Eiti į turinį
Mercurio_AIamiIIa

Virtuali meilė: už ar prieš?

Rekomenduoti pranešimai

Nu va kokia tema bus dabar man apie ka rašyti. Na taigi pagal mane meilė kaip rašė temos kurėjas internetu arba per 'laida' yra nelabai ir koks puikus dalykas mano nuomone išvienos pusės. Kai žmogaus nepažysti susipažini kokiam socialinem website kaip 'FaceBook' ar kur nors kitur. Ir praktiškai matai tik nuotraukas ir žinutes kurias galėtu rašyti nors ir iškrypes 'fidofilas' už ekrano... Yra bendravimas ir yra meilė. Meilė tai yra dvieju žmoniu mazgas dažniausiai panelės ir bachuro. (Apie gejus visokius ir lesbietes patylesiu).

Taigi štai jums meilės pavizdys :

-Aš tave labai myliu ...

-Ir aš tave ;)

-Tai gal bučkį pupyta mano?

-Ką ?

-Prašau:(

-Nu gerai tik neilgai nes turiu lėkti namo. (Nelabai moku vaidinti bet supratimui gerai bus)

Taigi logiškai pagalvojus jei yra kalbama apie meile per interneta 'laida' tai kaip ir negali būti jokiu 'bučinuku' 'hugu' ir kitu tralivali lialialia. Bet iš kitos pusės kai pabendrauji su fainu žmogumi ir prie jo labai prisiriši čia jau nutinka kitas dalykas. Bet visgi pagal mane lieka 'bendravimu' o ne 'meile' kaip minejo temos kurėjas. Aš asmeniškai nieko (prieš) neturiu del susipažinimo internete. Kodel ? Kur šiais laikais daugiau susipažinti, jei ne kokiam FaceBook'e ? Daleiskim savais laikais nežinojau tiek 'svieto' kiek dabar. Nes dažniausiai dabar draugai per draugus taip ir susipažina žmones ivairiuose socialiniuose tinklapiuose. Šiais laikais daug kas susipažina per interneta ir niekas čia labai nestebina manes asmeniškai.

Pridursiu dar viena dalyka. Jei tiksliai supratau visa kalba ejo apie 'Meile internete' na tokios pagal mane negali būti su žmogumi tai galiausiai turi susitikti ir pradėti draugauti o ne atsiprašant visa amžiu prie ekrano ;D

Ačiukas už demesi Nike_Dove

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...