Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias Ane_Ne

Laikraštis „Slenka dienos“

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Ane_Ne

_______________________________________________________________________________________________________________________

2014.01.02 | Lietuva | Sarg.LT | 23:00 | „OwNews“

d0dac173c818fd43f3ba4e8f24a81a16364.jpg

Muzika, kurią galite klausyti skaitant eilėraštį - tikrai ramina.

Laisvalaikinis laikraštis jūsų akims

Sveiki, mieli skaitytojai! Malonu, kad apsilankėte šioje temoje, tad jei jau taip padarėt - nepatingėkit paskaityt! Sutinku aš darau laikraštį visai kitu kampu, nes kiekvienas kaip moka - taip sukasi. Aišku žinot dauguma, kurie moka galbūt piešti, gražiai gfx'inti pvz: Anglas_Frozy, nes šis žmogus dalyvavo praitų metų konkurse „Savaitės laikraštis“ ir laimėjo pirmą vietą. Taip pat yra senbuvių šiame hobyje panašių kaip gerb.Martyna. Ji tikrai su kiekvienu kartu tobulėja ir atsižvelgia į kiekvieno kritiką/nuomonę. Dabar pradėsiu nuo savo laikraščio ir jei nesupyksite, poto pereisime prie turinio. Taigi logotipą kaip sakoma „paroviau“ iš visagalio internet, truputėli pakoregavau ir manau neblogai gavosi, kad ir ne super duper gfx'intas! Šis logotipas išties reiškia mūsų visų kalbą, jos puoselėjimą. Jį pasirinkau, nes aš taip pat daug kalbėsiu, o tiksliau rašysiu ir manau tikrai nenusistatysite prieš mane. Taigi laikraštis, kaip ir visada turi turėti pavadinimą, šiuo atvėju jis yra „Slenka dienos“. Jis atvaizduoja kaip slenka kiekviena kasdienė diena, jos pasikeitimai ir t.t. Einant prie turinio apžvelgsime naujienas, aktualijas, pakilusias/šoktelėjusias kainas, atnaujinimus ir visa kt. Turinio gale visada bus anekdotai, kad pakeltumėte sau nuotaiką - bent kažkiek. Kitas dalykas - muzika! Pats svarbiausias „ingridientas“. Parinksiu ramią muziką, kurią klausant jums tikrai nenubostų paskaityti mano „plepalų“. Prisiminkite - čia viskas daug skiriasi nuo kitų. Bus labai rišlu, viskas gražiai aprašyta! Aišku kas be ko, bet skilties pavadinimas būtinai turi būti gfx'as. Gero skaitymo!

Turinys:

1. Naujienos, (aktualijos t.y atrankos ir visa kitą).

2. Kas nutiko šiandien?

3. Įvairūs konkursai? (Kur galėtumete pasireikšti?)

4. Praėjusių švenčių apžvalga.

5. Šiokie tokie trumpi anekdotai.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Laikraščio skiltys:

9a4b1fcef9988b786f1bad8f494c36a3326.png

Taigi pradedant nuo naujienų, jos šiandien yra ypač stulbinančios. Šiandien vyko gan tikrai nemažai atrankų, eventų, pinigų dalijimų. Taigi pradedant nuo apstulbinimo, tai buvo paskelbti Gang_Fozzy antrojo etapo(konkurso) nugalėtojai. Jie gavo nemažus, bet tikrai labia gerus prizus ir visi buvo patenkinti. Pats Gang_Fozzy taip pat labai geras žmogus, nes sugebėjo naktį, įpusėjus į rytą parašyti analizę - štai nuoroda http://sarg.lt/index.php?/topic/169771-konkursas-aprasyk-pavaizduok-ziemos-ivykius-sventes/ . Tie kas irgi dalyvavo nenusiminkit, jei nelaimėjot - bus dar jų pries akis, tad „ant tų žodžių“ ir trečiasis smagus etapas - pabandyk, sudalyvauk - galbūt laimėsi! - http://sarg.lt/index.php?/topic/173098-konkursas-aprasyk-pavaizduok-ziemos-ivykius-sventes/. Tai buvo naujienos iš forumo. Žaidime jos lygiai taip pat turi prasmės. Susijus su žaidimu ir forumu buvo atranka į GP(ginklų prekeivius) džiugų, jog daug pildė, bet ne kiekvienam nusišypsojo laimė - ką padarysi. Patekusieji(galbūt kažkas iš jų skaitot - pažiūrėkit!) http://sarg.lt/index.php?/topic/173215-patekusieji-2014-01-02/. Taip pat į Apsaugą buvo atranka, na daugiau čia nieko ir neprivardinsi. Tai tiek - keliaujame toliau!

d49dceca42c222b56049110f06070043710.png

Šiandien nutiko tikrai daug visko. Dauguma žaidėjų išėjo iš serverio, kita dauguma dalyvavo atrankose(jau minėjau), kiti užsiiminėjo saviveikla, kaip ir aš, kad nebūtų nuobodu - darė eventus. Ko tik šiandien nebuvo. Tai pirmas pasiekęs gaus prizą, tai trečias, tai ketvirtas - kaip sakant mirgu margu lietus. Užtat buvo galima užsidirbti šiokių tokių pinigėlių, kurie sarg'e tikrai praverčia. Tai juk tikra kasdienybė. Direktoriai užsiiminėjo rimta veikla, po švenčių t.y darė daug treniruočių, pravedinėjimų, atrankų, kad papildyti dar vienus žaidėjus į stiprią komandą. Pripažinkime, kad kiekvienas serverio darbas yra kiekvienam vis kitaip suprantamas. Vieniems „Mechanikai“ patinka, kitiems „Radistai“ - pasirinkimas labai didelis. Taigi šiandien visapusiškai buvo labai daug ką veikti - tik spėk! Stulbinamas žaidėjų aktyvumas, tiesiog nuostabu! Manau, jog šis serveris dar ilgai plėtosis.

a52a17a0c656e881e7130cd91f3e69ab502.png

Rimtai susimąsčius ką mes darytume be žaidimo forumo. Palietus tikrai įdomia tema, reik tai aprašyti. Konkursuose dalyvauti - mano pomėgis. Mano pomėgis - mano hobis, galbūt užsislėpęs talentas manyje, bet tikrai nesiruošiu skleistis. Noriu tiesiog būti toleranšitkas tiek sau, tiek kitiems ir kad jie mane suprastų, kas aš esu. Bet nekalbėjus apie save yra tikrai daugumos mėgstama skiltis „Įvykiai, konkursai“ - http://sarg.lt/index.php?/forum/5-ivykiai-konkursai/ . Pažvelkite. Matot kiek daug konkursų? Tik šok ten, šen! Jau šis tas... Galimybė laimėti kažką yra tikrai didelė - reik tik truputėli pasistengt. Man tai daryti pavyzdžiui labai patinka - kaip jums? Tai lyg galimybė pasireikšti, būti matomam dalyvaujant - kažką pasiekti. Siūlau tikrai jums pabandyti bent daugiau už kitus pasistengti ir perkopti vienu laipteliu bei laimėti. Paklausykite manes - tikrai bus smagu. Taigi daugiau nėra ką ir pridurti. Tai tiesiog jums bus į naudą.

9efc681f92901c0ae586a37b9940c3c3531.png

Taigi ši laikraščio skiltis yra palikta ir man, ir skaitytojams. Tikrai manau yra malonu pasidalinti praėjusių švenčių įspūdžiais. Norėčiau padiskutuoti kartu su jumis kiek ir ką jums tai reiškia. Taip, norėčiau pamatyti tai savo akimis. Man šios praėjusios šventės reiškė daug ką t.y ir linksmumą, ir naujų dalykų supratimą ir dar galėčiau vardint, vardint... Labai tos šventės viską sureikšmina. Kaip jums? Ką jus manot apie jas? Gal kažkas domėjosi, kaip jas šventė kitos šalys, kito pusrutulio gyventojai? Kaip jums praėjo Kalėdos, Naujieji metai? Mano manymu tai labai gražios skirtos dėmėsiui tiek šeimai, tiek draugams, tiek pažįstamams. Tikrai labai nuostabu, kad jas pripažįstame. Būkite labai linksmi, tuo pačiu ramūs, supratingi - branginkite ką turime! Na, o dabar paprašyčiau savo nuomonę išreikšti pranešime, kaip forumo atsakyme. Keliaujame prie linksmosios dalies......

77f011cd5b2d58de7e4b18cfd6230e00726.png

Štai ir linksmoji laisvalaikinio laikraščio skiltis. Gaila - paskutinė :(. Taigi šiandienos anekdotai, geros nuotaikos jums:

1.

- Kaip išvesti suvalkietį iš proto?

- Įleisti jį į apvalų kambarį ir pasakyti, kad kažkur kampe mėtosi 500 litų.

2.

Grįžta girtas vyras ryte namo. Žmona klausia:

- Kur trainiojais visą naktį?

- Taigi sakiau, kad į bernvakarį einu...

- Tai jau pasiėmėt kokią vieną k*rvą ir drožėt visą naktį?

- Ką tu, brangioji, nebuvo juk taip.

- Ką, galvoji aš bernvakaryje nebuvus?

3.

Vyras tualete kakoja, o žmona netyčia išjungia šviesą. Staiga vyras pradeda rėkti:

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Žmona klausia:

- Ko tu ten rėki? - Ir vėl įjungia šviesą.

Vyras:

- Bl*t, galvojau akys sprogo...

4.

Ateina moteriškė į viešnamį:

- Vyro noriu!

- Tik 3 yra laisvi: greitas, lėtas ir su fantazija.

-OK, duokit greitą.

Moteriškė nusirengė, žiūri greitasis jau apsirenginėja!

Sugrįžo, sako:

- Duokit lėtą!

Nueina su lėtu, nusirengia, o tas tik kaklaraištį nusiėmęs.

Sugrįžusi sako:

- Duokit su fantazija!

Žiūri ateina vyrukas ir samčiu per puodą daužo.

- Gana čia šūdą malt, dulkintis einam!

- Aš ką durnas per tokį griaustinį dulkintis!

5.

85 – erių metų senukas ateina pas gydytoją. Kitą savaitę ruošiasi vesti. Gydytojas:

– Kiek nuotakai metų?

Senukas:

– 18 …

Gydytojas

– Bet jūs turite žinoti, kad per didelis seksualinis aktyvumas gali baigtis mirtimi.

Senukas:

-Tegul miršta , vesiu dar kartą!

_______________________________________________________________________________________________________________________

Gal ir blogai yra, kad anekdotai truputėli necenzūriški - atsiprašau. Išrinkau tokius perliukus, kurie tikrai gali bent viena pakelti nuotaiką. Taigi ačiū jums labai, kad skaitėte mano pirmąjį leidinį šiais metais, tikiuosi dar atsiras laiko juos pakurti. Būkite linksmi, branginkite viską ką turime! Nepamirškite tai kas svarbiausia. Geros dienos jums linki Owneris!

_______________________________________________________________________________________________________________________

Pagarbiai,

Drifter_Ownerltu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gražu. Maloniausia buvo kaip išpradžių pristatei laikraštį ką jame rašysi. Apie ką pasakosi. O ir įdomų buvo skaityti. Puiki proga sužinoti naujokam apie serverį, šią dieną. Malonu. Man patiko :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...