Eiti į turinį

Freddy_Orton

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.309
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Freddy_Orton

  1. prieš 14 valandas(-ų), Rokas_Exotic rašė:

    Kam tas consoles pirkt jei visi čia prie PC, daryk turinyrus per PC tikrai daugiau susirinks žaidėjų nei per PS4 ar kitas consoles :13_upside_down:

    tikiuosi kokios fifos ar nba su klaviatura nelosi, nes tada uzjauciu tave

  2. prieš 24 minutes(-ių), Jason_Capelli rašė:

    NARCOS TAI TIKRAI AXUJENAS, BREAKING BAD ESU KAŽKIEK ŽIŪRĖJĘS, BET REIKS PRADĖT ŽIŪRĖT NUO PRADŽIŲ. KADA FORNAITA NAKUI SW

    GIRDĖJĘS ESU, BET ŽIŪRĖT NESUSIRUOŠIAU DAR XD KADA FORNAIT

    bet kada

  3. prieš 4 minutes(-ių), Return_Void rašė:

    Na, HTML kaip ir nėra programavimo kalba, čia skaitosi markup language. Tad, jeigu jau bandysi HTML, geriau mokykis šia eilės tvarka: HTML -> CSS -> JavaScript, o ne HTML ir tada Java.

    jo suprantu, ne taip pasakiau siek tiek. dar klausima turiu, tenkina Vilniuje studijos programavimo? pats 90 proc zinau, kad studijuosiu butent jame, tai noriu suzinoti, ar suteikia geras galimybes studijos Vilnuje toliau tobulet? (tavo asmenine nuomone)

  4. prieš 1 minutę, Return_Void rašė:

    Na, norėjosi sukurti kažką panašaus, nes žinau, jog domėjimasis šia sritimi tikrai auga ir tarp lankytojų turi būti norinčių sužinoti daugiau. Mokykloj mokė Python'o ar mokeisi savarankiškai? Dėl žaidimų kūrimo, tai ši sritis tikrai reikalauja nemažai žmogaus vidinių resursų, užsispyrimo ir pan., na bet tai galima taikyti ir viskam kitam. Manau, kad tavo ateities sprendimas yra adekvatus, jei tam skirsi sąžiningai daug laiko.

    Pasakysiu tik tiek, jog studijuoju Vilniuje, nenoriiu per daug išsiplėsti.

     

    pythono moke ir mokykloj, bet didziaja dali pats ismokau. turbut paskutiniais mokyklos metais pasimokysiu su html ir java, manau uzteks pradziai 4 kalbu ziniu 

  5. O pagaliau kazkas tema sukure apie tai :D programavimu jau uzsimineju gal pusantru metu, kai 10 klasej pasirinkau programavimo moduli, tai jau turiu pagrindus pythono ir c++. Veliau susimasciau apie zaidimu kurima, tai ir pradejau lankyti kursus. Dirbu su unity, tai galiu pasakyti, ziauriai sunkus, bet idomus dalykas :D pradejau kurti 3d zaidima, tai kolkas sekasi neblogai.

    Ateityje jau pilnai nusprendes esu, kad uzsiminesiu it ir studijuosiu greiciausiai programu inzinierija arba programu sistemas, taip pat traukia pasimokyti ir i uzsieni.

     

    O tau klausimas, kuriam univere mokiniesi?

    • Haha 3
  6. Ką tik, Vytautas_Cames rašė:

    skillo reik kad prieš camperius laimėt , jeigu tu tik campini tai ir nepamatai tikro žaidimo 

    nu kiek zaides, tai retas buvo normalus pasisaudymas, daznai tiesiog is hatu nupisdavo ir koks cia idomumas?

×
×
  • Sukurti naują...