Eiti į turinį
Nike_Dove

Čigonai - Vaikystė be pasirinkimo

Rekomenduoti pranešimai

5fea2eaf60fa9eb123b2ec22b1d1ac5e46.jpg

Sveiki visi taigi užmačiau nebloga idomu filma apie romus 'čigonus' manau visi žinote žodį 'čigonas'. Čigonai ( t.y populiarus savivardis tiesiog – romai) - dažniausiai sėsliai gyvenanti tauta, gyvenanti Europoje, vakarų Azijoje, Amerikoje ir Australijoje. Jų tėvynė yra šiaurės vakarų Indija, iš kurios jie iškeliavo maždaug prieš 1000 metų. Taigi norečiau parodyti idomu filma apie romus Londone ir ju vaikus kurie yra verčiami elgetauti kad gryže nusipirktu villa ar atiduotu kaip vadinačiam 'baronui'. Filme pamatysite daug idomiu vietu kaip 'romai' apsimeta 'arabais' apsirengia ju rubais ir eina elgwtauti į ju rajonus Londone ir pnš. Šeip kiek žinau čigonų yra ir Lietuvoje tikrai nemažas skaičius ir esu pats susiduręs ir girdėjas apie juos kaip pvž. Panevežio turge pjausto rankinukus moterims su 'britvom' ir ištraukinėja pinigines ir kitus vertingus daiktus. Na čia parodžiau kaip pavyzdi bet ju yra ir Kaune, Klaipedoje, Vilniui ir kituose miestuose kur turi savo taborus ir gyvena iš narkotiku gyvena 'trobose' bet važineja su prabangiomis mašinomis.

Aš asmeniškai turiu tokia nuomone, man jie netrugdo kol manes neužkliudė neturiu nieko prieš, prieš romus bet galėtu patys irgi kažka stengtis daugiau.

O ka jus manote apie šia tautą ?

Čigonai Londone ir ju paslaptys Rumunijoje. (Labai idomus dokumentinis filmas pažiurėkite)

Čigonai Lietuvoje (Vilnius) ir ju tiesos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ai, man tai pvz kvaila, kai dūchina kitos rasės žmones... Juk nepasirinksi kuo gimt, tai žinai...

Ramiai jie irgi žmones bet kekvienas turi savo kieta nuomone. Pažiurėk dokumentinius filmus tada nuomone pasakyk savo paie filma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Panevezy tai ten ziauru su jais... Draugui bande istraukt pinigine is kisenes,tai kurie salia buvo visus out :D. [i.Malboro]

Yep, bandė man Vilniui ištraukt :D

Na šiaip nepasirinksi kuom gimsi, tačiau tokiais "vagim" kaip jie, tai per daug jau čia..

Arba dar buvo toks atvėjis, kai su tėte važiavom, tranzavo čigonai ir žiedus siūlė, ikišt kažkaip ten juos norėjo (t.y per prievartą įsiulyt) tai pamenu tėtės žodžius " idi ti nah** dalbajob ble" :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...