Eiti į turinį
Armandas_Coolx

Nolifinimas [TEMA]

Rekomenduoti pranešimai

Seniau žaizdavau pastoviai, sukdavau galva dėl xp, litu ir kitu dalyku kai žaidžiau. Bet dabar yra visiškai vienodai ir ateinu tada kada 'Pats Noriu' ir yra 'laisvo laiko'.

Na kaip žaizdavau dažnai sakydavau 'Nera kas veikti todėl ir žaidžiu'.. Taip pasidaro kai isijauti į žaidima ir pasidaro kaip liga. Na gerai kad viso tai atsikračiau ir man dabar vienodai viskas..

Tas 'Nėra kas veikti' yra toks dalykas kad gryžai iš mokyklos ir prie PC I SARG'a... Nesvarbu kad gali žiurėti televizoriu, filmus, eiti į lauka ir pnš. Kai užsikreti ta liga net į lauka nebenori išeiti ir į treniruote nulekti. Na saugokites nes kai užsikresit paskui sunku bus kol visas 'Š' atsibos ir tada tik viska suprasite 'KAM AŠ ŽAIDŽIAU ŠITA 'Š'..

P.S Apie video neturiu žodžiu.. esu mates prieš kelis metus per rusiška kanal apie ta vaika čia jau ne nolifinimas o reikia jam gero psichologo nes muštis, žviekti, rėkti ir panikuoti kai negauni PC yra tikrai 'idijotiška' nemanau kad musu serveryje yra tokiu juokdariu ;DDDDDDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ištiesų suprantu žmonis, kurie yra stipriai įklimpę į internetinius žaidimus ir kuriems negana, norisi žaisti ir žaisti. Pats nuo 5 klasės žaidžiau žaidimą Dofus, vėliau Dofus 2.0 maždaug 3 metus ir tikrai jutau labai stiprų poreikį žaisti, nieko daugiau nenorėdavau, nei pažiūrėti televizorių, nei ruošti pamokas, nei eiti į lauka ar t.t., norėjosi tik žaisti. Galų gale šitos bėdos man padėjo atsikratyti tai, jog man tas žaidimas nusibodo ir aš pradėjau žaisti SA:MP, 2012 metų rudenį, irgi buvau pagaves kablį, bet atėjus vasarai su draugais pradėjom eit į lauka ir būt maždaug iki 02:00 ir taip atsitiko, jog kompiuteriui pradėjau visiškai nebeturėti laiko. Ištiesų tai manau, kad tai kaip liga, kurią gali išgydyti tik buvimas su draugais, nes jeigu sėdėsi namie ir neturėsi ką veikt, galiausiai nekentėsi ir atsisėsi prie kompiuterio.

P.S. Tai tik mano nuomonė, galbūt jums pasirodys tai juokinga, bet čia yra teisybė. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

cia nolaiferiu karta auga, tik tiek zinau.. Visi tie iki 16cj nolaifena belenkaip, neina i lauka ir vps uzmirsta kas yra tikra, turi tik nolaiferius draugus, mokykloje nepritampa ir kt.

meskit kompus jaunimas, jaigu neuzsidirbat is kompo pinigų, tai neleiskit tevų pinigų už jūsų neturėjimą ką veikti ( už elektrą pc)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pries pora metu buvau kaip sakant prikibes prie pc ir prie sarg .Dabar pagalvojus tai atrodo debilas buvau . Bet toks amžius buvo laikui begant išaugau iš tu žaidimu ir dabar viskas normalei . O kurie jau ten jau mokyklas baige viska , nolifina per naktis , nieko daugiau tik reikšiu užuojauta .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...