Eiti į turinį
Nauris_Ratkevicius

Dviračiai.

Rekomenduoti pranešimai

Sveikas MLDC esi kad sukūriai tokią temą. Man dviratis tai yra labai geras draugas su juo jau šiemet nuvažiavau apie 400km. Su dviračiu aš dalyvauju visur kur tik galiu arba žinau, nes dažniausiai niekas nepraneša :D. Seniau užsiėmiau dviračių sportu kitais mokslo metais vėl tesiu treniruotes.

Mano dviratis yra KELLYS VIPER 20 e74a7f1f7a187818196f73993e3c6f4f763.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, taigi kalba / diskusija eina apie dviračius, na visu pirma noriu pasakyti jog su dviračiu esam kartu jau 9.5 arba 10 metų. Taigi turiu labai daug patirties, labai mėgstam su draugais važinėti į Vingio parką, į senamiestį arba kur kitur, karta bandė davažiuoti iki žaliųjų ežerų bet napavyko - pradūriau priekinį padangą ir iki per miškus ir kaimus ėjom "peškom" iki ežero, atėję labai įlgai buvo prie ežero nes iš tikrųjų buvom labai pavargę. Na antras atsitikimas buvo ganas senokai - prieš 3 arba 4 - ius metus kai mes su draugu norėjom davažiuoti iki Gariūnų turgaus per kažkoki įlgesni kelią, važiavom pusė dienos iki tol kol galiausiai nesupratom jog davažiavom iki Grigiškių, važiuojant atgal pradūriau galinė padangą ir taip pat iki namo ėjom maždaug 7-10 km "peškom". Na jus galit pasakyti, kad dviratis buvo nesutaisytas ar dar kažką, bet iš tikrųjų visų tų pradūrimų priežastys yra pastovus driftinimas, manau ne vienam man buvo, kad kai dar buvom mažiūkai labai norėjos parodyti savo kietumą ir padriftinti stabdant savo dviratį ir sukant vairą į visas puses. Na kai jau įgyjęs patirties - nei driftinu, nei šokinėju nuo "bardiurų" dviratis nesidaužo, nesproginėja padangos, bėje gyvenime aš turėjęs tik du dviračius. Pirmasis buvo kalnų dviratis "Viva" ir su juo važinėjau apie 8.5 - ius metus, bėje taisėm su tevu jį gal kokių 50 kartų jeigu nedaugiau. Na o nauja dviratį gavau neseniai - praėita vasarą ir važinėju su juo iki šiuol, dviračio firma yra: "Kellys" tai yra greitkelio dviratis tinkantis važinėtis beveik visur, visos detalės yra "SHIMANO" ir kol kas per 1 - ius metus taisyti jį dar neteko, taigi jeigu turit panašių atsitikimų ir istorijų aprašykit juos, nefreepostinkit be reikalo. Čia papasakojau tik dalį, jeigu norit sužinoti dar daugiau rašykit į AŽ ar kur tik norit :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Tomas_Moustache

... tai yra greitkelio dviratis tinkantis važinėtis beveik visur, visos detalės yra "SHIMANO" ir kol kas per 1 - ius metus taisyti jį dar neteko...

Jeigu detalės yra "Shimano" firmos, tai dar nereikškia, kad jos yra geros, nes, kaip ir visos firmos, ji gamina ir profesionalias, ir visai biudžetines detales. Čia tiesiog šioks toks pastebėjimas. Norėjau paklausti, kaip suprasti greitkelio dviratis? Čia turėjai omenyje hibridą? :)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...