Eiti į turinį

Don_Fantom

Nariai
  • Turinio skaičius

    148
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Don_Fantom

  1. 1. Vardas_Pavarde: Don_Fantom
    2. Užimamos pareigos: The Ballas gauja
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Darbas, daug koncertų bei repeticijų.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 10 28 iki 11 04 
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas @Aurimas_Winston

  2. 1. Vardas_Pavarde: Don_Fantom
    2. Užimamos pareigos: The Ballas gauja
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Kompiuterio gedimas.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 10 - 16 iki 10 - 23 (manau pradėti žaisti galėsiu ir anksčiau, apie tai pranešiu)
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas @Aurimas_Winston

    • Patinka 1
  3. 1. Vardas_Pavarde: Don_Fantom
    2. Užimamos pareigos: Grove Street direktorius.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvažiuoju atostogauti į Kretą.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] Nuo 2019 08 10 Iki 2019 08 17
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Karolis_Holar

    • Patinka 4
    • Haha 1
  4. Sveiki.  Buvo renkami naujieji „Grove Street“ gaujos ir „Immortal“ mafijos vadeivos.  Šiuose rinkimuose anketų sulaukėme apie 15~ ir neilgai pasitarę išrinkome kandidatus, kurie varžėsi tarpusavyje. Palyginus anketų sulaukėme mažai, todėl teko gerokai pasukti galvą per rinkimus, bet manau naujieji direktoriai parodys daugiau pozityvumo. Dar noriu priminti kad gerbtumėte tiek savo tiek mūsų laiką ir jei žinote kad negalėsite skirti pakankamai aktyvumo žaidime tai geriau nepildyti.  Apie rinkimų eiga rasite žemiau:

    9PZ4FdP.jpg


     


    Danas_Vaitiekunas: Dirbai serverje pareigūnu. Į kandidatus patekai dėl tikrai neblogos anketos. Kalbant apie veiklą tai veikla kaip ir pridera pareigūnui. Tikrinai vairuotojus, gaudydavai pažeidėjus. Prižiūrėjai serverį, viskas būtų tikrai puiku, bet pirmos vietos kandidatas pasirodė šiek tiek geriau. Gal ir veikloje trūko kažkokios kibirkštėlės. Tikrai nenusimink ir bandyk dar kartą!


    Justas_Yellow: Dar vienas mafijų/gaujų žmogus. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas buvo visai neblogas. Man atrodo iš serverio „DM“ zonos neišėjai,  Vienu metu atrodė kad ten gyvenai ir pademonstravai puikius šaudymo įgūdžius.  Vėliau kariavai su kitais serverio klubais kur taip pat neblogai sėkėsi. Organizavai nusikalstamas veiklas. Net kai pats organizavau veikla su „Grove Street“ gauja, atvykai padėti bei surinkai savo kolegas. Buvo smagu matyti tavo norą bei motyvaciją, to pasakoje ir noriu pasveikinti tapus naujuoju „Immortal“ mafijos direktoriumi! 


     

    AXMJdQ1.jpg


    Matas_Ammo: Mafijų/gaujų žmogus, anketa buvo labai silpna, Bet tave pasirinkome dėl tavo patirties. Gaila bet žaidime tavęs nesutikome, sėkmės.


    Tomekas_Bullet: Patirties tikrai turi nemažai, anketa taipat visai nebloga. Bet pasigedome tavo veiklos. Esi aktyvus žaidėjas bet beveik visada esi vežiojamas kitų serverio žaidėjų. Kartais važinėdavai su nuosava transporto priemone, bet daugiau kažko įdomesnio tau nepavyko nuveikti. Gal nesitikėjai gauti kandidato, nenusimink ir bandyk dar kartą!


    Dzeraldas_King: Esi ganėtinai patyręs mafijų/gaujų žmogus. Stebėjimo metu buvai tikrai aktyvus, jautėsi tavo pastangos. Pradžioje dažnai važinėdavai su nuosavau motociklu. Kalbant apie tavo veiklą žaidime vienu metu galvojau kad būsi kaip Tomekas. Tačiau vėliau atsigavai ir pradėjai rodyti aktyvumą. Serveryje tave mačiau nepaleidai ginklo iš rankų. Labai dažnai šaudydavai serverio „DM“ zonoje. Su draugais erzinai ir bėgiojai serverio teisėsaugą. Manau daugiau nesiplėsiu, dedame į tave nemažai vilčių tikiuosi nenuvilsi! Sveikinu tapus naujuoju „Grove Street“ gaujos direktoriumi!


    NGPT,
     Fantomas.

     

    • Patinka 3
    • Haha 28
    • Sutrikęs 3
    • Už 6
  5. JJtBCR3.jpg&key=4853362a4fdaba24bcb19625

     

    Sveiki, po kelių nesėkmingų direktorių buvo vėl renkamas ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Anketų susilaukėm nemažai, išsirinkom tris ganėtinai aktyvius kandidatus, todėl keliaukime tiesiai prie jų:
     

    Chosen_Dovis - Pasirinkome tave į kandidatus dėl tikrai įdomios anketos. Pirma stebėjimo dieną  dirbai ,,Grove Street“ gaujoje, veiklos visiškai nebuvo, nes tiesiog mačiau tave kaip lakstei bazėje, tas tau labai pakišo koja. Nors ir antra stebėjimo diena tau buvo produktyvesnė. Mačiau kaip šaudai mieste, erzini serverio teisėsaugą bet kitų kandidatų prisivyti nesugebėjai, sėkmės!


    Robertas_Moe - Anketa visai nebloga, mafijų gaujų patirties turi pakankamai. Pasirinkome tave į kandidatus nes ir toliau matome tavo norą tapti mafijų/gaujų direktoriumi. Stebėjimo metu pradžioje dirbai ,,Tolimųjų reisų vairuotoju“ tik po kurio laiko įsidarbinai  „The Ballas“ gaujoje. Veikla tikrai nebuvo nuobodi, dažnai gerinai šaudymo įgūdžios serverio „DM“ zonoje. Vėliau rinkai komandą į klubą  „Kolubiečiai“, šiek tiek pakariavai su kitais serverio klubais. Vėliau vėl mačiau kaip šaudai mieste. Viskas būtų tikrai puiku bet... 


    Mafijozas_Baryga - Anketa tikrai nebloga, mafijų/gaujų patirties turi daug. Nuo pat stebėjimo pradžios dirbai ,,The Ballas“ gaujoje, tikrai žinau kad puikiai supranti mafijų veiklą. Žaidime nepaleidai ginklo iš rankos net kai tapai ,,The Ballas“ gaujos pavaduotojumi. Aktyvumas buvo tikrai geriausias iš kandidatų, net ir gavos gaujos pavaduotoja, taip tik pamatėme kad esi tikrai rimtai nusiteikęs pakovoti su ,,Immortal“ mafija bei serverio teisėsauga. To pasakoje ir noriu pasveikinti bei palinkėti sėkmės, tikimės kad atgaivinsi „Cosa Nostra“ mafija.


    Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas –  Mafijozas_Baryga. Sveikinimai !

     

    Pagarbiai NGPT,
    ©Fantomas.

    • Patinka 7
    • Ačiū 1
    • Haha 6
    • Už 4
  6. AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

     

    Sveiki, buvo renkamas ,,Grove Street“ gaujos direktorius. Anketų susilaukėm nemažai, išsirinkom tris kandidatus, todėl keliaukime prie jų:


    Ganja_Cocaine - Šiek tiek rizikuodami nusprendėme leisti tau kandidatuoti, ir visai neprašovėme. Kadangi dirbai „Immortal“ mafijoje, dažnai dalyvavai mafijos organizuojamose grobimuose, tikrai aktyviai dalyvavai veiklose. Bet manau galbūt pats nelabai tikėjaisi gauti kandidatą, nes dažnai tiesiog stovėdavai „Immortal“ mafijos bazėje, tas tau ir pakišo koją. Bet linkiu tikrai nenusiminti nes tiek anketa tiek aktyvumas buvo tikrai neblogas, sėkmės!

     


    Robertas_Moe - Dirbai ,,Tolimųjų reisų vairuotoju“, aktyvumas kaip kandidatui tikrai neblogas. Vos tik pradėjus tave stebėti važinėjai su nuosava „Bullet“. Vėliau sutikau tave serverio ,,DM“ zonoje, vėliau nusprendei pailsėti ir vėl važinėjaisi su nuosava transporto priemone. Po kurio laiko pradėjai dirbti ir vežiojai krovinius. Veikla buvo tikrai nebloga dažnai pašaudydavai mieste  bet pirmos vietos kandidatui šiek tiek nusileidai, linkiu nenusimint ir bandyti kita kartą!

     


    Andrey_Kalashnikov - Naujasis ,,Grove Street“ gaujos direktorius. Veikla tikrai puiki, vos tik prisijungei į žaidimą, ginklo nepaleidai iš rankos. Dažnai matydavau tave šaudantį mieste, erzinai serverio teisėsaugą, bėgiodavai nuo teisėsaugos. Kai pagavo ir atsisėdai į kalėjimą iš kart nuskubėjai į kalėjimo ,,DM“ zononą. Daugiau neišsiplėsiu nes tikrai buvai aktyviausias bei labai motyvuotas kandidatas, sveikinimai tapus ,,Grove Street“ gaujos direktoriu!
     

    Naujasis ,,Grove Street“ gaujos direktorius Andrey_Kalashnikov, sveikinimai!

     

     

     

    Pagarbiai NGPT,
    ©Fantomas.

     

    • Patinka 5
    • Ačiū 1
    • Haha 1
    • Už 6
  7.               

     


    Sveiki, kaip žinote buve renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos direktorius, rinkimų metu forume sulaukėme tikrai nemažai gerų anketų. Taip pat žinojome kad senasis „Immortal“ mafijos direktorius atsisakys posto, to pasakoje taupydami tiek savo tiek būsimų direktorių laiką nusprendėme išrinkti abu direktorius vienu metu. 

     

     

    Kandidatai:
     

     

    Gytis_Izaokas - Esi patikimas bei turintis nemažai mafijų/gaujų patirties žmogus. Todėl kandidatą sunku gauti nabuvo. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu dažnai vykdavai į iškvietimus. Laisvu metu pašaudydavai "DM" zonoje. Viskas būtų tikrai kaip ir neblogai, bet kitas kandidatas pasirodė šiek tiek geriau, bei parodė daugiau motyvacijos. Pasitarę su komanda tau siūlėme „Immortal“ mafijos direktoriaus pareigas. Tačiau kariauti prieš gerai pažįstamą kolega atsisakei.

     

     

    Danka_Malibu - Kaip jau ir daugelis žinote naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ne paslaptis mafijų/gaujų patirties turi pakankamai. Taip pat esi gerai žinomas serverio klubų valdžios narys. Aktyvumas tikrai geras, žaidime  matėme tavo norą bei motyvaciją. Šiek tiek abejojome dėl tavęs, žinant tavo praitį. Bet nusprendėme duoti dar vieną šansą rebilituotis. Šiek tiek nusileidai veikloje pirmos vietos kandidatui todėl pasiūlėme „Immortal“ mafijos direktoriaus vietą. Tu nedvejodamas sutikai. Tikimės nenuvilsi, sėkmės!


    Naujasis „Immortal“ mafijos bosas –  Danka_Malibu. Sveikiname !
     


    Shabu_Mutuble - Dar vienas gerai žinomas mafijų žmogus. Anketa forume buvo tikrai gera. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“  buvai vienas iš aktyviausių. Stebėjimo metu nepaleidai ginklo iš rankų, šaudydavai mieste, DM zonoje, bėgiodavai nuo teisėsaugos. Tikrai pamatėme tavo norą bei motyvaciją. Tikimės, kad nenuvilsi, bei linkime sėkmės!


    Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas –  Shabu_Mutuble. Sveikiname !

     

    Pagarbiai NGPT,
    ©Fantomas.

     

    • Patinka 3
    • Ačiū 1
    • Haha 12
    • Sutrikęs 1
    • Už 14
  8. VBSvmxb.png&key=15d34f538c2f0e681c0a0843

     

    Sveiki. Kaip jau galėjote suprasti, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius.  Šiuose rinkimuose sulaukėme nemažai gerų anketų, pasitarę išsirinkome 3 kandidatus, kurie tarpusavyje varžėsi žaidime.

     


    Liolekas_Vyturys - Mafijų / gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei vertą dėmesio, todėl nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime šiuo metu dirbi  „Grove Street“ gaujoje. Pradėjus tave stebėti dirbai „Cosa Nostra“, veikla buvo tikrai nebloga, dalyvavai grobimuose. Aktyvumas taip pat neblogas, bet kiti kandidatai pasirodė geriau. Nenusimink ir bandyk kitą kartą!

     


    Deividas_Erkysimo - Patirties mafijose / gaujose turi nemažai, anketą parašei labai aiškiai ir užtikrintai.   Pirmosios stebėjimo dienos pradžioje veikla buvo tikrai ne bloga –  dalyvavai  „Cosa Nostra“ mafijos grobimose, tačiau vėliau veiklos kokybė gerokai smuko, dažnai  kėlei ridą, arba tiesiog tave vežiojo. Veikla ne mafijos veiksmo metu man užkibo,  bei kitas kandidatas parodė kad šio posto nori labiau. 

     


    Zygis_Pahmel - Naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Tavo veikla man parodė tavo norą. Pasikartosiu visiems, man stebėjimo metu svarbiausia pamatyti jūsų norą bei motyvaciją. Kalbant apie kandidatą,  pildai nebe pirmą kartą į mafijos postą, taip įrodai kad esi tikrai motyvuotas. Žaidime dirbi  Ginklų Prekeiviu, pastoviai dirbai pardavinėjai ginklus, bei tikrai nemažai kariavai su klubais. Tas man ir parodė tavo norą bei užsivedimą. Tiek tavo aktyvumas, tiek veikla buvo geresnė nei kitų kandidatų, todėl laimėjai šiuos rinkimus. Tikimės, kad nenuvilsi, linkimė sėkmės ir sąžiningų karų!

     

     

    Naujasis „Immortal“ mafijos bosas – Zygis_Pahmel. Sveikiname!

    Pagarbiai NGPT,
    Fantomas.

    • Patinka 4
    • Haha 2
    • Už 24
    • Prieš 1
  9. Vardas_Pavarde:
    2. Užimamos pareigos:IMM DRK
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Del darbu nespesiu prazaisti, ryt vakare busiu.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07 27 - 07 28.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Igl pav

    • Haha 1
    • Liūdnas 1
×
×
  • Sukurti naują...