Eiti į turinį
Matas_Misteriux

Lietuvos šaulių sajunga. (LŠS)

Rekomenduoti pranešimai

Buvau buvau tuose stovyklose juozo vitkaus inžinerijos batalione gavau diplomus kelis už paskaitas ir visokius apmokymus smagu labai smagu :)

Jo, stovyklose tikrai įdomu. Nemanau, kad dar su kaikuo nuvažiuotum į karinius dalinius į stovyklas.

Aš irgi lankau Šaulius.Tikrai gerai čia aprašei.:)

Papasakok apie save:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Lankau šaulius, bet dar ne šaulys. :D (Nedavęs priesaikos, neišlankiau dar tų 3 mėnesių).

Klaipėdos 3-ioji jūrų rinktinė, 10 kuopa.

Pradėjau lankyt prieš 2 savaites, pagavau tą kablį, kai lankydavau kitus dalykus taip nebūdavo. Šią savaitę dar nėjau nei karto, nors buvo 3 treniruotės. Priežastis - temperatūra ir skaudanti koja. Koja po biški jau eina lauk tas skausmas, tai tikiuosi antradienį jau galėsiu eit ten, nes gali į kokią stovyklą paimti, kur nereikia šaulio pažymėjimo t.y. nebūtinai turi būti davęs priesaiką. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Rusai apie pora milijonų kariuomenės turi, tai mums būtu tikrai ne kažka.Bet tai nereiškia, kad mes taip lengvai pasiduosime jiems, manau daugelis kovos už Lietuva iki paskutinio atodusio.Jeigu ir užims tai bent pamatys, kad Lietuviai ne tokie bailūs buvo.O tas NATO tai kažkiek ir padėtu, bet ka čia ir bepades prieš milijonine armija.

Jeigu mus pultu tai Amerika garantuotai negintu, nes nenorėtu pradeti kara su Rusija.

Mhm gins iki paskutinio kraujo lašo jo tik tokia pat problema buvo kaip Smetonos laikais paskelbė Optimatuma Rusija ir Lietuva iškrato pasidavė nors turėjo kariominės 50000 Vyrų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Rimtis_Johnson

O kaip del valstybes saugumo departamento paskelbtos zinios, kad Rusija mus snipineja ir paviesino pokalbius interrnete ironiskus sakyciau apie butkeviciu mano nuomone ju tikslas vienas suzinoti del terminalo statybos bei atomines elektrines ka ruosiasi daryt nes tada rusams nepavyktu prekiauti dujomis ir elektra, dingtu ta priklausomybe kad pamojo putinas ranka kai mes ka darom blogai ir nukirpo kabeli ir vamzdi i lietuva

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...