Eiti į turinį

Voduf_Cornow

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.988
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Voduf_Cornow

  1. cia dabar? kokiu pagrindu istrintas papeikimas? nk nebus?

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      Bumeris niekada nepripažins kad jo sistemas galima apeiti šiuo atvėju "iškvt botas"

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  2. Kodėl @Arina_Girl ne taksi direktorė?? Kas čia per rinkimai dabar? :35_thinking: Arinut, tikiuosi pildei...

  3. padirbi np 1men ir jau gauni igaliotini. Ar jus matot iki ko nusirito np ? susimastykit...

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      Nori pasakyt pas mane nebuvo (6) žaidėjų kurie įgal gavo pirma sav? :D

    2. (Žiūrėti 44 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. padirbi np 1men ir jau gauni igaliotini. Ar jus matot iki ko nusirito np ? susimastykit...

  5. Sveiki sargiečiai, norėjau tik pasakyti jog aš nesu TTT, tad man 2x metimai negalioja, jeigu man būtų trūkę po pirmo metimo tikrai nebūčiau metęs aš nieko blogo 2x metime nematau ypač po naujos versijos. Esu vienas didesnių tarpininkų tarpininkavau ne vieną bilijoną todėl tie 300mln man nėra dideli pinigai dėl tokių centų tikrai nescaminčiau.
    p.s Audi_Princas ištrynė mano atsakyma XD

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      suprantu kad ten 2x permetinėja kartais nes ale geriau, bet kam užmest, pasidaryt selfie ir tada permest?

    2. (Žiūrėti 12 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Trina busenas is niekur nieko, sakau myzaliniu servas cia yra, kazkokie 16-ikiniai peckeliai komandoje su sutrikimais ir praeities nuoskaudom

  7. -Rep Deiviux_Zipp :) Pacas dėl 100mln dėjo diora, sėdi forume,sako draugui buvau davęs palošt :D Žodžiu nepasigaukit

  8. Vėlgi 5 žaidėjai laimėjo eventus kurie turėjo rally biletą, tai atsilaisvino vietų (5), norintys dalyvauti rally'e komentuokite po šia būsena.

  9. O už Edcką dar pratesnių variantų nebuvo? :D

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      Koks jam moderatorius jeigu jis net taisyklių perskaityt nesugeba, antras kuku dėmesio auka

    2. (Žiūrėti 30 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. Neatsakiau į comm, nes labai ilga litanija gavosi...

     

    O šiaip koks skirtumas ar turi/ unmute ne forumo moderatorius, @Giedrius_Gangs? Kuo daugiau žmonių turės šią komandą ir nepiktnaudžiaus tai tuo ir bus geriau. Ar čia tiesiog iš konkurencijos , kad moderatoriai > cheat gaudytojai ? Ką tas unmute turėjimas padaro? Geresniu ir rimtesniu žmogumi SARG'e? :4_joy:

    Kai man atėmė /unmute komandą tai aš taip ir pasakiau :27_sunglasses: , nes man ji nėra kažkoks prestižas dėl kurio aš verkčiau ir man yra malonu, kai kiti ją gauna, jei to yra nusipelnę ir yra parodę, kad gali atsakingai elgtis su duotomis komandomis. Jei ne - jas kažkada vistiek nuims, kaip nuėmė ir man.

    O tiem kam įdomu kodėl praradau, tai kažkam nepatiko 01:00 nakties bajeriai  :60_sweat: , bet nieko visi skirtingi ir aš prisiimu kaltę jei labai kažką įžeidžiau ar nugręžiau :5_smiley:

    77b163e339e95b08d893c407d000d92a.png

    971da2f7a7e9e978d5eaca1af6b841ce.png

    3132a080f87dace9aef7c2eb7cac03cd.png

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      Tegu turi tas unmutes, tik tegu naudot moką. Nėra papeikimo - nėra ir unmutes, išlepinat su tom unmutem iš karto gavus, o dabar prilimpa kol neatmutini ir tiek..

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Snd ahuenai miegosiu, nes prisidainavau iki dangaus o tu kaip @Voduf_Cornow

  12. DĖMESIO STALKERIAI: Atranka turėjo būti šį šeštadienį, bet darbuotojai nusprendė, kad jos nereikia todėl ir nedarėm, darbo dienom atrankos irgi nebus, kitą savaitgali manęs nebus, todėl atranka bus kažkada rudenį, AČIŪ UŽ DĖMESĮ.

    1. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      @Shabu_Mutuble Paprasti žaidėjai niekada nedirbs? O tai kas tokie mano darbuotojai? robotai?

    2. (Žiūrėti 63 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. DĖMESIO STALKERIAI: Atranka turėjo būti šį šeštadienį, bet darbuotojai nusprendė, kad jos nereikia todėl ir nedarėm, darbo dienom atrankos irgi nebus, kitą savaitgali manęs nebus, todėl atranka bus kažkada rudenį, AČIŪ UŽ DĖMESĮ.

  14. DĖMESIO STALKERIAI: Atranka turėjo būti šį šeštadienį, bet darbuotojai nusprendė, kad jos nereikia todėl ir nedarėm, darbo dienom atrankos irgi nebus, kitą savaitgali manęs nebus, todėl atranka bus kažkada rudenį, AČIŪ UŽ DĖMESĮ.

  15. ĮSPĖJIMAS: nepriimkit visko asmeniškai, kai kam šito posto net nereikia. Viskas iš patirties, su kuria teko susidurti per tiek metų. 
     

    Žinau, kad gal 50% manęs nesupras, 20% viską pavers juokais, 20% ignoruos, o 10% supras. Tai su ta dešimčia procentų ir visomis kitomis ŠIUKŠLĖMIS (tiems, kas šis pareiškimas skirtas) ir noriu pakalbėti.

     

    Į sargą atėjau 2016-tais metais ir trumpai pristatysiu, su kuo susidūriau čia diena iš dienos. Apie šiukšles. Nesu feministė, tačiau kovoju už viską, kas liečia moters garbę. Nesvarbu ar tai susiję su manimi, ar su kokia kita mergina. Esu už mus visas.

     

    Sarge merginų nėra per daugiausiai, todėl seksistiniai juokeliai, visokie nejuokingi komentarai apie putes ir panašius dalykus čia tapo mano kasdienybe. Tokių juokų, užgauliojimų ir panašiai girdėjau begales (spoilery). Kai kurie iš jų rimtai įskaudindavo ir įžeisdavo. 

     

    Moteris yra toks "OBJEKTAS", kuris niekada pirmas nepuls (dažniausiai), todėl neretai vyriškoji giminė tampa tais, kurie stengiasi įžeisti, sumenkinti. Kodėl? Kodėl taikiniais pasirenkamos taikios merginos? Atrodo, kad tokie dalykai kaip žodinis priekabiavimas yra kvaili, tačiau būtent tai nuveda į dar didesnius „žygdarbius“, nes mintys materializuojasi. Jeigu nemoki kalbėti su moterimi pagarbiai, kaip gali mokėti su ja elgtis pagarbiai? 

     

    Mergina nėra objektas, į kurį reikia kėsintis su žodžiais "imčiau", "su draugais nesidalinčiau", "pisčiau"  ir t.t. Tai požiūris į merginą kaip į daiktą, kuria susidomima tik dėl išvaizdos ar tiesiog dėl gyvuliškų instinktų.

    Man, asmeniškai, šlykštu, kai vaikinai naudoja seksualias merginų nuotraukas (nuotraukos spoileryje), jas viešina kaip savo profilio nuotraukas ir panašiai. Mano nuomone, tai tik parodo, koks menkas supratimas yra apie merginą, kokia menka pagarba jai ir jos kūnui. Ji vertinama tik dėl išvaizdos, dėl papų didumo, dėl šiknos riestumo, dėl veido bruožų, dėl kojų ilgumo, dailumo, dėl liemens lieknumo, dėl kaklo ilgumo, dėl to, KOKIĄ JĄ GAMTA SUTVĖRĖ, bet ne dėl to, kas ji per žmogus... Žinau, kai kam tai gražu, bet tai nėra gražu merginoms, tai žemina ir žeidžia, kai esi "vertinama" tik dėl išvaizdos. Norėtumėt, kad jūsų dukros tokias nuotaikas koks piemenukas naudotų užsidėjęs profilyje? Nemanau. 

     

    Gal mano žodžiai yra tas pats, kaip kovoti su vėjo malūnais, bet mano prašymas - gerbkim vieni kitus. Prieš kelias dienas mane norėjo apscaminti @Zhorik_Boyko, bet atidavė milus, nes aš mergina, kaip jis sakė. Tai linkiu suprasti, kad merginas reikia gerbti ne dėl to, kad ji yra mergina, kažkieno mama, sesuo, pusseserė, močiutė ar dar kas, bet dėl to, kad ji yra žmogus. Lygiai taip pat mąstantis, turintis jausmus (kartais ir labai jautrios), savo nuomonę ir pažiūras. Kaip ir kiekvienas paprastas žmogus ir nė kiek ne prastesnis.

     

    Mergina būti iš tiesų yra baisu. Nuolatiniai prisikabinėjimai internetinėje erdvėje, realiame gyvenime ir gyvenimas NUOLATINĖJE BAIMĖJE. Nuolat dairaisi per petį, bijai vakare eiti pro laiptines, kuriose pilna vaikinų, bijai apskritai vaikščioti naktį, nesijauti saugi niekur. Tikriausiai neįsivaizduojat, koks tai jausmas.

     

    Tai va, gerbiamieji, linkiu užaugti džentelmenais realiame gyvenime bei gerbti ir mylėti paneles, kurios šitame serveryje žaidžia ir žais, nes joms tikrai nėra lengva, kai kai kurie iš jūsų elgiasi taip šlykščiai. ELKIS SU JA TAIP, KAIP NORĖTUM, KAD ELGTŲSI SU TAVO DUKRA. 

     

    Spoileris

    7e6b85aff0fb59ab9deacecc80d3b9eb122.png b777e423597ba92036e326c17161fcc8579.png 

    7770134c9582e9769df5d5ddf88d89ff111.png O čia šiandienos ištrauka iš messengeryje esančios SARGO grupės. Paliesta buvo Margaritos tema ir, jeigu rimtai, tai esu už Margaritą. Ne ji dėl to kalta. 

    1b1b549812ce636eed1569ecab88d85b910.jpg 

    2062a4a2f166ca6e161c344db514ae03526.png 

     

  16. per kiek laiko perkant per banka valiutos ateina i zaidima valiuta ?

     

×
×
  • Sukurti naują...