Eiti į turinį
Just_Chill

Jūsų vardo reikšmė

Rekomenduoti pranešimai

Taigi,norėčiau padiskutuoti apie jūsų vardo reikšmę.Ką jis reiškia.

taigi apie mano vaidą : Viktoras – iš lot. “nugalėtojas”.V – komunikabilumas, ryšys su gyvenimu, su gamta. Kūrybinga, į ateitį sutelkta asmenybė. Intuicija, įkvėpimas. Turite grandiozinių planų ir idėjų, sugebėtumėte juos realizuoti. Esate darbštus ir norite matyti rezultatus. Galite būti ekscentriškas, o tai Jums ne visada į naudą. Jūs – atviras, lojalus ir patikimas, tačiau galite būti neperprantamas, egoistiškas.

Ir jūs tiesiog parašykite savo vardą,ir parašykite (arba ištraukite iš interneto) ką reiškia/simboliuoja jūsų vardas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vardo diena: 06.06.

Vardo skaičius: 8

Vardo reikšmė: Mindaugas iš liet. “minėti” + “daug”.

Pagal pirmą vardo raidę: M – rūpestingas, pasiruošęs padėti kitiems. Kartais drovus, nedrąsus. Esate energingas ir darbštus, kartais netgi persidirbate. Profesinėje veikloje esate kvalifikuotas specialistas. Mėgstate namus ir finansiškai norėtumėte būti visiškai nepriklausomas. Būkite kantresnis su aplinkiniais.

Panašūs ir giminingi vardai: Mindas, Mindė.

Panašiai kaip aš, kaip pirštu į akį :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

D – pamąstymas, apgalvojimas prieš imantis darbo, orientacija į šeimą, pasiruošimas padėti, kai kada kaprizingumas. Praktiškas, mėgstate tvarką ir sistemą. Esate drąsus, įžvalgus, galite susikaupti ir išspręsti daugybę problemų. Esate tikras autoritetas, kartais būnate nesukalbamas ir užsispyręs.

90% true

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vardo diena: 08.16.

Vardo skaičius: 1

Vardo reikšmė: Rokas iš germ. “kautynių šauksmas”. Vardas taip pat gali būti siejamas su lietuvių “rūkas, migla”, bei anglų kalbos žodžiu rock “uola”.

Pagal pirmą vardo raidę: R – sugebėjimas, nepaisant išorės, įsigilinti į esmę, pasitikėjimas savimi, sugebėjimas veikti, drąsumas. Jūs – garbingas ir geraširdis, galite padėti kitiems, spinduliuojate didelę vidinę energiją. Mokate džiaugtis gyvenimu ir gerai dirbti. Jums būtina pusiausvyra ir ramybė. Kontroliuokite kritiškumą. Gero reikalo vardan galite paaukoti ir savo laiką, ir energiją.

Su šiais sakiniai sutinku: Jums būtina pusiausvyra ir ramybė. Kontroliuokite kritiškumą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vardo diena: 02.26.

Vardo skaičius: 6

Vardo reikšmė: Aleksandras iš gr. alekso “ginti” ir andros “žmogus”. Vardo reikšmė yra „žmonių gynėjas“. Senovės graikams šis vardas reiškė dar ir „vadas, generolas“.

Pagal pirmą vardo raidę: A – simbolizuoja pradžią, norą kažką pradėti ir įgyvendinti. Taip pat dvasinio bei fizinio komforto troškimą. Esate ambicingas ir nepriklausomas, turite stiprią valią. Jus ne taip paprasta paveikti; esate tiesmukas, ir pasitikite savimi. Norėtumėte ką nors prižiūrėti. Esate stiprus, ryžtingas, būdingas tikslingumas. Tuo pat metu galite būti užsispyręs ir savavališkas. Turite vystyti savo lankstumą. Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę.

Panašūs ir giminingi vardai: Alejandr, Alejandro, Aleksander, Aleksandr, Aleksandre, Aleksandrinas, Aleksandros.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vardo diena: 10.28.

Vardo skaičius: 9

Vardo reikšmė: Tadas iš hebr. “drąsus, ryžtingas”.

Pagal pirmą vardo raidę: T – intuityvi, kūrybinga asmenybė, tiesos ieškotojas. Ne visada norai atitinka galimybes. Raidė tarytum primena, kad gyvenimas turi pabaigą, todėl nereikia atidėlioti rytojui to, ką galima padaryti šiandien. Reikia veikti, efektyviai išnaudojant kiekvieną minutę. Jūs esate dinamiškas ir gyvenate triukšmingai bei audringai, kartais reikia prisiversti sustoti. Jums patinka plėsti savo vidinio pasaulio ribas. Esate apsaugotas nuo aplinkinių įtakos. Prisiėmęs atsakomybę, galite tapti agresyvus. Dažnai esate labai jautrus ir lengvai pažeidžiamas. Šios savybės gali temdyti Jūsų teisingus samprotavimus ir moralinius įsitikinimus. Esate gana intuityvus, idėjos dažnai ateina iš kolektyvinės sąmonės. Jūs skaitote kitų mintis, todėl norėdamas aplenkti kitus, turite greitai veikti.

Beveik viskas true :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...