Eiti į turinį
Povilas_Adidas

Ukrajinos , Rusijos , ir JAV konfliktas.

Rekomenduoti pranešimai

Cituoju Nikita_Šhavrov politikas serverio .

Gali buti, kaip dabar supratau tai viskas prasidėjo nuo JAV, jis papirko ten visus, kad sukelti bangas ir pradedi savo kenkimo Rusijai misiją, Ukraina nepriklausoma nuo ES ir Rusijos, bei JAV, tad JAV labai užsinorėjo prijungti Ukrainą prie saves ES kontrakto pasirašymu, bet Ukrainos prezidentas Janukovičius atisakė pasirašyti, nes vis dėl to buvo pasiūlytos labai šūdinos sąlygos, taip ir prasidėjo streikavimai opozicijos prieš valdžią. Rusija negalėjo į tai neatsižvelgti ir sukvietė visus kariškius - mobilizacija visų pajėgų. Tad šiuo metu JAV ieško galimybės, priežasties pradėti karą su Rusija, jeigu karas prasidės tai aišku savaime visiem bus PIZDA, nes jeigu žinai kas buvo šaltasis karas tarp JAV ir Rusijos tai jis prasites ir tada pasauliui bus tikrai pizdiec. Jeigu karo nebus tai Rusija vistiek liks šūdo vietoje kas labai liudina, nes visgi rusai nori padėti. Kodėl šūdo vietoje, o todėl, kad jau dabar daugelis šalių sako, kad Rusija neturi galimybės ir privilegijų lysti prie Ukrainos, tad Vašingtonas paskelbė mobilizaciją ir ruošiasi išvykti į Krimą. Išvada: JAV nori prijungti prie saves Ukrainą, nes tai yra stipri ir didelė šalis. Ukraina vienintelė šalis neturinti NATO bazių, tad JAV nori jas pakurti.

Šioks toks apsišvietimas.

Krymą okupuoja elitiniai Rusijos komandosai – tarp jų ir Lietuvoje pagarsėjusi Pskovo desanto divizija

rusijos-karys-simferopolyje-531426d9e7821.jpg

„Neidentifikuoti“, bet uniformuoti ir puikiai ginkluoti vyrai Kryme pasirodė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Pirmiausia užėmė oro uostus Sevastopolyje ir Simferopolyje, o vėliau per kelias dienas pasklido po visą Krymą ir sulaukę šarvuotos technikos pastiprinimo ėmėsi nuginkluoti arba užiminėti Ukrainos karines bazes.

Tai – geriausi Kremliui pavaldūs daliniai. Tą įrodo nuotraukos, vaizdo įrašai ir neoficialūs pokalbiai su kariškiais.

Iš pradžių Rusija vaizdavo nedalyvaujanti karo veiksmuose. Maskva laikėsi pozicijos esą visa tai tik spontaniška Krymo gyventojų iniciatyva, neva jie griebėsi ginklų norėdami apsiginti nuo „fašistų“ iš Maidano.

Vis dėlto jau savaitgalį Rusijos vadovams teko pripažinti, kad tai šios šalies karinės pajėgos įžengė į Krymą. Buvo pranešta, kad Juodosios jūros karinės jūrų pajėgos saugo „svarbiausius pusiasalio objektus“.

Bet net ir konkrečiai neįvardijus, kurie daliniai atsidūrė Kryme, ekspertai netruko pastebėti, kad tai – geriausi Kremliui pavaldūs daliniai. Tą įrodo nuotraukos, vaizdo įrašai ir neoficialūs pokalbiai su kariškiais.

vladimiras-putinas-60759739.jpg

Krymas: ultimatumas Ukrainos pajėgoms – pasiduoti iki 5 valandos

Įtampa Krymo autonominėje respublikoje tik auga.

Pirmadienį Kremliaus retorika nesikeičia – nors Vakarai grasina ekonominėmis sankcijomis, o nuo Rusijos nusisuko net sena partnerė Kinija, Rusija, atrodo, taip lengvai pasiduoti neketina.

Rusijos laivynas kelia ultimatumą Ukrainos kariams

Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynas Ukrainos kariškiams Kryme iškėlė ultimatumą. Jo įgyvendinimui Ukrainos pajėgos turi pusę paros.

Kaip remdamasi Ukrainos gynybos ministerijos duomenimis praneša „Interfax Ukraina“, ultimatumą oficialiai iškėlė Aleksandras Vitko, Juodosios jūros laivyno vadas.

„Jeigu iki 5 val. ryto rytoj (antradienį – DELFI) jie nepasiduos, prasidės tikras šturmas prieš Ukrainos ginkluotasias pajėgas visame Kryme“, - teigia agentūros šaltinis.

Ultimatumas iškeltas po to, kai į prorusiškos Krymo valdžios pusę perėjęs Ukrainos laivyno vadas Denisas Berezovskis kreipėsi į laivyno karininkus su raginimu pasekti jo pėdomis ir liko nieko nepešęs. Ukrainos laivyno karininkai jo pasiūlymams dirbti už Rusijos laivyno lygio algas liko abejingi, o pranešimą apie D. Berezovskio nušalinimą sutiko plojimais ir Ukrainos himnu.

Taip pat pranešama, kad po laivyno karininkų atsisakymo pereiti į D. Berezovskio pusę pradėta Ukrainos laivyno štabo blokada. Štabas, anot pranešimų, apsuptas Rusijos kariškių.

Tiesa, Rusijos atstovai neigia, jog toks ultimatumas buvo iškeltas.

Ukrainos Vidaus reikalų ministerija: ruošiama provokacija – šiąnakt planuojama nužudyti kelis Rusijos karius

rusijos-kariai-sevastopolyje-5314264206707.jpg

Pasak jo, nužudymus planuojama įvykdyti siekiant pateisinti didelio skaičiaus karių iš Rusijos perkėlimą į Ukrainą. Iš kur Ukrainos pareigūnai turi šią informaciją – nenurodoma.

N.Veličkovas nepatikslino, kas tiksliai ruošia pasikėsinimą, tačiau pažadėjo, kad visi kalti asmenys bus patraukti atsakomybėn.

Pirmadienį apie galimas provokacijas užsiminė ir Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas. Jis minėjo turintis informacijos apie ruošiamus išpuolius prieš Juodojoje jūroje dislokuoto Rusijos laivyno karius.

\

Bus pildoma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sicilijos mafija (xD) kaip ir seniau padės amerikiečiams išsilaipinti prie viduržemio juros, poxui tie laivai šiaip :D Rusija prieš Europa ir JAV tai tas pats kas kiemo vaiku kašio komanda prieš miami heat komanda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labas , Rusai Lietuvos neiims :) Nėra ko bijoti , mes priklausome NATO , kurį greitai surengtų planą kaip sustabdyti Rusijos agresiją , beje Lietuva pasiruoši betkam :)

Kiek skaičiau internete , kad Rusai į Lietuvą atvyktų per kažkiek tais minučių , o NATO per tą laiką nespėtu atvykti .. Tad grėsmė kyla ir mums

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias  Bmw_Fanas

Vienu žodžiu, tiesa aiški, bus 3 Pasaulinis karas ir niekas mums nepadės. Bus stipriau nei už melagingus pranešimus apie pasaulio pabaigą, čia bus kur kas stipriau.

Rusai, yra nekenčiami. Todėl visi prieš juos eitų, ir padėtų bet kam. Todėl, jeigu ir puls Lietuvą, taip žiauriai jau nepajims, kažką tai pasipriešinsim , ir jiems teks atsitraukti manau. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Lietuva pasiruoši betkam . Ir Rusams nėra tolko lysti prie mūsų . :unsure:

Pati Lietuva su savo vadinamom "Karinėm Pajėgom" nepadarytų nieko Rusijos kariuomenei .. Tad Lietuva be NATO , būtų sutriuškinta ..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Rusai, yra nekenčiami. Todėl visi prieš juos eitų, ir padėtų bet kam. Todėl, jeigu ir puls Lietuvą, taip žiauriai jau nepajims, kažką tai pasipriešinsim , ir jiems teks atsitraukti manau. :)

Tai nu nu, tu irgi mldc. O jei rimčiau, tai jo. Rusai jau visam pasaulį pasidarė kaip šūdo vietoj atsiprašant. Todėl nemanau, kad jie turės kokių tai sajungininkų ir jie patys prisidarys daugiau problemų nei mes ar kiti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...