Eiti į turinį
Matas_Misteriux

R.I.P Vytautas Šapranauskas

Rekomenduoti pranešimai

Vytautas_%C5%A0apranauskas.jpg

Ketvirtadienį iš gyvenimo pasitraukė aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas, šią žinią patvirtino policijos pareigūnai. Rytoj, balandžio 19-ąją, aktoriui būtų suėję penkiasdešimt penkeri metai. Portalui Balsas.lt Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Lina Nemeikaitė patvirtino, kad pranešimą apie nelaimę policija gavo šiandien popiet, 14:15 val. Šiuo metu įvykio vietoje Vilniaus mieste dirba pareigūnai. Pirminė versija kol kas dar nėra įvardinta, daugiau detalių pareigūnai žadėjo pateikti vėliau.

V.Šapranauskas rastas namuose, savo vonioje. Įtariama, kad jis pasikorė.

Apie 14 val. į aktoriaus butą S.Konarskio gatvėje Vilniuje iškviesti medikai ir policijos pareigūnai.

Kol kas nežinomomis aplinkybėmis, policijos pareigūnus iškvietė artimieji. Greitosios pagalbos ekipažą iškvietė policija. Atvykę medikai konstatavo aktoriaus mirtį.

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/aktorius-vytautas-sapranauskas-pasitrauke-is-gyvenimo-59-327369

Vytautas Šapranauskas gimė 1958 m. balandžio 19 d. Mirė 2013 m. balandžio 18 d. – Lietuvos teatro ir kino aktorius, TV laidų vedėjas, humoristas.

Vestos TV laidos: „Šapro šou“, „TV šeškas“, „Puikusis šou“, TV3 „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Auksiniai svogūnai“ ir kt. Talentų šou „Lietuvos talentai“, „X Faktorius“ žiuri narys. Vaidino TV seriale „Moterys meluoja geriau“. Spektakliai: „Trys seserys“, „Vilnius-Dakaras“, „Nuodėmių miestas“, „Mano žmonos vyras“ ir kt.

Mano nuomone jis buvo vienas nuostabiausiu Lietuvos humoristu.. Labai gaila, kad nebėra šio nuostabaus žmogaus.. Prisiminus kaip jis per „Šok su manimi“ "pizdavodavos" su Smoriginu.. Ar kaip laidoje „Chorų karai“ skaldydavo savo bairius.. Tikrai labai gaila..

Išreikškite mintis apie ši nuostabu žmogų..

Tokia daina labai aiškiai pasakanti, kad betkas betkada gali išeiti iš gyvenimo..

http://www.youtube.com/watch?v=0dDsSkZn8kI

Bus pildoma..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...