Eiti į turinį
Donatas_Donis

Diskusija apie emigraciją ir politines pažiūras

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi, visgi prabilo mano smalsumas, ką mūsų serverio žaidėjai mano apie šiuometinę Lietuvos padėtį, valdžią ir emigracijas. Norisi pasidalinti mintimis ir teiginiais.

Daugelis jaunimo emigruoja iš Lietuvos dėl mažų algų, vidutinio pragyvenimo, o galbūt ir pažinti naujas šalis, susipažinti su čionykščiu gyvenimu, kai kurie net nenori pripažinti mūsų valstybės. Tokiose diskusijose, kalčiausias lieka seimas, kuris daugelio manymu sugeba tik grabstyti pinigus ir prisižiūrėti savo sėdynes. Visada kaltiname kitus, nepagalvodami apie savo darbus, nuveiktus tėvynės labui. Nesivaikykime populiarumo, išlikime savimi ir susimąstykime ar verta kaltinti tuos, kurių vietoje patys ne ką nuveiktumėme ir elgtumėmės similiariai, kaip tie, kurie valdo mūsų šalį. Nevykdydami piliečio pareigų, negalima kaltinti tų, kurių šešėlis dažnai atspindi mus. Taigi, tokia diskusija, kokie jūsų planai ateityje, emigruosite ? Dėl kokių priežasčių ? O gal jau esate emigravę ? Kodėl Lietuvoj gyventi blogai/gerai ir ką esate patys nuveikę savo valstybės labui ? Kokia jūsų nuomonė apie dabartinę Lietuvos valdžią ir kodėl ? Ir jei esate emigravę, ką gero pažinote užsienyje ir ar mąstote apie grįžimą į tėvynę ?

P.s. Bereikalingų komentarų nereikia, šiukšlinkite mažiau prasmingesnėse temose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kodėl gi nepadiskutavus, forumas aišku ne tas, bet yra ir protingų žmonių serveryje. Norėčiau emigruot, jeigu išeis ir emigruosiu tik baigęs mokyklą ir mokysiuos svetur. Kodėl? Nematau motyvacijos gyventi Lietuvoje, net nevardinsiu kodėl, visi puikiai žinom, ne vien seimas kaltas, bet ir kitos institucijos. Užsienyje visai kitokie žmonės, pilna galimybių, apie atlyginimus net nekalbėkim išvis. Pradėti nuo savęs? Kokio velnio? :D Kiek tu ten stengsies kažką pakeist, tai tave išpeiks arba išvadins durneliu. :D Sakysit, kad visada geriau rinktis sunkesnį kelią, bet kam? Jeigu yra kur nors geriau negu čia, kodėl gi to nesiekti. Mylių Lietuvą, bet pagalvojus apie savo ateitį čia, tai kartu darosi. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visiem žaidėjam po 10 - 17 metų [dauguma čia].

Į Londoną geriau neemigruoti, nes ten biedni renkasi ir viskas, geriau į kokia Norvegija, Vokietija ir pnš.

Sekmės kalbą mokantis. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...