Eiti į turinį
Jerry_Miguel

Elektroninės cigaretės

Rekomenduoti pranešimai

Žadu irgi pirkti elektroninę iki 200 litų, gal pasiūlytumėte kokią nors ?

Nes nusibodo rūkyti paprastas cigaretes, paskutiniu rūkau Parliament, kaip sakant labai geros, bet manęs jos nesužavėjo.

Siulau pirkti VIVI NOVA rinkinuką, pasiimti kokius 3 skysčius ir kitus pinigus pasitaupyti. Puiki pradinė cigaretė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dabar turiu 12-kos arbūzų, kvapas primena gumos skonį.

Buvau nusipirkes arbuzu tai toks neskanus man..nebent ilgiau parukai tada jau pox,pripranti :D

As pats dabar nusipirkau elektrine pries 2sav.Jei kam idomu tai firma provog.Norejau pirkti elektrine iki 50lt tai pasiule ir nusipirkau sita. :D Kai pirkau elektrine dar pasiemiau skisciu is vieno zmogaus ir dabar buna kad kartais kai rukai buna toks degesiu skonis,nezinau kode,gal prastas skystis?Seip gailiuosi kad pirkau tokia pigia,reikejo pasimti normalia nors uz 120,kad butu galima normalei parukyt :D

Nors ir nieko gudro mano elektrine,bet man jin padėjo mesti rukyti :D ir nuo jos tikrai parukai +maziau litu isleidi,o jei neparukai tai reikia pirkti stipresni skysti.Linksma rukyti ir tiek,hatoi ramiai gali papest,sulei ir.beje senden po 2sav pabandziau patraukti tikra cigarete,tai taip slikstu buvo,tai sakau jau geriau prie elektrines pasiliksiu :D

Minusai tos Provog elektrines tokie kad,greit uzkaista tas kaitiklis..

p.s Panevezieciai,ryt galvoju varyt i sexshop,kaip jum ten tas skystis,ar geras?Greit issiruko?Man visai pakeliui jisai,tai sakau reiks uzsukt ryt,nes i pabaiga skystis,o per draugus ieskot kas parduoda ta skysti ir xuine,laiko uzima :D arba reikia lekti i masinu turgu savaitgali,ten geru yra.

Skyscius kuriuos rukes.Patiko: melyniu,obuoliu,sokolado gal ir px visai,energetinio,vysniu,misko uogu,vysniu metu.Nepatiko: arbuzu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jibat 60lt ant kaitiklio... Nu , bet vistiek atsiperka ta elektroninė. Aš čj Vivi-Nova imsiu už 40lt, sakė visi,kad labai geras.

Man tai Vivi_Nova nepatinka vien dėl savo dizaino, ant paprastos baterijos užsidėjus nekaip atrodo, geriau dasidėti 10lt ir pasiimti mini pro tank II

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš pats elektroninės cigaretės neturiu ir šiaip nenorėčiau,nes man tai kažkaip nepatinka,bet mano mokykloj tai turi kokie 4 žmonės. Nebandžiau ir nelabai noriu bandyt. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...