Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias Ane_Ne

Laikraštis „Slenka dienos“

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Ane_Ne

20014.02.23 | Sarg.lt | Lietuva | 00:00 | „OwNews“

3ef532a07d9df7ce3e5aa90e48353e94573.jpg

eaa2516f92770b65e11230620b7635f8822.png

Sveiki visi, smalsieji skaitytojai! Štai ir vėl aš, tik šįkart su savo naująja įdėja... Gal kažkam ir nuskambėtų keistai, gal kažkam tai ir nepatiks, bet manau, jog pokyčiai visada „įduoda“ žibsnelį patobulėjimo. Tarkim, apsiribokime dabar mūsų kasdieniniame gyvenime. Galbūt dauguma skaito nusipirkę laikraščius įvairias naujienas, galbūt dauguma, kurie naudojasi internetu - skaito šias „internetinės erdvės laikraštį“(pvz.: delfi.lt ir t.t). Taip jau yra įprasta. Ties tuo ir norėčiau sustoti. Šįkart rašysiu ne įv. smulkmenas susijusias su serveriu atskirose skiltyse, ne „įsivaizduojamą įvykį“ ir t.t - tai bus lyg naujovė. Taipogi dėl šios kolkas bandomai įgyvendinamos įdėjos pasitarsiu su jumis, nes man vis dėl to įdomi kiekvieno žmogaus nuomonė. Kaip sakoma - kol neišbandysi, tol nesužinosi, tad netempsiu gumos, nevyniosiu žodžių į vatą, o pradėsiu rašyti savo pirmąjį straipsnį. Gal ir keistai skambės, bet nuo pat pradžių, kai buvau pradėjęs kurti laikraščius - susidomėjau viena sritimi... Žurnalistika... Kiekvienas turi savo pomėgį, pripažinkime tai visapusiškai. Vienas mėgsta kolekcionuoti, kitas mėgsta aktyviai sportuoti, jam sekasi, šis tobulėja, kitas bando atskleisti savo talentą meno srityje, dar kitas gimęs „tiksliuku“ (pvz.: turi gabumų ties matematika) ir t.t. Aš esu vienas iš humanitarų. Nebandau aš nei kažkam įtikti, nei kažką sakyti - tiesiog labai mėgstu bendrauti, išraiškingai reiškiu mintis, gerai mokausi lietuvių kalbą, galu gale domėdamasis žurnalistika užsirašau įvairias kilusias mintis, modeliuoju straipsnius, bandau parašyti kažkokį rašinį it „kūrinį“. Visi esame gimę skirtingi, būti vienodais irgi labai blogai... Vien jau šiai temai priskyriau logotipą su užrašu „let's talk“, nes noriu su jumis užmegzti pokalbį, diskusiją apie savo pomėgį(-ius), apie sugalvotą šią įdėja ir t.t. Manau supratote, ką norėjau pasakyti.

eaa2516f92770b65e11230620b7635f8822.png

Nauji metai - nauji „ratai“

Iš temos pavadinimo galime daug ką nuspręsti. Vieniems tai atrodytų, jog atėjus naujiems metams atsirado vėl naujų rūpesčių, kitiems tas pats per tą patį sukasi tuo vadinamuoju „ratu“, jog galiausiai jiems atsibosta, jie kažką bando keisti. Man tai toks pasakymas reiškia daug ką, turint omenyje naujas perspektyvas, įdėjas, įgyvendinimus ir t.t. Realiame gyvenime esu kolkas tik mokinys, mano pareiga mokytis, lankyti mokyklą, kaupti žinias, kurias aš visgi panaudosiu ateinantiems metams ir nebus jau taip sudėtinga suvokti naują, dar sunkesnę informaciją. Kuo toliau, tuo sunkiau... Ir taip iki pat mokyklos pabaigimo ir po šio universitetas... Atrodo taip greitai bėga tas laikas, net nespėji sužiūrėti visko. Tas pats vyksta ir mūsų serveryje - SARG.LT. Juk vis dėl to smagu, atlikus visus paskirtus darbus prisėsti prie kompiuterio ir prisijungti į žaidimą. Žaidime susitinki galbūt su bendraamžiais, galbūt su bendraminčiais, gal su draugais, klasiokas... Visko būna. Svarbiausia,

tiesiog „neatbukti“ sėdint prie šio žaidimo. Kas per daug, tas negerai - tik proto ribose. Reikia visą tai suvokti, aš patariu Jums apie tai pagalvoti. Tuo pačiu galiu pridurti, kad nors ir aš taip pat žaidžiu šiame serveryje, kaip kiti - turiu ką veikti. Šiuo metu vis dėl to dirbu I firmos taksistu, šis darbas išties gan tobulas. Kartu turime konkurencinga it „priešininkę“ II firmą, bet aš neturiu nieko pries juos. Visi mes esame tokie patys, tik vieni ar kiti per daug visą tai sureikšmina, tuomet prasideda pykčiai, konfliktai. Kiti darbai irgi nenustygsta vietoje. Gaujos/mafijos aktyvios „like always“, visada turi veiklos. Apsauginių darbas vis tobulėja, su nauju direktoriumi. Mechanikai dirba kaip niekad, visi draugiški, mandagūs. Tarp kitko galite pasveikinti, kas dar nežino naujuosius dviejų darbų direktorius - Redas_Fuur(„Mechanikų“), James_Fantom(„The Ballas“ gaujos). Šie yra šaunuoliai, tikrai pagirtini žmones. Pareigingi, atsakingi ir tikrai verti šių postų. Keliaujant toliau - „Ligoninė“, su garsiaisiais broliais Ignu ir Šaru(abudu Ramai), kurie palaiko komandos aktyvumą gelbėjant daugumos žmonių gyvybes. „Narkotikų/Ginklų“ prekeiviai, kaip niekada pasidaro daug pelno, kuris nukeliauja jų labui. Tai yra išties puiku. Teisėsauga - ne tas žodis... Šios srities atstovai pasitempę kaip niekada. Beveik visada patruliuoja mieste, prižiūri tvarka, baudžia nusikaltėlius žodžiu - miestas jaučiasi itin saugus. Na ir paskutinis, bet tikrai neprasčiausias darbas - „Radija(Radistai)“. Nuolat palaiko gerą nuotaiką, kartais galima pasijuokti iš daugumos anekdotų, juokelių, kurie visada yra „skelbiami“ per tą pačią tekstinę radiją. Taigi iš mano viso apibūdinimo, galime padaryti išvada, jog daug kas keičiasi ir keisis, taip jau įprasta. Na, tik vienintelis dalykas, kas šiuo metu nelabai džiugina serverio žaidėjus - ddos, bet nieko, pasitaisys! Tai tiek šiam kartui, tikiuosi patiko skaityti!

0cb2721d461519e7e0bd556368062baa218.gif

eaa2516f92770b65e11230620b7635f8822.png

Trumpi anekdotai pabaigai, galbūt praskaidrins kažkam nuotaiką:

Blondinė giriasi draugei:

– Aš apgavau taksistą!

– Nejaugi? Kaip?

– Sumokėjau ir nevažiavau!

-------------------------

Dievas sukūrė žmones skirtingus, bet kai priėjo iki Kinijos – jam atsibodo..

-------------------------

Rugsėjo pirmoji. Pirma pamoka. Mokytoja:

- Reikia sėdėti ramiai, o jei norite ko nors paklausti - reikia pakelti ranką.

Petriukas iškart kelia ranką.

- Tu nori ko nors paklausti?

- Ne. Žiūriu, kaip sistema veikia.

-------------------------

Kalbas du draugai:

- Kiek iš geografijos turėjai?

- 9

- Nu tai jei nac**j pasiusiu nepasiklysi?

-------------------------

eaa2516f92770b65e11230620b7635f8822.png

AČIŪ UŽ DĖMĖSĮ SKAITYTOJAMS. REIKŠKITE SAVO NUOMONES!

Pagarbiai,

Drifter_Ownerltu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...