 3 valandas(-ų), Silvestras_Armanis rašė:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Silvestras_Armanis
    2. Kiek laiko dirbote mūsų darbovietėje?: 2023-09-11 iki 2024-04-15 (7 mėn.)

    3. Kodėl paliekate darbą?: Nebėra noro žaisti. Reikia pailsėti nuo sargo

    4. Kas patiko ir nepatiko darbe?: Viskas buvo puikiai. Kolektyvas buvo superinis, nors ir išsibarstė :)
    4. Palinkėjimas kolegoms: Ačiū @Giedrius_Gangs už suteiktą įgaliotinio postą. Paminėsiu ir kentus su kuriais buvo garbė būti barygomis: @Paulius_Satan @Osvaldas_Bebras @Royal_Security @Justas_Galinskas @Sestoji_Valdyba @Domantas_Jonas @Domis_Fusion @Jonny_Skywalker @Nikita_Belov @Black_Umo @Black_Evil @The_Bassas @Opce_Anonymous @Rolkis_Chaos @Robis_Vendetta @Vilkolakis_Vycka @Gytis_Poker @Lukas_Kalnietis @Michelle_Cheretti @Alaus_Valdovas @Ernestas_World @Gytis_Pooq @Matas_Ammo @David_Adams @Aleksandr_Nimenkov @Brandon_James @Nedas_Greedy dar ir šitą pamiršau @Chrome_Incognito

    Malonu buvo pabendraut su tavim baxuras, sėkmės tau

  2. prieš 16 valandas(-ų), Black_Evil rašė:

    Anketa:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Black_Evil
    2. Kiek laiko dirbote mūsų darbovietėje?: Galima sakyti metus 

    3. Kodėl paliekate darbą?: Na kaip ir aukščiau paminėta tikrai atidirbau daug šitam darbe, atidaviau visą save kiek galėjau skirti laiko ir paleidus daug kolegų į kitus darbus, keliems gryžus nusprendžiau, kad atėjo laikas pabandyti kažką naujesnio ir atnaujinti rutina.

    4. Kas patiko ir nepatiko darbe?: Viskas labai patiko, tikiuosi taip ir išliks gerulis kolektyvas, anksčiau aktyvus bendravimas racijoje, tikiuosi grįžus umčikui ir satančikui ji vėl suaktyvės.
    4. Palinkėjimas kolegoms: Jei ko nepaminėsiu tikrai atsiprašau darbe prabuvau daug laiko paleidau daug kolegų ir galimai kažką pamiršiu paminėti.

    Tai svarbiausia nuo mano kolegų valdžioje:

    @Giedrius_Gangs - Visų pirma, ačiū už suteiktą šansą padirbėti narkotikų prekeiviuose, pradirbus gal pus antro mėnesio suteikiai man šansą prisijungti prie #420 būrio už kurį tau dėkoju, vėliau dar mėnesį pabuvus būryje ir pasiūlei prisijungti prie įgaliotinių birželį už ką ir vėl dėkoju, jog pasitikėjai manimi, kad nepridarysiu nesąmonių. Šitose pareigose išbuvau tikrai ilgą laiką, daug nieko pradžioje nedariau, tik skelbiau skelbimus, kad dirbame, vėliau maždaug rugpjūtį pasisiūliau perimti savaitės apžvalgų temas, jog palengvinti tau darbą, ką ir darydavau aktyviai kartais vėluodavau, dėl neaktyvumo ar paprašydavau kitų užpildyti jei neturėdavau galimybės, bet visada viskas buvo sutvarkyta, kuom aš didžiuojuosi. Na apie bendravimą, tai teko su tavimi bendrauti per šitą laiką tikrai daug, gaila, kad tik per raciją ar discordą susirašinėjimais, visada rasdavom apie ką pašnekėti ne žaidimo temoms, tai įvairiom technologijom, reikalais, gyvenimu ar mašinom :D. Esi tikrai geras direktorius, surinkai nuostabią komandą ir palaikai gerą atmosferą darbe ačiū tau už viską dar kartelį.

    @The_Bass/ @The_Bassas - Nežinau ar čia tavo forumas, nes matau, kad vėl užblokuotas tikriausiai :D Keliais žodžiais dėkoju už buvimą pavaduotoju, kolega, darbštumą ir pnš. Esi mandagus, linksmas, prikolnas, į širdį giliai nieko neimantis žmogus, kitaip sakant, kad ir kokia situacija tu į ją žiūri pozityviai ir pasiimi žinių kitam kartui, kaip kur kas ir kada. Su tavimi bendravome kol žaidei/žaidi tikrai daug, buvai daug kartų pavaduotoju, įgaliotiniu ar pnš, vėliau išėjai į mechanikus ten atsedėjai ir vėl grįžai kelis kartus taip... Bet manęs nepamiršdavai ir vistiek bazarindavom, dėkui už pakeltą ridą, man atrodo per visą tą laiką tikrai normaliai prisukai :D, o taip dėkoju už linksmą laiką ir nuotaikų pakėlimą man dirbant ten.

    @Brandon_James - Atėjai iš gp pas mus į pavaduotojus, kitaip sakant prašokai visus, bet matėsi, jog tau darbo gerovė rūpėjo, darei viską ką tik įmanoma, sugalvojai veiklų, kitaip sakant tikrai geras pavaduotojas ir tuo pačiu darbuotojas. Pamačius, kad nebegalėsi skirti tiek pat laiko kaip ir anksčiau užleidai vietą kitam, kas yra tikrai kilnu iš tavo pusės. Daug bendravome kol aktyvesnis buvai ar sugrįždavai atgal pažaisti aktyviau, dažnai kalbėjome apie sportą, sveikatą ir panašiai, nes tu išmintingasis šitomis temomis ir turi tikrai daug gerų patarimų, niekada nesipykome, visada draugiškai, net nežinau ką ir daugiau be pridurti, vienu žodžiu dėkui, kad prabuvai tokį ilgą laiką np, o dabar esi laikinas įgaliotinis paskelbti šiek tiek daugiau skelbimų, tikiuosi kažkada tave vėl išvysti bent jau pilnu etatu įgaliotinio poste.

    @Black_Umo - Sveikutis, ačiū už viską vienu žodžiu, pačioje pradžioje kai pradėjau dirbti buvo viskas labai paprastą sv, ate ir pnš. Vėliau man prisijungus į 420 būrį truputį mūsų kolegiškumas suprastėjo, nes kaip teko suprasti ir tu norėjai į jį patektį, bet gangsas tau jo kažkaip vis neduodavo nors atsedėjai gal tuo metu 4 mėnesius, kai aš po šiek tiek daugiau nei pirmo mėnesio gavau, kitaip sakant užpavydėjai, vėliau tau išėjus į mechanikų pavaduotojus vėl kažkaip normaliai draugiškai bendravom, tada tau gryžus atgal į np, visai kita kalba buvo, atrodo daug pasikeitei per tą laiką mechanikuose gal pasenai? Bet visada linksmai bendravom, prikolinom ir pnš, tada tau tapus 420 greit tapai įgaliotiniu, o vėliau prisijungiau ir aš į įgaliotinius, kitaip sakant abėjiems viskas sekėsi čiki piki krč, tau tapus pavaduotoju apie rugpjūti man atrodo ar kažkas panašaus jau abudu kūrėm įdėjas, kaip čia pagerinti ir patobulinti darbą, paprikolu esam šovę ir akciją narkotikų prekeivių kur pirmą kartą gyvenime dalinom šaibas vpš kurijozas buvo, bet didelis pasisekimas, gal vos ne 300 iškv buvo per tą dieną, net nepagalvotum, poto atsirado šventiniai paketai, kas ir vėl pagyvino darbą. Tikrai daug naujovių mūsų metu, per visą laiką esant kartu su tavimi valdžioje tikrai nenorėjau naujos kolegos. Gal vėl į pavus pas gangsiuką?

    @Grazvidas_Pro - įsidarbinom kartu, dirbom drūtai, pahalinom čia dėl kiek gavom tų iškv tikrai sunkiai varžėmės, bet visada draugiškai viskas :D. Na, o taip vėliau išėjai pas velka į repų pavaduotojus, palaikėm ryšį, vėliau tau gavus direktorių atėjau padirbėti per kitą paskyrą šiek tiek, ką žinau gal sudėjus ir pradirbau kokis 2-3 mėnesius pas tave, darėm daug nesąmonių ir repuose ir np, mėgavomes kiekviena akimirka, stumdėm narkotikus, vėliau skelbimus, gal kada pareisi į np vėl, man atrodo tikrai šiltai sutiks tave. Žaidėm valorantą, kai turėjau daugiau laisvo laiko, balandį vėl daugiau laiko turėsiu gal kažką pasuksim :D

    @Jason_Sorreno - Maladiec ir pnš, tikrai įdomu bendraut, bet ten išėjas į mechus tikrai suvėliai, manau, nuvyliai ne tik mane, bet ir daug kitų kolegų. Gal ateitį jei vėl žaisi kažką geresnio parodysi ir taip baisiai nevelsi.

    @Lukas_Upsider - Zdr, dar ir tave prisiminu, kai atėjai prekeivių duonos paragaut pametęs radistus :D Dirbai uoliai, greit pasiekiai aukščiausią rangą, vėliau artėjant vasarai kažkas atsitiko ir aktyvumas sumažėjo, bet per tą laiką kol dirbai tikrai bendravom, šnekėjom, ir pnš. Esi tikrai gero characterio, niekam blogo nelinkintis, ačiū už darbą.

    @Vodka_Tonas - nežinau ar skolą gražinai? Nes užrašuose dar turiu.

    @Tenda_Huawei - Nrml čiūvakas ir pnš, bendrauji gerai, turėjom bendrą kalbą ir np ir repuose, tik va np kažkaip labiau G karys buvai, nei darbuotojas :D

    @Rolkis_Chaos - Nežinau, ką čia ir be pridurti, vasarą, rudenį buvai gan aktyvus, per žiemą ir po žiemos dabar stipriai sumažėjas aktyvumas, dabar būsi seniausias np darbuotojas, svkn, gal tau pavyks pilnai metus atsedėt, šeip tikiuosi vėl tapsi aktyvus gal kada savaitės darbuotojo statusą nukarosinsi, ir pademonstruosi seno vilko galią :D

    @Prosto_Adris - Maladiec kiek dirbai tikrai daug bendravom ir prikolinom, o šeip manau, kad jau turėjai gryžt iš šauktinių, tai gal kada į np grįši ar taip tsg palošt?

    @Nikita_Belov - Sveikas seniukai, nu ką žinau, buvai ac, dirbai np vienu žodžiu elitinis žaidėjas ir pnš, bendravom tikrai normaliai, buvai aktyvus, viskas zjbs, dar vis pabendraujam, kai pasijungi, siekiai įgaliotinio statuso, bet vis kažko pritrūko, nu, o vėliau jau kaip ir atsilaisvino vieta į pavaduotojus tai prisijungiai, kažkaip magiškai per klaidą ar kas nu pasigavai su čytukais truputuką :D Būna pasitaiko, gal kažką iš to išsinešei nežinau, bet dabar gangsas, kaip matai jau 2 mėnuo be pavo dar vis baimės turi :D

    @David_Adams - Nu ką žinau, kažkaip tau įsidarbinus iškarto bendrą kalbą radom, tik labai užsispaudęs buvai mane visada vis nugręžt ir pykai, kad rybos su tavim nemečiau :D, o šeip nemanau, kad sąžininga būtų iš tavo lemų su tavim rybinti :D O šeip buvai aktyvus, bendravai, gavai įgaliotinio postą, kur toliau rodei pavyzdį darbuotojams ir pnš, vėliau paaiškėjo, kad seni pažystami :D kokis kelis metus atgal :D, vėliau išėjai iš darbo dėl aktyvumo, dabar vėl gryžai, rodei aktyvumą šiek tiek nukrito, gal vėl pakelsi?

    @Royal_Security - Opa zdr, truputį vėlai paminėjau, gal, bet pagal tvarką kaip kas dirbot kokiais tarpais kaip ir vietoje :D Esi zjbs žmogus, turi gražų šunį bl jei galėčiau pavogčiau čj, tikrai daug bendraujam ir žaidime ir mssg, teko matyti visokių prikolu kartu, pažvengti ir pnš, vėliau išėjai į mechus, dabar matau, perleidai gal kada pargryši į np, nemanau, kad taip blogai buvo padirbėti, na o šeip tikrai manau, visi lauks tavęs grįžtančio į np.

    @Osvaldas_Bebras - Rimtas, prikolnas ir t.t Net nežinau, kaip tave apibūdinti nauja diena naujas bebras iš užtvankos išlenda, net nežinau, o šeip iki įgaliotinio buvai labai aktyvus, tada kaip ir mūsų visų aktyvumas krito per gruodį ir kažkaip neatstatėm, dabar tau atėjus į mechanikus matau vėl 24/7 grajini :D Kitaip sakant vėl bebras naujas :D Na, o šeip maladiec tikrai įdomu bendrauti np buvo, ir taip dabar dar vis malonu bendrauti kai pasirašinėjam šiek tiek. Ačiū už tarnybą įgaliotinio poste ir už gerą darbą.

    @Silvestras_Armanis - Nu atvarei dirbti, niekada nebuvo, taip kad labai daug dirbtum ar labai mažai, visada kažkur palei viduriuką ar šiek tiek aukščiau, neseniai tapai įgaliotiniu, kas yra smagu, manau, kad nusipelnei, o šeip sėkmės darbuose ir prižiūrėk dabartinius darbuotojus ir ateinančius naujus, satančikui daugiau dėmesio už mane skirk.

    @Domis_Fusion - Nu ką vos nepamiršau, mūsų valdžios mvp ir pnš, dėkoju už autoapžvalgą, kad automatiškai surinktų ir suskaičiuotų minutes ir pnš, pats tingėjau padaryti, o tau tapus įgaliotiniu per mano atostogas grįžus papasakojo galvoju nu bl zjbs tikrai geras dalykas ir palengvina apžvalgų rašymą :D Visada kalbėdavai mandagiai, ieškodavai kaip kam padėti, šeip nedaug susitikdavom arba kai susitikdavom tai abu per darbo valandas sampą kapodavom :D, ar kokią naktį prieš miegą, tai šiek tiek pabazarindavom, paprikolindavom ir skirstydavomes.

    @Domantas_Jonas - Nu dirbai np per altą vėliau palikai pavaduotojo postą ir į np atėjai daug kam atrodė, kaip tikrai drąsus pasirinkimas, bet iš tavo pusės viskas skambėjo logiškai apmastyta, vėliau tikrai aktyviai ir normaliai atidirbus iškeliavai atgal į reporterius, daug laiko nepraėjus tau ir perleido reporterių direktorių, Bendrauji nrml, esi džiaugsmo trykštantis žmogus, daug minėdavai savo "pyrda", kaip droži ar kažkas sugenda reikia pakeisti :D

    @Justas_Galinskas - Nežinau seniukai, tikrai esi mandagus ir pnš, sieki įgaliotinio, nori įgaliotinio, sapnuoji apie įgaliotinį, bet kažkur maždaug gal nuo sausio bšk aktyvumas pakritęs, nu bet paskutines 2 savaites, sakyčiau visai neblogas aktyvumas, gal jau esant 2 laisvom vietom gangsas ir tau duos pasireikšt? O taip, manau, kad ir toliau bendrausim ir mūsų keliai susikirs kažkada vėl.

    @Paulius_Satan - Malonu, kad gryžai, jei būtum anksčiau gryžęs, gal kitoks mano sprendimas būtų buvęs :D Visada smagu su tavim, niekada neturėjau nuobodžios akimirkos, tik kažkaip užtvanka ilgai laukt reikėjo kol atgal pasiimsi, tai pasigedau labai tavęs. O taip krč, gal dabar ilgiau pradirbsi kokį įgaliotinio postą pasiimsi, o gal vpš pavo kažkada np? 

    @Sestoji_Valdyba - Dėkui už darbą, kompanijos palaikymą, racijos aktyvumą, ridos kėlimą, su tavimi buvo tikrai smagu dirbti, daug prikolų, įvykių :D 

    @Chrome_Incognito - dėkui už darbą, prikolus ir savo išsakytas tamsiausias mintis, tikiuosi, kad tamsiausios, nes kitaip tai baisu, kas tavo galvoje darosi, truputį stūmė ant tavęs ten darbe, bet neimiai į galvą, nes supratai, kad paprikolu ir pnš, ir dažniausiai po tų tavo gilių pamąstymų :D

    @Opce_Anonymous - nu ką mechanikas narkoteriuose :D man atėjus, tu buvai įgaliotinis, bet jau ant ribos dėl vasaros, tiesiog matėsi, kad užpiso sedėt prie tiek žaidėjų :D Tai daug nebendravom tuo metu, bet tau grįžus atgal į narkotikų prekeivius tikrai bendravom daug, ir papasakojai gerų istorijų, davei patarimų gryžęs, kaip kur kas ir pnš, ačiū už pagalbą ir valdžios palaikymą.

    @Ernestas_World - Pasaulis, klaidžiojai vis ten serverį pasijungdavai pasijungdavai :D tada nuėjus į vieną darbą daug ten neužsibuvai atklydai į np ir dabar žiūriu šiek tiek nebeklaidžioji :D Sėkmės tau darbuose, taip ir toliau :)

    @Michelle_Cheretti - Prisijungiai kartu su pasauliu, daug nebendravom, nes atrodo gal šiek tiek uždaresnė tu, bet dažnai atrašai už pasaulį tą galiu pasakyti, o šeip kiek teko bendrauti viskas čiki piki, sėkmės tau darbuose :)

    @Alaus_Valdovas - Smagu su tavim bendrauti, turi įdomių nuomonių, bet per daugiausiai bendraut neteko gal kokį mėnesį, o manau, tai nėra daug laiko, sėkmės tau darbuose :)

    @Lukas_Kalnietis - Nu, manau, kad visi žino tavo istoriją, kaip čia atklydai, arba bent jau tiems kas su tavimi bendravo :D Šeip nežinau, kodėl po savo karjeros mechanikuose pasirinkai atklysti į np, nes tai labai skirtingi darbai, bet pradžiuginai, dar vienas žmogus su kuriuo galima bendrauti :D Su tavimi teko daug bendrauti prieš tau ateinant į np ir atėjus į np, tai ką žinau, ką čia ir besakyti, manau, kad tiesiog išlik koks esi maladiec, bendraujantis, neauštinantis savęs ir mandagus, sėkmės tau darbuose :)

    @Gytis_Pooq - Nu ką žinau, net nesitikėjau, kad tau mechanikai pabos ir turėsim nuosavą pooq NP :D Šeip maladiec, prikolnas, tekę bendrauti prieš tai gal keli metai atgal, tikiuosi išliksi savimi, nebijosi pasakoti prikolų ar taip juokauti, sėkmės darbuose. Imk daugiau savaitės darbuotojų, nes kai tu bandai imti visi kiti kažkaip stengtis pradeda :D Tai tu rodiklis efektyvumo darbe žinok.

     

    Na o dabar trumpai, ačiū visiems prekeiviams, fūristams ir kitiems nepaminėtiems žmonėms, atsiprašau, jei pamiršau ar neturėjau laiko paminėti jūsų, už gerą darbą, praleistą linksmą laiką bendraujant, dirbant, darant akcijas, pardavinėjant paketus, padedant spręsti prekeivių problemas, vežant narkotikus ir pnš.

     

    Malonu buvo vyras su tavim pabendraut ;) sėkmės radistuose

    • Patinka 1
  3. 1. Vardas_Pavarde: Alaus_Valdovas

    2. Namo numeris: /maph 358

    3. Spinta (kokio lygio, kiek ko yra): 6lvl full
    4. Kaina: 400m
    5. Nuotraukos: neturiu

  4. 1. Mašinos pavadinimas: DuneRide
    2. Mašinos rida: 2800km
    3. Mašinos išlaikymas: Nedidelis
    4. Pradinė kaina: 250m

     

    1. Mašinos pavadinimas: SandKing
    2. Mašinos rida: 5k
    3. Mašinos išlaikymas: Nedidelis
    4. Pradinė kaina: Nuo 900m

  5. 1. Mašinos pavadinimas: HRA

    2. Mašinos rida: 7400Km

    3. Mašinos išlaikymas: 112€

    4. Pradinė kaina: Siūlyti. Nuo 700m

     

    Keliam kas 20m

    • Haha 1
    • Sutrikęs 2
×
×
  • Sukurti naują...