Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Ukrainos "Maidanas".

Rekomenduoti pranešimai

Juokingai atrodo, kurie fb palaiko ukraina, keičiasi profilio foto. Kuo tai padės? Kai irake žmones šaude visiems px, o dabar - o ne, ukrainiečiai brolius šaudo. PX. Prosovietinis mąstymas broliškai tautai išliko. Aišku blogai, bet ką paprasti žmonės padarys, tegul Dalytė siunčia BKM'o mokyklinukus

Kalbant apie visuotinį palaikymą:

Visuotinas palaikymas yra svarbu ir išties smagus pačiai liaudžiai. Kaip buvo kai Latvijoje Maxima griuvo? Jei kas nors buvote nuvykę į bet kurią Lietuvos maximą, jos vietoj savo vardų kortelių buvo įsisegusios užrašą: aš gedžiu kartu su kolegomis iš Latvijos. Tai yra palaikymas kitos šalies. Kai tau atsitiks kažkas blogai jie padės, užjaus. Tas kas nutiko Latvijoje ar net pačioje Ukrainoje gali nutikti, bet kuriai valstybiai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kur nesidomėsi, kai net apie Šalčiūtės suknelę nesimato straipsnio žiniasklaidoje.

Gėda bežiūrint į tokius žmones, kuriems visa tai nerūpi. Kai Lietuva kovojo dėl savo nepriklausomybės galvojat jiems nereikėjo paramos iš aplinkinių? Ukrainos žmonės (merginos video kreipimasis į pasaulio žmones) parodo, jog jiems reikia bet kokios pagalbos, paramos ar paguodos iš pasaulio žmonių.

Manau, jog jeigu visi šitie žiaurumai nesibaigs, pradės kištis ir kitos valstybės ir neaišku kaip tada viskas baigsis. Tikėkimės ši kova nesuformuos didesnio karo ir viskas bus gerai.

Ukrainos valdžios veiksmai tikrai nepateisinami, jeigu leidžia milicininkams taip žiauriai elgtis su protestantais. Viskas peraugo tikrai į nehumaniškus veiksmus ir tam sutramdyti reikia tarptautinės paramos, kol viskas neperaugo į dar baisesnius dalykus.

Padėti gali kiekvienas dalindamasis vaizdo ar kitokia medžiaga apie Ukrainos žiaurumus su aplinkiniais. Kuo daugiau apie tai žinos, tuo labiau pradės domėtis ir kitos valstybės, kas jiems tikrai pagelbėtų.

Užjaučiu juos ir linkiu iškovoti užsitarnautą narystę Europos sąjungoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ES kartu su Lietuva turetu prisiimti dali atsakomybes uz tai, kas dabar vyksta Ukrainoje. Jei ne pastovus pareiskimai is ES bei USA bei kiti protesto remimo budai (kas gali 100% patikinti, kad nebuvo prisideta ir finansiskai?) tas protestas senu seniausiai butu issikvepes savaime.. Kazkas sako, kad Ukrainoje vyksta kova uz laisve? Ukraina laisva valstybe. O kad issirinko netinkama valdzia, tik patys kalti.. Tam ir yra rinkimai, kad neperrinkti netinkamo prezidento arba rados. Pabandykim isivaizduoti kas butu kad ir Vilniuje, jei dabar susirinktu keli tukstanciai zmoniu ir uzsibarikaduotu Katedros, Kudirkos ar Seimo aiksteje? Ir iskule Seimo ar Vyriausybes rumu langus pradetu reikalauti dabartinio Seimo paleidimo bei pirmalaikiu prezidento rinkimu? Ogi atvaziuotu Aras ir be ceremoniju isrukytu visus asarinemis dujomis. O kas dujokaukes turetu - susaudytu guminemis kulkomis ir bananais subaladotu.. O ES katuciu paplotu kad labai operatyviai neramumus numalsino ir padeties vienoj is ES valstiju destabilizuot neleido..

Citata iš lryto.

yra labai didelis skirtumas tarp kelių tūkstančių žmonių ir šimtų tūkstančių žmonių ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano galva ukrainiečiai pasieks savo. Kaip mes kažkada išsikovojome laisvę. O ukrainiečiai kelia tokį šumą dėl to, kad nori įstoti į Europos Sąjungą. Tik bėda ta, kad Rusija nesutinka ir taip dar labiau pablogina situaciją. Jeigu jie būtų sutikę, tai tokio dalyko kaip smurtas gatvėse tikrai nebūtų buvę. O ką dabar Rusija pasieks savo tokiu mastymu? Manau nieko. Nes bus taip kaip buvo ankščiau su Lietuva. Lietuviai išsikovojo laisvę, o rusai liko nieko nepešę, tai tas pats likimas laukia ir dabar, tik tiek, kad labai gaila žmonių kurie nukentėjo per šį įvykį.

Kodėl manau, kad piliečiai pasieks savo? Todėl, nes jau matosi, kad civiliai po truputi įgauna pranašumą. Teisėsauga, apsauga jau žmonėms atidavinėja savo apsaugas, pasiduoda ir gal net prisijungia. Ir kas dar tai jau į tą miestą yra siunčiami tankai, nes su žmonėmis susitvarkyti nebeįmanoma. Tai kaip bus toliau patys pamatysime per artimiausias kelias dienas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...