Eiti į turinį
Nike_Dove

Katastrofos zona. Černobylis po 24 metų

Rekomenduoti pranešimai

060e6114bf4fca8b4be5a295c8980a29680.jpg

Sveiki visi taigi jau senokai buvau mates keleta filmu apie Černobylio elektrinės katastrofos zona. Ir sugalvojau pasidalinti informacija su jumis :)

Taigi kas yra girdėjas ir mokėsi šita idomia tema supras tikrai ir atsimins o kas nėra girdejas arba tiksliai nežino aš greitai ir trumpai papasakosiu. Taigi Černobylio atominės elektrinės sprogimas įvykęs 1986 metais balandžio 26 d. Ukrainoje. Černobylio atominė jėgainė buvo pastatyta Pripetės mieste, 15-16 km į šiaurės vakarus nuo Černobylio miesto. Visas sprogimas įvyko del netinkamai suplanuoto bandymo 4 (bloke).

Balandžio 27 d. visi 55 tūkstančių Pripetės gyventojų pradėjo evakuotis. Daugiau informacijos rasite dokumentiniuose filmuose apie Černobylio katastrofa. Arba Wikipedijoje/Googlei. Taigi visada svajojau nuvažiuoti į panašia vieta kaip Černobylis ir pamatyti nepaliesta ar daugiau tiesiog sušaldyta miesta. Tokie dalykai man labai patinka. Kiek žinau yra daromos eskursijos už tam tikra kaina bet jos tikria nėra mažos. Gero žiurėjimo visiems :)

Komentuojame - Vertiname

Daugiau video rasite žemiau komentaruose :)

Černobylio elektrinės katastrofos zonos filmas (Lietuviškai)

Katastrofos zona. Černobylis po 24metu. (Lietuviškai)

Daugiau rasite YouTubei 1) [ Pripyat [Documentary] Part 1/4 ] 2) [Chernobyl - Life in the Dead Zone (1/5)]

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi jau buvo tokia pat tema..

Ir kas nezinot jau žmones po truputi arteja prie tos zonos nuo 2020 metu pradės ten leisti zmonem kurtis nuo pripetes atrodo 3km. Nes pagal viska turejo pradeti naujo sarkofago statybas nes šitas kuris padarytas dabar yra kritines bukles ir jai jis neduok dieve sugriutu...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...