Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias Benas_Darkk

[Pamoka] ETS2 atsiiuntimas, instaliavimas, bei kaip pradėti žaisti.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Benas_Darkk

Sveiki. Taigi dauguma manes klausia, kur siūstis, koks activate key, kaip nusistatyti lietuvių kalbą, kaip užsidirbti pinigų. Bandysiu jums paaiškinti. Taigi pradėkime nuo atsisiuntimo.

Euro truck simulator 2 žaidimo siuntimosi nuoroda - http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php

Atsisiunte jį suinstaliuokite kur norite. Toliau atsisiūskime naujausia versiją: http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Pasirenkame Patch from any older version to 1.4.8 (338 MB)

Taigi dabar paaiškinsiu, kaip susikūrti savo profilį, nusistatyti kalbą.

Įsijungus jūsų prašys susikurti savo herojų: http://www.part.lt/img/9e6ff2ce937024d72f71c0bafeda1b8d291.png

Ten ir pasirinkite lietuvių kalbą, o jeigu jūs užsiregistravote su EN kalba, tuomet eikite į NUSTATYMAI > ŽAIDIMO EIGA > Žaidimo kalba

Nuotrauka - http://www.part.lt/img/017ac6a8ebc7b163ba0dcdf49300c946573.png

Grafikos nustatymų nedarykite didelių. Bent jau aš pasidares VIDUTINĖ ir savo aukščiausia rezoliuciją, man gerai. O jūs nusistatykit pagal save

Kaip pradėti žaisti?

Pirma pradėkite dirbti, paspaude ant DARBO BIRŽA, išsirinkite su kokiu vilkiku norite keliauti, ir pasirinkite. Pačius 5 reisus patarčiau imti mažus reisus, kurie neviršija 300-250km, kad įsiprastumėte į klaviaturą, į posukius, į tuos kompiuterio žaidėjus kurie jaučiasi patys bosai užkišinėdami. Kai jau įsiprate, galite imti ir didesnius reisus, labiau patiks bei atlyginimas kitoks. Tokiais pat maršrutais nepatarčiau imti, kadangi atrandant vis naujus miestus ar rajonėlius, jums kils XP ir taip kelsis jūsų levelis.

Kompanijos įkūrimas, klestėjimas.

Truputį padirbus, kaip matysite, kad jau užtenka pinigų ant baudų(jų tikrai neišvengsite), ant fūros remonto, tada nusistamdykite vairuotoją. Samdymo firmos būna pažymėtos ikona klaustuku, jos nevisuose miestuose, bet tikrai dauguma jų. Darbuotoją samdykite su kuo daugiau patirties, kuris turi daugiau tų įgudžių ant tolimų reisų, ADR ir t.t. Nusisamdžius nusipirkite garažą ir jam fūrą, nesvarbu, galingą ar ne. Jis pradės dirbti, iš pradžių pelnas bus nedidelis, tačiau įsivažiavus matysite, kad jau ir antrą galite įdarbinti.

http://www.part.lt/img/d8b3c6bae08cef637b1c404394fe9931343.png - Paspaudus ant KOMPANIJA, jūs galėsite pažiūrėti darbuotojus, mašinas, garažus.

Banke galėsit pasiskolinti paskolą(ji pravers jums). Jeigu jau praklestėjote ir norite rimtai kūrti firmą, apmastykite ir imkite 400k paskolą. Mokėsite 5k į žaidimo parą, bet jum vairuotojas į parą atneš kažkur 20-30k, todėl apsimokės.

Idarbinimo agentūros ikona jums parodys, kokiuose miestuose yra įdarbinimo agentūrą, ten ir nuvykite.

Kaip vairuoti

Vairuokite atsargiai, bei imdami krovinį žiūrėkite jo svorį. Neimkite krovinio virš 20t, jau nuo 15t krovinis ant posukių labai dažnai virst air tai pridaro nuostolių didelių. Aišku priklauso ir nuo vilkiko. Didelių posukių ant 90 ar ant mažiau neimkite, kadangi gal apvirsite. Kuro dažnai nepilkite, sutapysite, kadangi jis labai nesisiurbia. Kaimeliuose lenkti tikrai prireiks, todėl vairuokite atsargiai, nes ten labai mėgsta iš už posukių išlysti arba iš niekur nieko mašina atsirasti. Kaip reikės priparkuoti priekabą, nespauskite enter, kad priparkuotų už jus, prarasite labai daug visko. Man asmeniškai priparkuoti labai patinka.

Pamoka baigta, galite eiti pradėti savo karierą :D

Jei yra klausimų klauskite, atsakysiu. Pats dabar esu 41lvl, katik nusisamdžiau darbuotojų iki 120, vilkikų taip pat 120. Garažai visi užimti(25), teks pirktis naujus :D Vairavau DAF, nepatiko, Scania/Volvo taip pat nepatiko, MAN'as nelabai dirbo. Dabar vairuoju Renault Magnum ir esu patenkintas.

Viską kūriau aš.

Žaidimo crackas: http://www18.zippyshare.com/v/52038049/file.html

Jei siūsitės viską iš kur aš liepiau, VEIKS 100PROC ir nemėtys jokių error!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...