Eiti į turinį
Julius_Petrikis

Prieš daug metų atgal - 2011m. (foto,Atnaujimai)

Rekomenduoti pranešimai

gaila neberandu nuotraukų, kai tais pačiais metais (2011 arba šiek tiek vėliau) dirbau policininkuose, pavaduotojas Stepukas_Ramanauskas, arba G-Prekeiviuose Kasia_Kitty, SWAT - Luknis_Lukrecijus, seni gerai laikai kaip sakoma :)

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

As tai siulau sugrazint visa GM koks buvo 2011. Pz kai budavo zjbs, atsimenu taksi iskvietimus imt reikejo /rt as xD o db dauguma zaidzia kad pasipildyt skaiciuku iskv grafoje, ivairausi botai ir pns. Tuomet nebudavo jokiu skaiciu ir ziauriai idomu budavo.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2011-08-14 neatsimenu kas drk buvo.

Sarg Civilinė Info
Vardas_Pavarde Lietuvis_Edvinas
Xp kiekis žaidime 130k
Teisėsaugos xp kiekis žaidime /xp 20k
Ar esate dirbęs teisėsaugoje? Taip
Kur dirbate dabar? bedarbis
Jūsų amžius (Metai) 14

SWAT Info
Koks yra SWAT Darbo principas
Ką SWAT Atlieką serveryje svarbiausio :  valo sąrašą ieskom iir gelbeja pagrobtuosius ir malšina streikus.
Jūsų tikslas būnant SWAT : Būti geriausias darbuotojas.
Ką SWAT Reiškia pažodžiui? Kokią savybė išsiskiria šiuose žodžiuose būnant SWAT? Special Weapons And tactiks. Kad swat turi specialas taktikas

Teiginiai/Neiginiai (Pabraukti)
DM- 1 žmogaus nužudymas- Teisinga/Neteisinga
NON-RP- Stulpo nutrenkimas- Teisinga/Neteisinga
A51- Teisėsaugos treniruočių zona- Teisinga/Neteisinga
Blist- Geriausių darbuotojų sąrašas- Teisinga/Neteisinga
KET- Motociklų eismo taisyklės- Teisinga/Neteisinga
TS- Team Speak- Teisinga/Neteisinga

Situacijos
ATSAKYMUS PARYŠKINATE
***************************************************************************************************************************
19:00 Tai laikas kaip visi žaidėjai gali atsiimti algas. Bet ten gali kilti sumaištis, ir riaušės todėl su kolega nuvažiuoji prie Vyriausybės ir saugai ja. Besaugodamas pamatai žaidėją kuris iškvietęs NP (narkotikų prekeivius) paėmė narkotikus ir juos vartoja. NP išvažiuoja, todėl turi teisę iš civilio atimti nark. Prieini ir atimi. Jis sako „Neturiu pinigų baudai susimokėti“ Ką darysi?

Per /RC Išgirstate žodžius „Visi į baze, PRIVALOMA- Ko nebus Blist“ . Tuo metu patruliuojate mieste su (Inferno) su kolega ir valote /ieskomi ir kolega paprašė kad imtumėt vairą. Nes jis eis pavalgyti. Paėmėte vairą ir kaip tik išgirdote tuos žodžius per /RC ... Ką darysite?

Sulaikėte vairuotoją kuris atsitrenkė į GP (Ginklų Prekeivį) ir uždėjote kaip priklauso už NON-RP
50 Star‘s. Prašo baudos, bet jūs pasakote kad negalite. Pažiūrite į laiką. 20:55. Jūs trokštate pasiimti savo algą, nes būsite dar ilgai ir norite pirkti gerą, krūtą mašiną, ar namą. Ką darysite?

Išgirstate žmogų sakant „Duok baudą, greičiau“ Padarote /sekti ir matote kad jis už 15km su 40 Star‘s . Padarote /pzu ir duodate baudą. Tada išgirstate per /v „STREIKAS PRIE Limuzinų vairuotojų“- Ką darysite?

Vyko gelbėjimas. Įkaitas išgelbėtas. Tik staiga vienas mafijozas (Po gelbėjimo) jus sulaiko ir paprašo pagalbos nes jam ištiko bėda... Padedate jam. Staiga kai pasišnekėjote su juo ir paaiškinote per /k paskelbė kad PAGROBTAS Vardas_Pavarde. Jau bandote išeiti ir vykti į gelbėjimą tik staiga tas mafijozas sušaudo jus. Ką darysite jam išėjęs iš ligoninės?

Ką darote jei jums siūlo emigruoti iš SWAT į Armija arba FBI?

Važinėjate mieste ir pribėga prie jūsų civilis kuris prašo baudos, nes turi 10 STAR ir yra /ieskomi tarpe. Ką darysite?

Prie jūsų privažiuoja civilis. Šauną ir susprogdiną mašiną. Pasiimate dviratį ir nuvažiuojate iki darbo bazės. Tada gaunate iš to civilio žinutę „MANES NESUGAUSI, CHA CHA“ Jis su lėktuvu. Nėra nei Direktoriaus nei Pavaduotojaus. Ką darysi?
**************************************************************************************************************************
Redaguota , redagavo Lietuvis_Edvinas
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visad malonu užsukt pažiūrėt senas nuotraukas pamatyt pažįstamus, matytus nick'us bei prisimint tas dienas bei naktys praleistas šitame žaidime 2011 ir 2012 metais, buvo nuostabu... Praėjo 5 metai ar net daugiau tiksliai nepamenu kada žaidžiau, laikas bėga nepastebimai greitai, lieka tik prisiminimai...

2012m.

 

d7733978d3780570edbe97701f647bc2359.png

 

7d9359772a27fce5076804e9490b0444881.png

 

Redaguota , redagavo Kubi_Naujokas
-
  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse



  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...